υπάρχει δεν υπάρχει χέστηκα..εγώ το πρόβλημα μου δεν το λύνω και δεν με βοηθάει ούτε ο Θεός να το λύσω. Τι να το κάνω να υποφέρω και να λέω υπάρχει Θεός;
Printable View
υπάρχει δεν υπάρχει χέστηκα..εγώ το πρόβλημα μου δεν το λύνω και δεν με βοηθάει ούτε ο Θεός να το λύσω. Τι να το κάνω να υποφέρω και να λέω υπάρχει Θεός;
Ρε συ παρεξηγησες μου φαινεται. Μην τα βλεπεις ολα μαυρα αυτο θελω να πώ. Και τη σχολη να μη βγαλεις υπαρχουνε εναλλακτικες. Πολλοι δεν σπουδασαν τιποτα και διαπρεπουνε. Εξαλλου αν το θες τοσο πολυ οσο λες σφιξε τα δοντια και καντο παρα το πονο. Ξερεις τι περασα εγω ως που να παρω πτυχιο? Υπεφερα κυριολεκτικα. Το πηρα με τεραστιο κοστος εσωτερικο.
Ο θεος σε ολα μπορει να σου δωσει λυση, αλλα αμα βλεπει οτι λιγοψυχας και αμφιβαλεις γι αυτον, πως θα σε βοηθησει? Ειναι δυνατον να σε βοηθησει καποιος που πιστευεις οτι δεν υπαρχει? Τοσα ταματα τζαμπα εχουνε γινει? Τοσοι πιστοι που πανε στην τηνο ειναι βλακες? Οχι σκατακι μου, δε τα λες καλα, εχεις χασει την πιστη σου και βυθιζεσαι στο τελμα.
Κάποιος ειχε πει: Ο Θεος βοηθάει αυτους που βοηθανε τον εαυτό τους.
και τα δικά μου τάματα γιατί δεν έπιασαν;
Και που ξερεις οτι δε θα πιασουν στο μελλον? Επειδη δεν εγινε αμεσως? Ο θεος αργει αλλα δε λησμονει. Τωρα ομως που βλεπει να αμφιβαλεις γι αυτον, πως θα σε βοηθησει? Σκατακι πρεπει να γυρισεις στην εκκλησια μας. Να βρεις και εναν καλο πνευματικο να εξομολοξηθεις και να σε συμβουλευσει.
ε πότε θα με βοηθήσει όταν θα μαι στο τάφο; ευχαριστώ εκεί θα έχω όλα μου τα προβλήματα λυμένα
κεράσι ας το ο θεός δε λύνει προβλήματα
είναι δημιούργημα του ανθρώπου
εγώ την καταλαβαίνω την σκατά
Αναρωτιέμαι πως είσαι τόσο σίγουρη, ότι στο τάφο τα προβλήματά σου θάναι λυμένα, αφού από δω θα φύγεις μαζί τους μες την αγωνία και τον πόνο κι αυτά πάλι άλυτα θα τα πάρεις?
Κι όσο είσαι εδώ, υπάρχει ελπίδα ν' αλλάξεις κάτι.. αν όμως φύγεις έτσι.. και τελικά βρεθείς κάπου "αλλού" μετά το τάφο.. περιθώριο αλλαγής και λύσης μάλλον δεν θα υπάρχει.. :(
και συ ρε μαρκέλα πως ξέρεις ότι θα έχει και τα προβλήματα στον τάφο;
3 ερωτήσεις/παρατηρήσεις από μένα!
1. Πως είναι δυνατόν να περιμένεις ένα θαύμα? Το θαύμα είναι μέσα μας όταν νομίζουμε ότι δεν μπορούμε να τα καταφέρνουμε και να νικάμε την αρνητική μας σκέψη. Περιμένοντας ένα θαύμα ή κάποιον με ένα μαγικό ραβδάκι να μας λύσει το πρόβλημα το μόνο που κάνουμε είναι να χάνουμε χρόνο!
2. Πιστεύω ότι λανθασμένα έχεις συνδέσει την επιτυχία σου στη σχολή ως αυτοσκοπό στη ζωή σου και όταν πάρεις το πτυχίο όλα θα φτιάξουν και θα γίνεις καλά. Λάθος το αίσθημα της ευτυχίας και του είμαι καλά είναι αγώνας εσωτερικός και ΄καθημερινός, είναι στάση ζωής και θέλει προσπάθεια. Δεν συνδέεται ούτε με πτυχία, ούτε με λεφτά ούτε με έρωτες.
3. Από τα μηνύματά σου καταλαβαίνει κανείς ότι έχεις συνδέσει το δεν θα τα καταφέρω με την εξεταστική με το γεγονός ότι είσαι χάλια ψυχολογικά. Εδώ λοιπόν είναι και αυτό που πρέπει να κάνεις! Να διώξεις αυτό τον αφορισμό, σήμερα κιόλας.
Μικρά βήματα στην αρχή, καθώς όταν είμαστε χάλια τα θέλουμε όλα λυμένα εδώ και τώρα και δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι με μικρά βήματα γίνονται μεγάλα θαύματα. Τέλος ο καθένας βλέπει το πρόβλημά του μοναδικό και μεγαλύτερο από τους υπόλοιπους, μήπως πρέπει να αρχίσεις να οριοθετείς κάπως το πρόβλημά σου ως εξωτερικός θεατής?
Πάντα με φιλική διάθεση. Εξάλλου δεν είμαι εδώ να σε κρίνω αλλά να σε κάνω να σκεφτείς μέσα από την υποκειμενική άποψή μου.
Εγώ πάντως παιδιά ξέρω πως αν πάρεις ορόσημο το έτος 2011-2012 και αν ο φοιτητής δεν έχει κλείσει ν+2 χρόνια το συγκεκριμένο έτος, τότε ισχύει ότι δικαιούσαι 2ν έτη φοίτησης. Αν είσαι 21 στα 22, τότε μάλλον είσαι 4ο έτος σωστά; άρα δεν σε πιάνει ο νέος νόμος. 2ν έτη φοίτησης έχεις. Αν βέβαια κάνω λάθος, ας με διαψεύσει κάποιος γιατί πριν λίγες μέρες τα διάβαζα.
ΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΣΕ ΜΙΑ 10ΕΤΙΑ.
Ζωή για μένα δεν υπάρχει...δεν υπάρχει λόγος να ζω πια και θα αυτοκτονήσω. Fantasy δεν έχεις καταλάβει τίποτα από όσα έχω γράψει δυστυχώς. Εγώ δεν είπα ότι το πρώτο πράγμα στη ζωή μου είναι η σχολή μου. εγώ είπα ότι δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ....δεν υπάρχει λόγος να ζω γιατί δεν εχω τίποτα. Και μαρκελα δεν το ξέρω πάντως χειρότερα δεν πρόκειται να ναι άρα δεν έχω τίποτα να χάσω.