Originally Posted by
Remedy
χαχαχαχαχαχαχαχα!
αμαν βρε λιλι, μαρεσει που καταλαβες κιολας :p
ΦΥΣΙΚΑ προς αποφυγη!
σιγα μη τον κραξω ωρε. τι με κοφτει τι κανει στο κρεβατι του ο καθε γνωστος και φιλος? ο παπας της ενοριας ειμαι η γκομενα του? ας παει και με 100 πουτανες :)
εννοειται οτι ειναι απαραδεκτη συμπεριφορα λιλι, απλα μου εξηγουσε ποσο επιδερμικο και ανωδυνο ειναι για εναν ανδρα (κατ αυτον για ολους τους ανδρες, εγω διαφωνω) το να πηδηξει μια ευκολη γυναικα , ακομα και ασχημη η ξενερωτη στο σεξ, μονο και μονο επειδη ειναι διαθεσιμη και οτι η κοπελα που το εκανε αυτο με τον καθενα και κυνηγουσε αλλους 4-5 που δεν την ηθελαν, ταυτοχρονα, του παραπονιοταν για την προσφατη χιλοπιτα που εφαγε , γιατι δεν μπορουσε να την χωνεψει ουτε να καταλαβει πως φευγουν ολοι τρεχοντας ενω ειναι τοσο αξιολογη και τοσο ωραια... :)
και ναι, ο τυπος οχι απλα ειναι νοημον ον, αλλα σε διαβεβαιω ως επιστημων οτι ειναι υψηλης νοημοσυνης και επιστημονικης μορφωσης. δεν εχει να κανει αυτο με την σεξουαλικη συμπεριφορα, μην μπερδευεσαι.
ουτε αβουλος, ουτε απειρος, ουτε αθωος ειναι, με την θεληση του πηγε.
απλα, ουτε του αρεσε, ουτε προβληματιστηκε παραπανω. επανηλθε στον ερωτα του, μιλωντας για την καψουρα του με την κοπελια του (οντως ωραια) και την σεξουαλικη ικανοποιηση μαζι της που ομοια δεν εχει ματαδει. αν ρωτας γιατι με τοση ικανοποιηση πηγε με μια ξεπετα, η απαντηση του ηταν απο απλη περιεργεια...
τοσο καλα...