Originally posted by margarita32
Τι εννοεις κρυβεσαι? Δεν του εχεις εξηγησει? ετσι απλα εξαφανιστηκες?
gramle...προσπαθω να μεινω μονη μου και να σκευτω χωρις να να με επειραζει..ΤΙΠΟΤΑ....και του το ειπα αυτο ασχετο που αυτος δεν θελει...
Quote:
Originally posted by Tass
Μαργαρίτα,
Νιώθεις ερωτευμένη με τον άνθρωπο αυτό? (και εννοώ τον φίλο σου). Αν η απάντησή σου είναι θετική τότε μην δοκιμάσεις καν να εξηγήσεις όλα όσα νιώθεις και τον τρόπο που αντιδράς με βάση την λογική. Μου φαίνεται πως τα έχεις μπερδέψει στο μυαλό σου. Από την μία έχεις τα πρέπει σου και αυτά που σου υπαγορεύει η λογική και η ανατροφή σου. Από την άλλη έχεις τα θέλω σου και αυτά που επιθυμείς να ζήσεις γιατί τόσα χρόνια από δική σου βέβαια επιλογή δεν τα έζησες. Με το να κρύβεσαι τόσο από τον σύζυγό σου όσο και από τον συντροφό σου τελικά δεν βοηθάς κανέναν και πολύ περισσότερο τον εαυτό σου. Παραδέξου πρώτα στον ίδιο σου τον εαυτό τι ψάχνεις μέσα από αυτή την παράλληλη σχέση που δεν το βρίσκεις στον γάμο σου. Επειτα δες αν αυτό που λείπει τελικά υπάρχει και στον γάμο σου αλλά για κάποιο λόγο το έχεις χάσει ή δεν μπορείς να το δεις. Κατόπιν καθόρισε αν μπορείς και αν θες να το έχεις με τον σύζυγό σου ή αν προτιμάς να το παλέψεις με τον σύντροφό σου. Και τέλος δες τι ακριβώς θες εσύ και με ποιό τρόπο θα νιώσεις όμορφα και σε ισορροπία με τον εαυτό σου. Εσύ Μαργαρίτα, τι θέλεις ακριβώς?
ΤΑΣΣ ....εχεις δικιο σε αυτα που ειπες....
σκευτομαι και σκευτομαι..
δυστικως ατο που βλεπω ειναι το εξης...
θελω να ειμαι με το φιλο μου...
με κανει να νιοθω τοσο ΚΑΛΑ....
αλλα η λογικη....δεν με αφηνει....
αυτο ειναι που παλευω...τοσες μερες...
ενα μεγαλο ευχαριστω σε ΟΛΟΥΣ ....με κανετε να σκευτω και να δω τα πραγματα αλλιος....να εισαστε ΟΛΟΙ καλα....