ξουτ βρε!
Printable View
ξουτ βρε!
αγαπητη μικρουλα,
καλως ηρθες στην πραγματικη ζωη................
Κοριτσακι μου καλο ετσι εχουν τα πραγματα............
Οι σχεσεις ειναι δυσκολες και πονανε πολυ.............
Θελουν πολυ δουλεια .......
Και εσυ εισαι ακομα μικρουλα
Ηταν μια μεγαλη εντονη σχεση με πολυ παθος και αγαπη ............
Ξερεις τι τυχερη που εισαι...........
Αλλοι ψαχνουν χρονια μια τετοια σχεση...............
Ενα ομορφο κεφαλαιο εχει κλεισει καιρος να ανοιξεις το επομενο
Ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν..........
Αλλα να ξερεις οτι μετα ερχονται αλλα ομορφοτερααααα
Τωρα εισαι ωριμη πια εχεις εμπειρια απο προηγουμενη σχεση βαλε τα πραγματα κατω και σκιαγραφησε εναν πριγκηπα για σενα. Πως θα ηθελες να ειναι.........................
Σου ευχομαι να τον βρεις...........
Η ζωη ειναι ωραιαααααα πολυ πονεσες φτανει........
Προχωρα μπροστα και κρατα τα ωραια απο το παρελθον αυτα θα ειναι η δυναμη σου σε οτι και αν κανεις...........
Η αξιοπρεπεια μας ειναι οτι πολυτιμοτερο εχουμε
....................................
Πραγματική ζωη ε... η αλήθεια ειναι οτι δεν με ειχε προετοιμασει κανεις οτι...ειναι ετσι τα πραγματα. Να κάνεις όνειρα με κάποιον, να σου δειχνει οτι εισαι οτι πολυτιμοτερο, και μια μερα να γκρεμιζονται ολα σαν χαρτινος πυργος, και μετα εσυ να προσπαθεις να μαζεψεις τα κομμάτια, και εκεινος? τιποτα... ετσι εχει μαθει, να βαζει την ουρα στα σκελια και να εξαφανιζεται.
όσο για τον πριγκιπα... το πιασα το νοημα της ζωης! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ειναι ολα θεμα σωστου συγχρονισμου...
Όσο για την αγαπη.. πολλοι ειπαν κρατα πισινη για εσενα, και το ερωτημα μου ειναι τι αγαπη ειναι αυτη!!!???
τι υποκρισια ειναι αυτη...ειμαι της αποψης η αγαπας η δεν αγαπας, μπορει να ειμαι λαθος κατα πολλους αλλα αυτο πιστευω. Έτσι με μεγαλωσαν οι ανθρωποι στους οποιους οφειλω την υπαρξη μου...μαλλον κανανε λαθος.
[Η αξιοπρεπεια μας ειναι οτι πολυτιμοτερο εχουμε] παρα πολυ σωστο!
Καλο θα ηταν να μπορουσαμε να λειτουργουμε οπως ακριβως μας αρεσει αλλα διστυχως υπαρχει μεγαλη υποκρισια στον κοσμο. Γι αυτο σου μιλησα για πισινη. Για να μπορεις σε μια στραβη να μπορεσεις να ξαναβρεις την ισορροπια σου.
ειλικρινα αυτό με την πισινή δεν το κατάλαβαινω!!!! αγαπώ με πισινή, με επιφυλλάξεις?
σοφια, τετοιες σχεσεις ειναι της μοδος...
:P
Είναι σχέσεις αυτοπροστατευτικές. Άμα φας τα μούτρα σου καναδυό φορές και πονέσεις, μαθαίνεις να φυλάγεσαι. (ΑΝ μαθαίνεις:P)
Είναι κάτι νύχτες μοναξιάς που δεν ξημερώνουν...γιατι να έρχονται παντα οι νύχτες..και γιατι πάντα να ξημερώνει?
Ξημερώνει για ν αρχίσει η καινούργια μέρα, άδραξέ την.
σωστή η τίνα..γιατί μπορεί να μην μαθαίνεις(ή να μην θέλεις να μάθεις )
θα περάσει πάντως είναι το μόνο σίγουρο ;)
ουτε εγω το καταλαβαινω το συστημα με τις ...πισινες!
ή αγαπας ή οχι...και αν αγαπας δινεις χωρις να περιμενεις να παρεις...πιστευω αυτο ειναι το νοημα...wonder...se καταλαβαινω απολυτα γιατι και γω εφαγα τρελη ηττα απο σχεση ....
ακομα με ποναει αλλα πρεπει να προχωρησω και πιεζω τον εαυτο μου να περναει καλα ..ετσι μονος μου ..απολαμβανοντας ενα μπανιο στη θαλασσα παιζοντας με την κιθαρουλα μου ,χαζευοντας στον υπολογιστη ,με το να φτιαχνω μοντελα οτι ενδιαφεροντα τελος πα εχω προσπαθω να τα κανω στο 100% με βοηθανε να ξεχναω..τα βραδυα με πιανει η στενοχωρια πολεμαω δεν το βαζω κατω προσπαθω να κανω 8ετικες σκεψεις...δεν προσπαθω να βρισκω αλλοθι αν δεις σε αλλα ποστ μου θα δεις τι τραβηξα πονεσα παααρα πολυ αλλα δεν μπορω αλλο....θα κανω οτι καλυτερο μπορω για μενα...κανακεψε τον εαυτο σου δωστου οτι καλυτερο εχεις εισαι πολυ μικρη ακομα και εισαι πολυ τυχερη που τα περνας αυτα τωρα...να σαι σιγουρη οτι 8α το ξεπερασεις ...πρεπει να προχωρησεις οταν πεφτεις δεν ξαναστεκεσε ορ8ια??ορθωσε λοιπον το αναστημα σου προχωρα και ζησε τη ζωουλα σου μην την χαντακωνεις ,η ζωη ειναι δικια σου
οκ και εγω χωρισα πριν λιγους μηνες.... (με χωρισε)
Σημερα ξερω οτι εγινε το σωστο.
Wonder,
οποιος θελει ας κατσεις.
οποιος δεν θελει ας προσπερασει.
Δεν ειπα ποτε να γυρίσει... δεν θελω να γυρισει και ας τον λατρευω με ολη τη δυναμη της καρδιας μου... ο λογος που εγραψα κρινο ειναι για να τα βγαλω απο μεσα μου.. οχι να γυρισει..
αρχηγε, εχουμε τις ιδιες απόψεις, και εγω κανω μερικα...\"τρικ\" να ξεχνιεμαι. για να προχωρησω θελει καιρο ακομα, το μονο που με ανησυχει ειναι ολο αυτο μου βγαινει σε στεναχωρια νευρα..παρεξηγησεις με τα αγαπημενα μου προσωπα..δεν με καταλαβαινουν δυστυχως και αυτο ποναει πιο πολυ, προσπαθω να υποκρινομαι μπροστα τους δυστυχως δεν ειμαι καλη ομως στην υποκρισια..(κάποτε ήμουν με τον δάσκαλο της υποκρισιας..δεν εμαθα τιποτα απο αυτον τελικα..!)
καλή μου γουόντερ, ξεκόλλα πιά
οταν εννοουσα να προσπερασει εννοουσα, να φυγει απο μεσα σου και οχι να επιστρεψει.
Εγω στο εχω πει, ξεκινα να βρεις ενα καινουριο τυπο (με τις νεες σου προδιαγραφες) αλλα δεν ακους....