η μοναδικη απογοητευση που υπαρχει, ειναι οτι αρεσω σχεδον παντα σε αταιριαστες. ή που ειναι πιασμενες οπως εσυ, ή που ειναι μεγαλυτερες σε ηλικια, ή πολυ κοινωνικες. και μου υπενθυμιζουν οτι ενω ειμαι ενδιαφερον κι εχω περαση, λογο του οτι εμαθα να ειμαι αντικοινωνικος, ατυχος και ισως λιγο απολυτος, δινω μια στον εαυτο μου και χαραμιζεται.
κατα τ'αλλα το εγραψα και στο αλλο θεμα οτι περνω και μονος μου καλα καποιες φορες και το προτιμω απο μια κακη παρεα. απλα δεν υπαρχει εξελιξη ετσι, για τη κοινωνια η εξελιξη ερχεται μεσω του γαμου και τη δημιουργια οικογενειας.
προφανως συμβαινει επειδη δεν υπαρχουν αλλα ατομα πιο κοντα να τα φαντασιωθεις. τι σε εμποδιζει να κανεις γνωριμια με καποιον ομως, εστω και μονο με σκοπο το σεξ ? σου φαινεται δυσκολο ή δε θες να το τολμησεις ? δεν αλλαζουν και πολλα μετα παντως, απλα θα εχεις βρει αλλον εναν τροπο να διασκεδαζεις. μπορει παλι να μη ξεκαθαρισεις τι θελεις.
τη ταινια που ποσταρες btw ηθελα να τη δω γιατι καπου διαβασα θυμιζει το Trainspotting, αλλα ακομα δε το καταφερα.