lacrymosa,σευχαριστω για τις διευκρινησεις,και για το θρεντ,και για τα φαρμακα,και για την διευκρινηση για τα σημεια στιξης(για να μην μου κοβεται το κειμενο,το εφαρμοζω και ειναι ΟΚ).Εσεις,η νεα γενια,σε αντιθεση με μας,ειστε 'τσακαλια' στους υπολογιστες.Συμφωνω απολυτα μαζι σου,για την σταση 'αστον να νικησει'η''να νομιζει οτι νικησε',ειναι οντως σπαταλη ενεργειας.Μην ξεχναμε αλλωστε το 'σε εναν καυγα μεταξυ δυο ατομων,παντα φταιει ο πιο εξυπνος',(ειμαι σιγουρος οτι τοπιασες το τελευταιο).Προσωπικα το εχω κανει σταση ζωης,δεν διαπληκτιζομαι,δεν φωναζω(ουτε μου αρεσουν οι φωνες),παντα ειμαι αυτος που θα κανει πισω,δλδ δεν χαλαω τη ζαχαρενια μου,με τιποτα.Η ψυχικη μου γαληνη ειναι υπερανω ολων των 'αγαθων'.Στους δεσμους μου δε,αν και ημουν αυτος που εφευγε,(εκτος μιας περιπτωσης)παντα αφηνα την κοπελλα με την εντυπωση οτι αυτη με 'αφησε'.Ισως γιαυτο διατηρω ακομη και τωρα αριστες(φιλικες)σχεσεις με ολες.Οσο για το γεωγραφικο,δεν υπονοησα τιποτα κακο για τους 'μη Αθηναιους,(ο κολλητος μου,επι 30ετη μενει στον Αχινο,Καραβομυλος).Αλλωστε, επι Ανασυγκροτησεως,το 1950,η Αθηνα ειχε 500,000 κατοικους,μετα αρχισαν να ερχονται οι 'επαρχιωτες',οποτε για ποιους Αθηναιους μιλαμε?Ολοι επαρχιωτες ειμαστε.Και να σου πω,λατρευω την Ελλαδα και ειμαι υπερηφανος που ειμαι Ελλην.Την Αθηνα δεν γουσταρω,σε ζηλευω που μενεις Θσλνκη.Ανεφερα την Γενευη,επειδη εκει μεγαλωσα,σε Ελβετικο σχολειο πηγα κλπ.Εκει λοιπον μαθαινεις τους χαμηλους τονους.Οποιος και νασαι,οσα και ναχεις,δεν υπαρχει το ρωμεικο 'ξερεις ποιος ειμαι γω' το 'δηθεν'.Παντως κατι που διαπιστωνω σε σενα ειναι οτι οσο ευγενης και νασαι,τοσο τσαμπουκας μπορεις να γινεις.Κι αυτο μαρεσει(δεν υποννοω κατι).Ελπιζω να ξεπερασες το down σου.Παντα φιλικα.