Quote:
Originally posted by Mοναξιά
ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ?
Δημητρης αν θες, το κυριος δεν μου παει.
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΑΥΓΑ ΜΙΛΑΤΕ ? Ο ΚΑΥΓΑΣ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΗΣ.
οι καυγαδες ειναι σαν το τανγκο, θελουν 2 για να γινουν.
Στην παρουσα φαση εσυ χορευεις μια χαρα.
ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ. ΕΙΜΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ, ΜΕ ΑΛΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.
λοιπον και τι πρεπει να γινει για αυτο???
που οδηγει η συζητηση αυτο αναρωτιεμαι.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΓΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΑ. ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΦΕΡΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΙΛΙΚΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ.
προσωπικα προσπαθω να κραταω οχι μονο την σοβαροτητα μου αλλα και την ψυχραιμια μου.
Προσπαθησε και εσυ επισης.
ΚΑΙ Η ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΟDERATOR ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ \'Η ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.
για το τι θα γινει δεν ειμαι αρμοδιος να σου απαντησω.
Ειμαι ενα απλο μελος οπως εσυ η και η Κασσι.
ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΣΟ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΦΕΡΘΩ.
Δεν νομιζω αν δεν δινεις αλλα στοιχεια υπαρχει λογος να το συζηταμε.
Ηδη εκανες λαθος που της εστειλες ακομα και το πρωτο μυνημα.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ,
κανονικα θα επρεπε απλα να αποφευγεις να συζητας το ονομα της. Το αντιθετο βλεπω ομως....
ΑΛΛΑ ΝΟΙΩΘΩ ΕΝΤΟΝΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ SITΕ. ΜΟDERATORS, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ ΣΤΟ SITE. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ.
Η ασφαλεια μας βρισκεται στο μυαλο μας, οταν εχουμε την ψυχραιμια μας ολα ειναι μια χαρα.