Originally Posted by
howtodream8
Πολυ ομορφο το ποστ σου, ισως να με εκανε ηδη λιγο καλυτερα...μου λειπει πολυ η ουσια των πραγματων. Μου λειπει και αυτο με κανει φορες φορες πολυ στεναχωρη. Θα σου πω απλα. Απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου, ημουν ενα ανησυχο παιδι που συνεχως αναζητουσε την τεχνη. Ξεκινησα να παιζω στα πληκτρα του πατερα μου απο 3 ετων. Κι ενω δεν ημουν ανησυχη και εξωτερικα, δηλαδη αυτο που λενε ο σιφουνας του σπιτιου, ηθελα συνεχεια να ειμαι μπλεγμενη στην τεχνη. Απεναντι μας τοτε, εμενε ενας ρωσος πιανιστας. Σε καποια φαση, ηρθε σπιτι μας και ειπε στον πατερα μου " αυτο το παιδι πρεπει να ασχοληθει με τη μουσικη, ακου πως τραγουδαει και ειναι ακομη μωρο". Ολη μερα αυτη η ιστορια. Το καταλαβαινα κι εγω η ιδια οσο μεγαλωνα, οτι η κλιση μου ειναι οι τεχνες. Δεν τις ακολουθησα ομως σε επιπεδο ανωτερο, γιατι " το παιδι επρεπε να παει πανεπιστημιο". Και απο εκει νομιζω ξεκινησε ο κατηφορος. Θα μου πεις....γιατι δεν τα παρατας ολα τοτε; Δεν ειναι τοσο ευκολο πλεον. Ειδικα στην εποχη μας. Και ειδικα στη συγκεκριμενη περιπτωση, που εχουν γινει απιστευτες θυσιες για να σπουδαζω εγω τοσα χρονια, να εχω το σπιτι μου, κτλ κτλ. Καποιοι θα με πουν αχαριστη. Ισως να μην εχουν και αδικο.