..................................................
Printable View
..................................................
διονυσια μου αυριο το πρωι φευγεις κ πας στν αστυνομια!!! Τ Ω Ρ Α ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ!!! μπας κ τν λενε κ δημητρη? εμενα εκανε τη ζωη μου κολαση ενας τετοιος τυπος... αλλαξα 3 πολεις για να με χασει!!! απειλουσε οτι θα σκοτωσει τους παντες!!! δν πηγα αστυνομια γιατι ημουν μικρη κ δν ηξερα! φοβομουν!!! κ ηδη μου ειχε κανει κακο!!! πηγαινε κοπελα μου!!! μην χαραμιζεσαι στο τρομο κ στις απειλες!!! θελει εγκλεισμο καλη μου!!!
Ma ηδη παιρνει τον πατερα μου. Αν παω και στην αστυνομια θα ερθει σιγουρα σπιτι! Ασε που δεν θα αφησει σε ησυχια τους δικους μου! Σημερα πηρε και την αδερφη μου να της πει αυτο που αναφερω και ποιο πανω πως δεν θελω να μαθει ο πατερας μου. οποτε δνε θα διστασει και να το κανει με τους γονεις μου. Ο αδερφος του μου ειπε πως παρομοια σκηνικα, οχι τοσο χοντρα βεβαια, ειχε κανει και με την πρωην του. Θελω και να παω σε εναν ψυχολογο πρωτα να με συμβουλευσεις τι ειναι καλυτερο να κανω. Ξερετε κανεναν καλο στη Πατρα? Ενας ανθρωπος που σκηνοθετει τοσα πραγματα ειναι ικανος να φτασει οπουδηποτε! Γιαυτο φοβαμαι. Την προηγουμενη βδομαδα επειδη δεν του απαντουσα σκηνοθετησε μεχρι και τον θανατο του! μου στελενι ενα μηνυμα και μου λεει "αγαπη μου τωρα που παιρνεις το μηνυμα εγω δεν ζω......εχειμια λειτουργια το κινητο μυο που στελνει μηνυματα με χρονοδιακοπτη ......'' και στο τελος εγραφε "πες στους δικους μου οτι το φοβαμαι το χωμα μην με θαψουν¨" και μετα πηρε το κινητο του απτερα του και υποτιθεται μου εστελνε απο εκει μηνυματα και με εβριζε που εκανα το παιδι τους να αυτοκτονησει!!!
ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! γιαυτο φοβαμαι τοσο πολυ! ειναι τρελος ο ανθρωπος! αν δεν παει στο ψυχιατρειο δεν θα με αφησει ησυχη!
τοξερω!!!!!! το ξερω πως θελει εγκλεισμο και το λεω στυος δικους του και δεν λενε να το καταλαβουν! μου λενε τι να κανουμε. να τον παμε με το ζορι? με τον ζουρλομανδυα? γιαυτο φοβαμαι πως η αστυνομια θα τον εξαγριωσει και οτι ενα απλο χαρτι με περιοριστικα μετρα δεν προκειται να με σωσει εμενα οταν αυτος θα ερθει να με βρει!!
Κοριτσάρα μου.
Τρελός δεν είναι,απλά του αρέσει να το παίζει.
Αν ήταν τρελός δεν θα έπαιρνε τηλεφωνα να μοιράζει πληροφορίες,θα έκανε κάτι άλλο...
Ο κτηνίατρος δεν θα του κάνει κάτι,κλουβάκι θέλει να καταλάβει την θέση του.
Πήγανε αύριο στην αστυνομία και ψάξου αν έχει κάναν ξάδερφο η κάναν άλλον άντρα γενικά να πάει να του σπάσει κάνα χέρι να καταλάβει ότι δεν κάνει να πουλάει τρελίτσες.
ψυχολογικο πολεμο σου κανει απλα.αν θελει ο αλλος να κανει κακο στον εαυτο του το κανει δε κλαιγεται σα μιξοπαρθενα.ασε τωρα ρε αντρας ειναι αυτο το πραγμα ?κοτα ειναι.τιποτα δε θα κανει
Den eiναι τρελος ενας ανθρωπος που προσποιειται οτι εχει καρκνινο εδω και δυο χρονια??? με λεπτομερειες κιολας! μου ελεγε ποτε παει να κανει χημειοθεραπεις, τι του λενε οι γιατροι κτλ κτλ.. Δεν θελω να γινει φασαρα στο σπιτι μου να ερθει να με βρει να φερω την αστυνομια και τετοια! ουτε θελω να μαθει τιποτα ο πατερας μου! Αυριο θα παω πρωτα στον ψυχολογο και μετα στην αστυνομια! αναλογα και τι θα μου πει.
Γελοίος είναι...
Αν ήταν "τρελός" με την έννοια που φοβάσαι εσύ δεν θα έβγαινες από το σπίτι καταρχάς...
Οποτε ηρέμησε,πήγαινε όπου θες,απλά κοίτα να καταλήξεις στην αστυνομία.
Αλλα πάνω από όλα ηρέμησε,δεν θα σου κάνει τίποτα και δεν θα έρθει πουθενά.
ποσο χρονων εισαι ματια μου? δν γνωριζουν οι γονεις σου οτι εχεις σχεση? πιασε τους κ πεσ΄τα Ο Λ Α!!! θα σε στηριξουν!!! γι αυτο εχουμε οικογενειες!!! σε παρακαλω παρα παρα πολυ!!! μιλα τους περνας δυσκολα!! δν το βλεπουν? ζητα τη βοηθεια τους!!! δν θα εισαι μονη!!! δν θα φοβασαι!!!!
έχω περάσει το ίδιο ακριβώς πράγμα με την καλύτερη μου φίλη και τον πρώην γκόμενο της σε πολύ πιο τραγική κατάσταση πριν 2 χρόνια...η κολλυτή μου 17 κι αυτός 18 η χρονιά που θα έδινε πανελλαδικές,τα φτιάξανε ενώ εγώ απο την αρχή της είπα όχι...μετά απο κάποιο σημείο η κολλυτή μου εξαφανιζόταν συχνά,δεν της επέτρεπε να βγει με φίλους και την χτυπούσε άσχημα με τη δικαιολογία ότι έχει πανελλαδικές σε κάποια φάση του είπε να χωρίσουν και την έβριζε και μετά ζητούσε συγνώμη που στη τελική η κολλητή μου επέστρεφε,μέχρι πότε όμως θα γινόταν αυτό,την τελευταία φορά της είπε θα αυτοκτονήσω αν με αφήσεις κι εσύ μόνο μου.στη τελική τον παράτησε στην μοίρα του δεν άντεχε να είναι άλλο μαζί του με το ζόρι,φυσικά το θα αυτοκτονήσω ήταν λόγια του κόλου,ποτέ δεν έγινε τίποτα,απλά της έσετελνε μυνήματα θα αυτοκτονήσω...δεν χρειάζεται να του δίνεις σημασια!
Διονυσια αντι να ασχολείσαι μαζι του γιατι δεν ασχολεισαι με το πως θα φυγεις απ αυτη τη σχεση? Γιατι δεν κατευθυνεις τη σκεψη σου στο οτι μετα απ αυτον θα υπαρξει κατι καλυτερο, καποιος που θα σε αγαπα, θα σε φροντιζει, θα ναι υπευθυνο ατομο και θα χαιρεσαι να σαι μαζι του?
Απλα εχεις φορτωθει καποιον επειδη η σκεψη σου κολλησε αοριστα στο οτι τον αγαπας κι αυτος ειναι ο αντρας σου, αυτο ειναι το πνευμα που βγαινει απ τα μηνυματα σου ολο αυτο τον καιρο που γραφεις εδω. Ουτε σημαδια βελτιωσης του ειδες, ουτε στο πρσωπο του βρηκες καποιον που να σε στηριζει στα δικα σου. Δεν λειτουργει αλληλοστηριχτικα και αλληλοβελτιωτικα η σχεση αυτη.
Ma eννοειται πως αυτο κοιταζω. Πως θα ξεπμλεξω απο αυτον!
Εχω μιλησει στη μητερα μου, απλα υπαρχουν καποια πραγματα που δεν θελω να τα μαθουν οι γονεις μου, και πιο πολυ ο πατερας μου. 21 ΕΙΜΑΙ. Εννοω οτι αν παραβιασει τα ασφαλιστικα μετρα και ερθει στο σπιτι μου, οτι τοτε θα ερθει η αστυνομια. Δεν μενει μονο στις απειλες. Ο αδερφος του μου ειπε πως συνεχεια τους απειλει και αυτους. Και μια φορα τους ειχε κλειδωσει στο σπιτι και ηταν απ'εξω με μια καραμπινα! Αν παει και η αστυνομια εκει δεν ξερω που μπορει να φτασει! Μπορει να ερθει σπιτι μου με κανα οπλο! εγω σε λιγες θα φυγω για να παω στον τοπο που σπουδαζω. εκει θα ειμαι μονη μου. αν ερθει και με βρει? τι θα κανω? θα με προστατεψει απλα ενα χαρτι απο την αστυνομια? τι θα κανω, θα του τριψω στη μουρη οταν ερθει να με βρει? Μπορει αυτος να το παρει απο τη στιγμη που θα συνειδητοποιησει οτι θα ειμαι στε χωρια "ή μαζι ή κανενας"!
Συμφωνώ με το φίλο παραπάνω,έχει βρεί το κουμπί on-off και το χρησιμοποιεί όπως τον βολευει,έχει βρεί τον τρόπο να σε εκβιάζει για να μείνεις δίπλα του
Κατά τη γνώμη μου πρέπει εσύ να απαφασίσεις αν θέλεις να μείνεις η όχι,γιατί όταν κάνεις ένα βήμα μπρός και δυο πίσω είσαι σε κατάσταση βαράτε με και ας κλαίω.
Είναι μια σχέση η οποία δε σου αρέσει και δεν την αντέχεις,σκέψου όσα σου είπε η φίλη παραπάνω στον καναπέ,σιγουρέψου αν πραγματικά θέλεις να φύγεις απο αυτή τη σχέση και καντο πράξη.
Σίγουρα θα είναι σκληρό και για τους δυο σας,αλλά πίστεψε με...θα πονέσετε για κάποιες εβδομάδες άντε μήνες και θα περάσει
Διαφορετικά θα πονάς μόνο εσύ για όλη σου τη ζωή
Κοίτα να βρείς ´εναν άνθρωπο να φτιάξεις τη ζωή σου ο οποίος να σε αγαπάει και να σε φροντίζει και εσύ εκείνον.
Απο οτι κατάλαβα είσαι νέα κοπέλα,μη σπαταλάς τη ζωή σου σε μια αρρωστημένη κατάσταση
Φύγε οσο είναι νωρίς
ΥΓ κατα τη γνώμη μου πάντα,όποιος θέλει να αυτοκτονήσει δια το διατυμπανίζει ούτε το χρησιμοποιεί ως απειλεί για δικό του ώφελος
Τώρα που διάβασα τα μηνυματα και στις υπόλοιπες σελίδες,ένα έχω να σου πω ΦΥΓΕ ΕΧΘΕΣ
Αμέσως στην αστυνομία,αυτός ο άνθρωπος οχι μόνο δεν πρέπει να έχει σχέση αλλα πρέπει να κλειστει μερικά χρονάκια φυλακή για να στρώσει χαρακτήρα
ΦΥΓΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ