Originally Posted by
hapydays
Ανοιγω ενα θεμα που με ποναει ... αλλα πρεπει να το συζητησω κ θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας....
Στη 2α λυκειου αλλαξα σχολειο κ πολη, εφυγα απο το χωριο κ πηγα αθηνα για να εχω καλυτερες προοπτικες... εκει λοιπον εκανα παρεα με μια κοπελα, που ειχε ενα ξαδελφο 24 ετων τοτε, η αρμοδιοτητα του ηταν να μας προσεχει οταν βγαιναμε με τη φιλη μου....
τα ειχα με ενα παιδι με το οποιο χωρισαμε κ για να του τον κανω να "ζηλεψει" αρχισα να βγαινω με τν ξαδελφο της φιλης...
(3η λυκειου)
Ενα βραδυ ειχαμε πιει αρκετα... η φιλη εφυγε απο το σπιτι κ αυτος οχι....
αρχισε να με φιλαει, ωσπου βρεθηκαμε στο κρεβατι, του φωναζα οτι δν θελω.... αλλα δν με αφηνε... προσπαθουυσα να ττν διωξω απο πανω μου αλλα δν τα καταφερνα!!! δν ειχα αλλη δυναμη... φωναζα οχι αλλα δν ειχα δυναμη!!! τελικα το κακο εγινε.... πρεπει να λιποθυμησα γιατι δν θυμαμαι πολλα(ή δν θελει το μυαλο μου να θυμαται?)
Ξυπνησα κατα τις 5 το πρωι με πονους στη κοιλια κ απο κατω... ειδα αιματα... ηρθε στο μυαλο μου αυτο που ειχε γινει.
αρχισα να ουρλιαζω κ να πεταω πραγματα.... κοιμοταν διπλα μουυ το καθικι!!! τν εδιωξα αρων αρων....
αρχισα να κυκλοφορω σαν ζομπι απο τοτε, σταματησα να διαβαζω κ να πηγαινω φροντηστηριο.... το χαζο μυαλο μου ,μου ελεγε οτι δν ημουν παρθενα πια κ αφου ελαχε να ειναι αυτος ο πρωτος μου πρεπει να ειναι κ ο τελευταιος μου, πρεπει να τον δεχτω...
εκει αρχιζει η χειροτερη κολαση.... δν μου επετρεπε να μιλαω με κανεναν γιατι ζηλευε, δν με αφηνε να κανω παρεα με καμια κοπελα γιατι ολες ηταν που...νες, δν μπορουσα να κουνηθω σπιτι-σχολειο κ παλι πισω.... με χτυπουσε αν εφερνα αντιρηση σε κατι κ φοβομουν να μιλησω στους γονεις μου... φοβομουν μην τους κανει κ κακο οπως σε μενα!!! περασε ολη η χρονια ετσι!!! κ οσο ο καιρος περναγε εγω τοσο βουλιαζα..... αλλαξα τρεις πολεις για να με χασει....αυτη που ειμαι ειναι η τεταρτη κ με εχει χασει!!! δν καταφερα εννοειτε να περασω στη σχολη που ηθελα...κ το μελλον μου καταστραφηκε για τα καλα... οπως κ η ψυχικη μου υγεια!!!
κοντευω τα 32 κ αυτη η υποθεση ακομα με ταλαιπωρει! γιατι? ισως γιατι ακομα νιωθω ενοχη... κ γιατι δν εκανα αυτα που θα μπορουσα να εχω κανει!!!
φταιω τελικα???