Καθότι βλέπω έβαλες ερωτηματικό στην ξερή και άνευ φαντασίας προσβολή σου, οπότε δεν είσαι και σίγουρη, θα σε βοηθήσω εξηγώντας σου πως όχι δεν ειναι η μανούλα μου.
Printable View
Εχει σιγουρα ποικιλια η ζωη, και πολλες οψεις, απλα we should stick to the bright side! Αν μπορεις να αντιμετωπιζεις τετοια περιστατικα και να διατηρεις την ευδιαθεσια σου μπραβο παντως. Εγω προτιμω τα ευχαριστα εργασιακα περιβαλλοντα, παραδοξως αν σκεφτει κανεις τι διαλεξα να κανω στη ζωη μου κι εγω, αλλα ειναι που και στα δυσαρεστα τα καταφερνω :)
μπράβο λουλουδάκι λιλιουμ εύχομαι να τα καταφέρνεις πάντα σε όλα:))))
Υπάρχουν στιγμές που η σκέψη μας ανεξέλεγκτα επικεντρώνεται και φερνει στο προσκήνιο όλα τα αρνητικά της ζωης μας και μάλιστα με εντονο τρόπο και ως εαν αυτα να αποτελουν το ειναι μας. Τοτε ειναι που βιωνουμε την απελπισία. Η βουτια απο ψηλα σε τσιμεντενια θάλασσα, και το ότι αλλο τελος θα μπορουσε να σκεφτει κανεις, είναι η επόμενη σκέψη. Σε τετοιες στιγμες απελπισίας δεν αποκλειεται να θελουμε να μιλησουμε καπου. Πχ. λιλιουμ, το πρωτο σου μηνυμα στο θεμα. Ειναι τοτε που προφανως μιλαμε με τροπο που δεν μας έχουν συνηθισει. Συνηθως με την παροδο της ωρας το μυαλο καταλαγιάζει. Ισως αυτο που μολις πριν περασαμε να ταν μια καλή ευκαιρια αυτογνωσίας κι ετσι εναυσμα προσπαθειας αυτοβελτιωσης, επειδη τα αρνητικα πάντοτε υπαρχουν αλλά επιλεγουμε να ζουμε στην ανεμελιά, να τα κρυβουμε κατω απο το χαλι να υποβοσκουν.