Να σου πω πως θα είναι η πρώτη φορά μου σε καραόκε;;;;;;;;Δεν ξέρω......
Printable View
Να σου πω πως θα είναι η πρώτη φορά μου σε καραόκε;;;;;;;;Δεν ξέρω......
Ούτε εγώ δεν έχω πάει ποτέ για να μην \"θιγεί\" το μουσικό μου αυτί :P. Αφενός από τις φωνές των άλλων και αφετέρου επειδή δεν ξέρω να τραγουδάω σωστά. Χαβαλέ θα έχει φαντάζομαι όμως
και εγω δεν εχω ξαναπαει αλλα με αυτο το παιχνιδακι που πειρα εχω αρχησει και κανω προβες ηδη για να ειμαι ετοιμος,αλλα οι ψηλες μου φευγουν γαμωτο... χαχα
Αν ζητήσω το \"Are you lonesome tonight\" του Elvis θα το έχουν άραγε?Τι υπέροχος τραγουδιστής αλήθεια..Άντε να βρείς τέτοιον σήμερα..
Παιδάκια καλή συνέχεια. Πάω για νάνι
καληνυχτα λα βιτα
Μια χαρούλα περάσαμε και σήμερα!
Κρίνο,λιμπ και Κάσσι χάρηκα που σας ξαναείδα.
Χάρηκα επίσης πολύ που γνώρισα και τα υπόλοιπα παιδάκια :)
Συμφωνώ,προσυπογράφω και καραεπαυξάνω πως το επόμενο meeting πρέπει να παίξει σε κάποιο karaoke party-κατά προτίμηση που να δίνει και μπουκάλι στο νικητή δια να προσθέσω ακόμη ένα στην κάβα μου...:cool:
εγω ενα εχω να πω , οχι αλλη βαφλααααααααααααααααααααα ααααααααααα :)
Παιδιά θα έρθω και εγώ στο καραοκε, με την προυπόθεση να τραγουδήσω μεταλ, με brutal φωνητικά...
Δεν ξέρω αν θα φύγει το μαγαζί....
Εγώ πάντος θα το ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ...
xaxaxa καλο αντρεα...
Έχω τραγουδήσει έως και Whitesnake,το Here I go again.Πιο σκληρό δεν έχω βρει ακόμη γμτ(τίποτα Dimu Borgir ή Immortal ξέρω γω..).Quote:
Originally posted by Andy
Παιδιά θα έρθω και εγώ στο καραοκε, με την προυπόθεση να τραγουδήσω μεταλ, με brutal φωνητικά...
Εγώ πάντως θα το ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ...
Εκείνη την ημέρα κέρδισα και το μπουκάλι(αφού τραγούδησα επίσης Depeche Mode-Enjoy the Silence,CReal-Επικίνδυνα σε θέλω και το Sway του Dean Martin).
Προφανώς μου απένειμαν τη Smirnoff North για να σταματήσω ώστε να επανέλθουν τα αυτάκια του κοινού στις προφαλτσικές τους συχνότητες..:P
Quote:
Originally posted by Sharpedon
Έχω τραγουδήσει έως και Whitesnake,το Here I go again.Πιο σκληρό δεν έχω βρει ακόμη γμτ(τίποτα Dimu Borgir ή Immortal ξέρω γω..).Quote:
Originally posted by Andy
Εγώ πάντως θα το ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ...
Εκείνη την ημέρα κέρδισα και το μπουκάλι(αφού τραγούδησα επίσης Depeche Mode-Enjoy the Silence,CReal-Επικίνδυνα σε θέλω και το Sway του Dean Martin).
Προφανώς μου απένειμαν τη Smirnoff North για να σταματήσω ώστε να επανέλθουν τα αυτάκια του κοινού στις προφαλτσικές τους συχνότητες..:P
Θα το κανονίσουμε Sharpedon... θα βρούμε κανά καλό Amon Amarth(p.x. Cry of the black birds) ή Emperor.
Θα κερδίσουμε σίγουρα το μπουκάλι.
Μόνο που -μάλλον- δεν θα μας το δώσουν στο χέρι.Ίσως μας το πετάξουν-αυτό και πολλά άλλα-.
Αλλά τι μας νοιάζει?
metal rules!!!
Χαχαχα.. Ωραία παρέα πάντως θα είμαστε.
Από τη μία οι Andy και Sharpedon να τραγουδάνε μεταλλάδικα και από την άλλη εγώ να παρακαλάω για κάτι σε πιο ροκ φάση-το πολύ μέχρι Wasp-και να επιμένω στον Έλβις. Αν έχει caraoke και με cranberries ,θα τραγουδήσω,δεν υπάρχει περίπτωση,έστω κι αν φύγει το μισό μαγαζί.
Ο mixalakis και η Kassi προτείνω να συνοδεύουν και τα δύο γκρουπ,μιας και έχουν τα απαραίτητα μουσικά προσόντα. Φωνή,μπουζούκι,σωστές ανάσες,απ\'ολα διαθέτει η παρέα..:D:D
Παιδιά, εγώ θα μαζεύω τα 20ευρα που θα πετάνε...
Αν πετάνε τπτ άλλο(ντομάτες, μπουκάλια,γκαρσόνια:P) αποποιούμαι των ευθυνών μου...
Ok, κι εγώ θα μοιράζομαι τα 20ευρα με τον Andy και τα 50ευρα θα τα κρατάω για την επόμενη συνάντηση (great expectations..). Αν δεν υπάρξει,ο χαμένος τα παίρνει όλα ;)
Και που να με ακούσεις να τραγουδώ το Animal Instict,χεχεχε..:DQuote:
Originally posted by La_ViTa
Αν έχει caraoke και με cranberries ,θα τραγουδήσω,δεν υπάρχει περίπτωση,έστω κι αν φύγει το μισό μαγαζί.