Originally Posted by
μυσπ
Κουραγιο Φωτεινη μου οσο για την μητερα σου κ το αγορι σου πιστευω σε λατρευουν οσο τιποτα στον κοσμο αλλα δεν κατανοουν εις βαθος το προβλημα επειδη απλα ειναι κατι που ετσι κ δεν το περασεις δεν το νιωθεις πως ακριβως ειναι,Εμενα το αγορι μου δεν γνωριζει προστοπαρων το θεμα της κακοποιησης κ της καταθλιψης κ ο πνευματικος που πηγα εκκλησια με συμβουλεψε να του το πω μετα τον γαμο κ εφοσον αποκτησουμε παιδια πραγμα που θελω να φερω εις περας,Η μητερα μου γνωριζει για την καταθλιψη προσπαθει αλλα δεν κατανοει τα παντα κ ποτε φερεται οπως πρεπει ποτε δεν φερεται,Μην το ψαχνεις μην τους αποπαιρνεις σε αγαπουν αλλα δεν μπορουν να σε καταλαβουν σε ολα,Εγω γνωριζω πως εισαι αντιμετωπιζεις καταθλιψη προστοπαρων ολα ειναι μαυρα θελει πολυ καιρο δεν μπορω να σου πω ψεματα οτι θελει λιγο αλλα θα περασει,Ομοιοπαθητικη δεν γνωριζω να σου πω προσωπικα δεν την εμπιστευομαι,Εμενα αυτο που με βοηθαει οσο τιποτα στον κοσμο ολο αυτον τον καιρο ειναι το αγορι μου που θελουμε κανουμε οικογενεια κ ο πνευματικος που πηγα εκκλησια,Μετα την κακοποιηση θεωρησα οτι η ζωη μου διαλυθηκε κ επαθα κ την καταθλιψη κ παροτι δεν ημουν ποτε της εκκλησιας προεκυψε να παω σ αυτον τον ανθρωπο κ με γεμισε με θετικες σκεψεις κ ελπιδα οτι ολα θα πανε καλα,Μηπως πρεπει να πας κ εσυ?Εγω απο οταν πηγα στον πνευματικο ειδα τρομερη βελτιωση κ μετα σταδιακα περναει κ η καταθλιψη,Επηρεασμενη ειναι απο τοτε φοβερα κ διαβαζω εδωπερα στο διαδυκτυο κειμενα της εκκλησιας για την καταθλιψη κ τα ψυχολογικα,Επισης πηγαινω κ σε ψυχολογο που ειναι αρκετα καλη κ βοηθαει αρκετα κ παρνω φαρμακα,Οταν εισαι σε τετοια κατασταση πρεπει να κανεις ολα τα απαραιτητα για να γινεις καλα