αλλο ειπα..κ αλλο τα κενα αυτα..δεν με νιαζουν.. ισως καποια στιγμη συζητησουμε..αν θες
Printable View
αλλο ειπα..κ αλλο τα κενα αυτα..δεν με νιαζουν.. ισως καποια στιγμη συζητησουμε..αν θες
ωραιο το βιντεακι κοκκινοσκουφιτσα :)
Τρελοκερκυραιος εισαι???Επρεπε να το καταλαβω ωρε ματια!
ναι.. εσυ απο εισαι?
παιδια ανοιξα αυτο το θεμα για να ζητησω λιγο τις συμβουλες και την βοηθεια σας. εχει περασει ενας μηνας... αρκετα γρηγοιρα θα ελεγα.. καποιες φορες ερχονται παλι σκεψεις.. αλλα μπορω να πω οτι ψιλοσυνηθισα την απουσια των γονιων μου....
ουφ καμοία συμβουλή και για μένα ρε παιδιά!!!!!!!!!
Φοβάμαι τα καράβια με πιάνει πανικός, είμαι από νησί θέλω να πάω διακοπές και σκεπτόμενη ότι θα είμαι κλεισμένη 7 ώρες στο κΑραβι και δεν θα μπορώ να κατέβω όταν θέλω τρελαίνομαι
Πέρυσι δεν πήγα διακοπές για αυτόν τον λόγο φέτος θέλω να πάω Κρήτη υποτίθεται ότι φεύγω σε 6 μέρες και ακόμα δεν το αποφασίζω αν θα πάω ή όχι υποφέρω είδη μια βδομάδα όσο σκέφτομαι το ταξίδι
Ξέρετε αν τα ηρεμιστικά θα μαι βοηθήσουν και αν ναι για πόση ώρα διαρκεί η δράση τους είναι και μεγάλο το ταξίδι μου
Θα μπορούσες να σκεφτείς ότι εκεί που θα πας θα περάσεις καλά με την παρέα σου, οπότε να το βάλεις σκοπό και να μη μείνεις 2η χρονιά χωρίς νησί.
Ότι στο καράβι δεν θα είσαι μόνη σου αλλά με πολύ κόσμο μαζί.
Ότι όλα αυτά που σε φοβίζουν είναι απλά οι σκέψεις σου που σου προκαλούν φοβίες και τίποτα άλλο.
Προσπάθησε να σκεφτείς όπως θα σκεφτόταν η φίλη σου ή ο φίλος σου για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Πάρε μαζί σου ένα βιβλίο να διαβάζεις και να ξεχνιέσαι όταν πάει να σε πιάσει το άγχος ή άκου μουσική, κάτι τσπ που σου αποσπά την προσοχή.
Το ηρεμιστικό (μάλλον) θα σε βοηθήσει να είσαι πιο χαλαρή.
Στο καράβι μην πλακωθείς στους καφέδες-τσιγάρα.
Καλά να περάσεις!
σε ευχαριστώ Tasos75 αλλα και παλι δυστυχώς δεν μπορώ να ηρεμήσω παρόλο που ξέρω ότι δεν πρόκειται να πάθω τίποτα και ότι έχω ξαναπεράσει την ίδια διαδικασία ξανά και ξανα, μου άρεσει τόσο πολύ να πηγαίνω σε νέα μέρη άλλα θα ήθελα αν γίνεται να διακτινίζομαι :p χαχαχα χωρις να υποβάλλομαι σε αυτήν την ψυχοφθόρα διαδικασία, την δεύτερα θα πάω μάλλον σε νευρολόγο μπας και μου δώσει κάνα ηρεμιστικό για το ταξίδι και το παλέψω ελπίζω να με πιάσει να ταβλιαστώ και να μην καταλάβω τι μου γίνετε :D
Καλά θα κάνεις που θα πας σε νευρολόγο. Πάντως αν το όλο θέμα με το άγχος περιορίζεται στο καράβι, είσαι αρχηγός.
Καλές βουτιές.
ναι ενταξει την παλεύω στα υπόλοιπα χαχαχα Ευχαριστω πολύ μακάρι!!!!!! γιατί πέρυσι στεναχωρεθηκα πολύ που έχασα τις διακοπές μου για βλακείες καλο καλοκαίρι λοιπόν σε όλους, αν και εχω και μια επιφύλαξη για το αν θα τα καταφερω να μπω στο πλοίο χαχαχα, θα δουμε θα το δουλέψω πάντος δεν το αφηνω τοσο καιρο ελεγα θα μου πέραση αλλα τωρα αποφάσισα οτι δεν παει άλλο πρεπει να ξεπεραστεί με καθε τροπό, πέρυσι θα πηγαίνανε μυκονό και δεν πηγα για βλακείες