Originally Posted by
giorgos panou
ρεμεντυ παλυ τα ιδια!! λοιπον όπως ξερεις δεν υπαρχει καποιος η καποια ερευνα επισημη που να λεει ότι η περιστασιακη χρηση κανναβης κανει κακο!! αν υπηρχε θα την κοπάναγες συνεχεια!! επισης σου ειπα για περιστασιακη χρηση κι όχι κάθε μερα!! μην αλλαζεις αυτά που λεω επειδή δε σε συμφερουν!!!!
αν ψαξεις λιγάκι θα δεις ότι ακομα κι οι επαγγελματιες μπασκεμποληστες στην αμερικη τους επιτρεπουν μετα από τις μερες της εντωνης προετιμασιας να κανουν χασις ο λογος είναι ότι τους ηρεμη λιγάκι από την υπερβολικη ενταση! από τα διαφωρα στεροειδοι που παιρνουν!
τωρα οσο για τους σελεμπριτοι- προσωπικα δεν είναι καθολου προτιπαμου, από ότι εχω καταλλαβει δικα σας ειδωλα είναι- όλα αυτά τα ατομα πινουν διαφωρες ουσιες, κι κανεις λαθος!! πινουν κι χασις!!! αν δεν γνωρίζεις κρατα μια επυφιλαξη παντα!! μην εισαι τοσο συγουρη ,μπορει καποιος άλλος να γνωριζει κατι παραπανω από εσενα!! μπορει να γνωριζω αμεσα καποια πραματα!! για αυτό μην εισαι παντα συγουρη!! κι φυσικα πινουν κι κοκα!! αλλα για την κοκα δεν αναφέρομαι αφου είναι λογικο ότι κανει κακο!!!
τωρα για το ότι οποιος δοκιμαι ναρκωτικα είναι συγουρος ότι θα την πατησει ,, τι να σου πω,,, δυστυχως ουτε εγω ουτε πολλα ακομα παιδια που είμασταν αθλητες, μαλιστα καναμε πρωταθλητισμο πιστεύαμε ότι θα την παθουμε!! βεβαι δεν περημενω τωρα από εσενα να πεις κατι καλο η να με πιστεψεις αλλα ο.κ.
το ζητημα είναι ότι τα πιο πολλα ατομα που κολλαν η την παθαινουν με τις ουσιες υπερεκτιμαν τις δυναμεις τους, επισης ηταν κι η εποχη, βλεπετεη γενιαμου πετυχε τα περιεργα παρτυ σταδασοι κι στα μαγαζια όπως στο σοντα, στο γιουματικ, στο φακτορυ κι αλλου!! κι επειδή ηταν καινουργια τωτες αυτά τα ναρκωτικα την πατησαμε πολλα παιδια!!
δεν θα εξηγησω το πως κι το γτ. ο.κ. ξερω για την λογικη σου αφου θελαμε να διασκεδαζουμε, αφου θελαμε να χορευουμε συνχεια!! αφου θελαμε να ερωτευόμαστε χωρις ενδιασμους κι γενικα αφου γλεντάγαμε την ζωη μας καλα να παθουμε!! ¨)¨) το εχω ακουσει πολλες φορες εξαλου αυτό!! όπως το άλλο ότι"" εμεις δλδη που προσεχαμε, που δεν γλεντάγαμε υπρβολικα, που δεν καναμε καινούργιες γνωριμίες κάθε βραδυ, εμεις την γλητωσαμε ειδατε? ενώ εσεις !!"""
λοιπον σορρυ, είμαι πολύ κουρασμένος!! εχω ξεφτισει σημερα από την δουλεια!! δεν εω δυναμεις να τσακοθω μαζισου!! ο.κ., με κρδισες!! εισαι πιο εξυπνη, ξερεις τα παντα από ουσιες, από υγεια!! από ερωτες κι από σεξ!!1 εγω είμαι βλακας!! ο.κ.?? ,[ραβω !! ελπιζω αυτό να ε κανει να χαρεις!! κι να μην ξανα γραψεις με μισος για μενα!!
ΑΑΑΑΑ!! ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΕΙΣ!!! ΜΑΛΟΝ ΣΕ 3-4 ΜΗΝΕς!! ΜΠΑΙΝΩ ΦΥΛΑΚΗ!!! ΔΥΣΤΥΧΩς ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΠΥΘΑΝΟΤΗΤΕς ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕς!!! ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ!! ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΣΤΡΙΓΛΙΖΕΙς ΑΠΟ ΗΔΩΝΗ!!!