ΡΩΤΑ τον!!!!!!!
που πηγες ρε γομάρι;;;; :p :p
Printable View
ΡΩΤΑ τον!!!!!!!
που πηγες ρε γομάρι;;;; :p :p
Χαχαχαχα οχι ρε παιδια δεν πιστεύω να παει σε λέσχες και καμία σχέση με ναρκωτικά.ενταξει είπαμε.αυτη τη στιγμή για παράδειγμα που έλεγξα το GPS μου έβγαλε οτι ειναι θεσνικη στην οδό φριξου εδω και λίγη ωρα.αλλαξε διευθηνση σημερα!
....σαντρα αλήθεια αν ήμουν θες θα τον έπαιρνα από πίσω :ΡΡΡΡ
Απλα δεν ξερω τι να του πω.δεν μπορω να του πω οτι ελέγχω το κινητο του γιατι θα γίνει χαμός και θα βγει και απο πανω και η φάση ειναι οτι δεν ξερω που ακριβως παει.κι ενώ ειχα πει οτι ταχα μου θα του πω οτι παρακολουθώ τα χιλιόμετρα στο αμάξι και ειδα οτι παει θεσνικη οποτε δεν θα μπορούσε να κρυφτεί τι δικαιολογία θα έβρισκε που παει τοσο συχνά μάλλον καποια καλοθελητρια φιλενάδα μου πρεπει να του το σφύριξε και τωρα παει με ενα φορτηγάκι που εχει απο την δουλειά με το οποίο κανει καποια δρομολόγια για την δουλειά οποτε δεν μπορω να το τσεκάρω αυτο για χιλιόμετρα.
δεν μπορείς να μάθεις τίποτα από τα χιλιόμετρα που γράφει.
η φρίξου είναι κακόφημη.
παραπάνω δεν μπορώ να πω.
όλο αυτό είναι αρρωστημένο σταμάτησε το πριν σε διαλύσει ....
Οταν εννοείς κακόφημη;με μπουρδελα;η εχει κι αλλα περίεργα;πάντως όσες φορές κοιτάω το GPS πανω κάτω σαύρες τις διευθύνσεις κινείται.πως να του το πω;δεν θελω να του πω ότι ελέγχω το τηλ του.κατι πρεπει να του κανω να τον ταρακούνησω να μην ξαναπάει.εχουμε κι ενα παιδί προσπαθώ να κρατήσω την οικογένεια οσο λέγεται οικογένεια.
ΕΣΥ τώρα κάνεις σενάρια αλλά.μπορεί να μην είναι τίποτα.
δε θα πεις οτι ψαχνεις. χαζή είσαι ; θα ρωτήσεις απλα και ξεκάθαρα πού πήγες ;
ενημερωτικά. ακόμη δεν το έχεις κάνει ;;
σκέφτεσαι όλα τα αλλά τα ύπουλα ππυ μπορούν να σε ξεσκεπασουν και να σε κάνουν ξεφτιλα κ δε λες το απλό
εγω παντως αν ημουν παντρεμενος και τις ωρες που ελειπα η γυναικα καθοταν κι επλαθε τοσα σεναρια γραφωντας και σε φορουμ ψυχολογιας, οταν το μαθαινα θα τη χωριζα ΜΟΝΟ γι'αυτο. η συμπεριφορα σου δειχνει ελλειψη εμπιστοσυνης.
Οπως είπα και παραπάνω του ειχα πει πολλές φορές οτι ξερω οτι πας θεσνικη αλλα απο το ενα αυτί έμπαινε και απο το έβγαινε γιατι νομίζει οτι τον ψαρωνω .δεν μπορω να του πω οτι παρακολουθώ το κινητο του διότι ειναι νευρικος και θα γινει χαμός.πρεπει να βρω αλλο τροπο να του το πω.σκεφτηκα να παω σε ντετέκτιβ βεβαια στην επαρχιακή πόλη που μένω δεν εχουμε οποτε πρεπει να απευθυνθώ σε ντετέκτιβ στην θεσνικη μιας κι εγω δεν εχω κάποιον να με παει θεσνικη να τον ελεγξω.αλλα για μια φορα να τον παρακολουθήσει οταν θα ξαναπάει.και να βγάλει φωτός και να του τις φέρω στην μούρη.ποσα περνούν οι ντετέκτιβ περίπου γνωρίζετε;και σε ποιον να απευθυνθώ;δεν εχω χαμπάρι απο τέτοια.
Χτες για παράδειγμα που πηγε παλι θεσνικη τον ρώτησα που ήταν τόσες ώρες και μου ειπε ήταν στο συνεργείο για το αμάξι και επειδή ειναι φίλος του αυτος που εχει το συνεργείο έκατσε να πιει και καφε μέχρι να το κανει.εγω τι να του έλεγα;οτι κοιτούσα το κινητο σου και δεν ησουν εκει;οχι!!
και τοτε γιατι παντρευτηκατε και κανατε παιδι ? γιατι τα φερνετε στο κοσμο και βασανιζονται κι αυτα οταν ξερετε οτι δε προκειται να μεγαλωσουν σε φυσιολογικο περιβαλλον ? το πρωτο απ'ολα που χτιζεται σε μια σχεση ειναι η εμπιστοσυνη, κι εσεις απ'οτι φαινεται δεν την εχετε. δε θελω να σε κατηγορισω αλλα παιζει να νιωθει παρεισακτος στο ιδιο του το σπιτι, γι'αυτο εξαφανιζεται. μηπως αν τα ξαναβρισκατε θα μειωνοντουσαν οι εξοδοι του ?
Σάντρα,είσαι Ελληνίδα;
Οσο γι αυτό New...ποτέ μην λες ποτέ,συμφωνώ ότι πρέπει μία γυναίκα στο γάμο να προσέχει την εμφάνισή της και να είναι θελκτική,αλλά ήξερα περίπτωση καθηγητή μου,όταν σπούδαζα,που είχε πολύ όμορφη γυναίκα και την έπεφτε σε φοιτητριούλες όταν η περίσταση βόλευε.Quote:
Δεν ξέρω πως είσαι εμφανισιακά αν έχεις ωραίο σώμα ή αν περιποιείσαι τον εαυτό σου αλλά αν δεν τα έχεις ξεκίνα να τα αποκτάς σιγά σιγά. Έχω την άποψη πως δεν υπάρχει ο κανόνας ότι ο παντρεμένος θα κερατώσει τη γυναίκα του. Είμαι της άποψης πως ο άντρας θα κερατώσει το θύμα του. Γίνε λίγο θελκτική εμφανισιακά
Ρε παιδιά να πω και κάτι άλλο;
Οσο θελκτική και να είναι μία γυναίκα ή ένας άντρας....μετά από κάποια χρόνια-κοινής συμβίωσης αρχίζεις να βλέπεις τον άλλο λίγο σαν αδερφό σου,αδερφή σου,είναι λογικό ότι θα σου αρέσει κάποια στιγμή να φλερτάρεις και με κάποιον άλλο άνθρωπο...εγώ δεν λέω μπράβο σε αυτό ούτε εννοώ ότι η φίλη μας θα πρέπει να τρώει κέρατο,αλλά μερικές φορές συμβαίνει και αυτό,είτε από την πλευρά του άνδρα είτε από την πλευρά της γυναίκας.
Sandra
νομιζω οτι καθεσαι και μαζευεις στοιχεια που δεν ειναι αξιοποιησιμα και βραζεις στο ζουμι σου, ενω θα επρεπε να μιλησεις με τον ανδρα σου.
ακομα και να σου πει καποιος τι ακριβως βρισκεται στις συγκεκριμενες διευθυνσεις, δεν θα βγαλεις ακρη.
μεταξυ αστειου και σοβαρου, μεσα στην απελπισια σου, δειχνεις να χαιρεσαι στην προοπτικη να παρακολουθουσε καποιος αγνωστος (απο εδω πχ) τον ανδρα σου.
κι αυτο, ειναι απλα, παραλογο, για να μη πω και παρανομο...
αγνωστοι μεταξυ αγνωστων, φανταζεσαι να μπαινει εδω ο καθενας και να δινει "εντολες" παρακολουθησης για οποιον εχει βαλει στο ματι, ειτε ειναι συζυγος, ειτε απλα καποιος που κυνηγαει και δεν εχει ιδεα??????
μας λες οτι δεν μπορεις να αναφερεις τα περι τζιπιες γιατι θα γινει χαμος.
αν του πεις δλδ οτι ενας αγνωστος απο το ιντερνετ αρχισε να τον παρακολουθει και γι αυτο εχεις στοιχεια, θα το παρει γλυκά? εγω θα χωριζα αν καταλαβαινα κατι τετοιο, ο,τι κι αν ειχα κανει.
ουτε και να του πεις απλα οτι ξερεις οτι πηγαινει θεσσαλονικη μπορεις, γιατι μεχρι να του εξηγησεις πως ακριβως το ξερεις, μπορει να σου λεει οτι πηγαινει οπουδηποτε αλλου στην ιδια αποσταση.
ακομα και να τον "δει" καποιος φιλος σας, θα σου πει οτι εκανε λαθος.
γιατι δεν τον ρωτας που πηγαινει τις μερες εκεινες? αν σου πει μια αλλη πολη, σημαινει οτι λεει ψεματα. οποτε αποκαλυψε του κι εσυ το θεμα του τζιπιες, και μιση ντροπη δικη σου, μιση ντροπη δικη του για τις αποκρυψεις...
αλλα ακομα κι αν λογω τζιπιες παραδεχτει οτι παει θεσσαλονικη, ακομα κι αν οντως τον εβλεπε καποιος εκει, δεν υπαρχει τροπος να αποδειξεις τι ακριβως κανει εκει, εκτος αν βαλεις επαγγελματια ντετεκτιβ να σου μαζεψει τα στοιχεια που απαιτουνται και να πας για διαζυγιο..