Quote:
Originally posted by nama
krino ναι απάντησα στην λιμπερ γιατί εκείνη έθεσε το θέμα έτσι.
οταν λες \"ετσι\" εννοεις οτι ειπε, \"κοιτα ναμα αυτο που εχω να σου πω....\"????
Καλά κάνει και πιστευει πως \"πιο καλή η μοναξιά\".
εσυ τωρα γιατι εβγαλες το συμπερασμα, οτι η παντρευεσαι η αλλιως πιο καλη η μοναξια???
Δηλαδη αν μεινεις εκτος γαμου και εισαι με τον συντροφο σου ετσι μεχρι τα γεραματα, αυτο ειναι πιο καλη η μοναξια????
Γιατι συνδεεις (εται) οτι η σωστη συντροφικη σχεση περιλαμβανει γαμο???
Αυτό που λέω όμως, είναι πως το ίδιο πράγμα πίστευα κι εγώ πριν.
Καμια αντιρηση,
καποιοι συνεχιζουν να το πιστευουν και πριν και μετα.
Παιδιά... ο γάμος απαιτεί γερά νευρα, δε λέω, απλά εμένα τυχαίνει μου αρέσει η συντροφικότητα και η ολοκλήρωση που νιώθω δίπλα του.
προσωπικα εγω νιωθω συντροφικοτητα και ολοκληρωση μια χαρα οπως ειμαι και χωρις γαμο.
Απο την αλλη ο γαμος δεν θελει ακριβως γερα νευρα αλλα τρομερες υποχωρησεις οι οποιες γινονται κατα περιπτωση σου αρεσει η οχι.
Καποιες στιγμες αισθανεσαι αναγκασμενος να ζησεις ετσι την ζωη σου. Μπορω να σου πω οτι αυτο ειναι στυγνος εκβιασμος.
Είναι πολύ δύσκολο να το βρει κανείς, όντως, πιστευω όμως ότι το βρήκα, άσχετα αν κάπου στο μυαλό μου ξέρω ότι όλα μπορούν να ανατραπούν κάποια στιγμή στο μέλλον!
το πιο δυσκολο απο ολα πιστεψε με ειναι να βρεις ενα ζευγαρι που εκαναν σχεση, εμειναν απλοι συντροφοι και παρεμειναν μαζι χωρις κανενα νομικο τερτιπι.
Αυτοι που ηταν ελευθερη να φυγουν οποτε ηθελαν, ετσι απλα με μια κουβεντα αλλα εμειναν μαζι γιατι τους ενωνε κατι εντελως προσωπικο και οχι τα δεσμα (αλυσιδες λεω εγω) του γαμου.
Αναλογισου οτι οταν εχεις μια απλη σχεση χωριζεις την ιδια στιγμη και τελος.
Οταν εισαι παντρεμενος/η δεν γινεται ετσι και το ξερεις.
Σκεψου μονη σου ποια σχεση ειναι καλυτερη συγκρινοντας δυο τετοιες καταστασεις που αντεξαν στο χρονο....
Δεν πετάω στα σύννεφα, απλά είμαι ευτυχισμένη με αυτό που ζω!
και ευχομαι ετσι να ναι παντα!
Ο καθένας όμως είναι ελευθερος να επιλέξει εκείνο που θεωρεί καλύτερο για τον εαυτό του!
ορθον το ορθοτερον!
μαλλον πρεπει να πιστευεις οτι το ιδιο μπορει να κανει και η Χ λιμπερ, σωστα???
Το μόνο που προσπαθώ να σας πω, είναι ότι ναι, ο γαμος είναι μεγάλη δεσμευση, ναι, οι πιο πολλοί γάμοι καταλήγουν σε διαζύγιο, αλλά πάντα και παντού υπάρχουν οι εξαιρέσεις.
χεχε...
αστο παω να παιξω λοττο καλυτερα.....
τα λεφτα μου μπορει να μην με ενδιαφερει αν θα τα χασω.
Την ζωη μου ομως δεν την παιζω ρουλετα.
Προτιμω να μην μαθω αν θα ειμαι εξαιρεση η οχι.
Και αν θες προτιμω το δυσκολο καιοχι το ευκολο.
Προτιμω να εχω μια σχεση η οποια να παραμενει μαζι μου οχι γιατι ειναι δεσμια μια νομικης - κοινωνικης καταστασης εγκλωβισμου, αλλα παραμενει γιατι την εμπνεω εγω.
Και οχι μονο αυτο αλλα επιπλεον να ξερει οτι οποιαδηποτε στιγμη κατι δεν της κανει, να μπορει να διακοψει μαζι μου το επομενο δευτερολεπτο, ετσι απλα χωρις δευτερη συζητηση.
Η προσδοκια μου ειναι να γερασω με μια τετοια γυναικα κατω απο αυτους τους ορους.
Οτι αλλο θα μου ηταν δευτερο....
Ευχομαι να ζω την εξαίρεση κι ευχομαι σε όποιον την επιθυμεί να την ζήσει κι εκείνος...
αμα ηταν θεμα επιθυμιας, θα τα βρισκαμε ευκολα.
Ειναι θεμα αποψης, στασης ζωης αλλα και ευλογου αποτελεσματος.