Είναι η φύση της δουλειάς Ρεμ. Όταν έχεις μάθει να λειτουργείς με αυτούς τους ρυθμούς, μετά από ένα σημείο σου γίνεται και καθημερινοτητα.
καταλαβαινω μην ανησυχεις.αλλα και ανατριχιαζω ..
29-04-2014, 14:38
Deleted-member171215
Quote:
Originally Posted by Remedy
καταλαβαινω μην ανησυχεις.αλλα και ανατριχιαζω ..
Αχαχαχαχαχα γιατί καλέ;
29-04-2014, 14:43
Remedy
Quote:
Originally Posted by undetermined
Αχαχαχαχαχα γιατί καλέ;
γιατι οταν δουλευω ειμαι συνεχεια στα κοκκινα, λογω αντικειμενου και ευθυνης ..εχει τυχει να με ξυπνησουν 2 το πρωι και να τρεχω. και δεν ειμαι γυναικολογος...
29-04-2014, 14:54
Deleted-member171215
Quote:
γιατι οταν δουλευω ειμαι συνεχεια στα κοκκινα, λογω αντικειμενου και ευθυνης ..εχει τυχει να με ξυπνησουν 2 το πρωι και να τρεχω. και δεν ειμαι γυναικολογος...
Έχω φύγει 23:00 το βράδυ για μια ζημιά και γύρισα σπίτι την επόμενη στις 16:00. Κάθε δουλειά έχει τα ζόρια της Ρεμ, αρκεί να σου αρέσει αυτό που κάνεις και να μην το κάνεις σαν αγγαρεία.
29-04-2014, 15:00
Remedy
Quote:
Έχω φύγει 23:00 το βράδυ για μια ζημιά και γύρισα σπίτι την επόμενη στις 16:00. Κάθε δουλειά έχει τα ζόρια της Ρεμ, αρκεί να σου αρέσει αυτό που κάνεις και να μην το κάνεις σαν αγγαρεία.
οσο και να σαρεσει, απο το στρεςς δεν γλυτωνεις αν η δουλεια ειναι πολυ απαιτητικη σε γνωσεις και σε ευθυνες.
κι εγω εχω δουλεψει πολλες φορες απο τις 12 το βραδυ μεχρι τις 9 το πρωι, λογω ειδικων συνθηκων.
29-04-2014, 15:07
Deleted-member171215
Quote:
οσο και να σαρεσει, απο το στρεςς δεν γλυτωνεις αν η δουλεια ειναι πολυ απαιτητικη σε γνωσεις και σε ευθυνες.
κι εγω εχω δουλεψει πολλες φορες απο τις 12 το βραδυ μεχρι τις 9 το πρωι, λογω ειδικων συνθηκων.
Αυτό ακριβώς... Γιαυτό κοίτα να περνάς καλά όταν δεν δουλεύεις και να ευχαριστιεσαι τις ώρες που ξεκουράζεσαι... Η δουλειά δεν τελιωνει ποτέ !!!!!
29-04-2014, 15:09
Remedy
Quote:
Αυτό ακριβώς... Γιαυτό κοίτα να περνάς καλά όταν δεν δουλεύεις και να ευχαριστιεσαι τις ώρες που ξεκουράζεσαι... Η δουλειά δεν τελιωνει ποτέ !!!!!
ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29-04-2014, 15:10
Deleted-member171215
Quote:
ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν την παλεύω , κεράστε κάνα καφέ ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!