-
λοιπον
βασικα αλιεντο δεν πας να διαβασεις και τις υπολοιπες σελιδες γιατι σαν πολλες μαλακιες λες.....προσεχε μη σου βρωμισει η φαντασια!!! ....επειδη σε ρωτησαμε ποσο δυνατα ακουγονται οι φωνες....
mistikos same here!!!
akou kai ena kalo...ola συνηθιζονται
-
Afta pou leo mpori na ine kai malakies opos les. Ok
-
τεσπα ολοι λεμε μαλακιες ....απλα εννοουσα να διαβασεις και τα υπολοιπα γιατι εχει απαντησεις για οτι ρωταγες .....
-
μιστικό πιστεύεις δηλαδή ότι αυτό που σου συνέβη μπορεί να ήταν και θέμα μαγείας? επειδή αναφέρεσαι και σε κάτι τέτοιο.
-
Η λέξη μαγεία και τα μαγικά από τα χρόνια ακόμα του μεσαίωνα είναι ανεξήγητο όσο για την αρρώστια θα μπορούσε να πεί κανείς κάλλιστα ότι έχει τέτοια στοιχεία πιο πολύ από κάθε άλλη συμπεριφορά στη ζωή. Εγώ δε μπορώ να πάρω θέση ξεκάθαρη πάνω σε αυτό, θα ήθελα όμως να διαβάσω παρόμοιες συμπεριφορές και νομίζω ότι θα έχω πιο ουσιαστική άποψη από κάθε άλλο μετά.
-
mistike αναφέρθηκα σε σενα γιατί διαβάζοντας το κείμενό σου, είχα ακριβώς την ίδια συμπεριφορά όπως την περιγράφεις. Μα ακριβώς τα ίδια. Πάντα φρόντιζα να μην με αντιληφθούν π.χ. στο χώρο της δουλειάς μου. Και όταν βρισκόμουν μόνη μου, στο αυτοκινητό μου, απαντούσα καθώς μου μίλαγαν. Μια φορά θυμάμαι έψαχνα ένα δρόμο και μου έλεγαν κάνε αριστέρα, δεξιά, κλπ. εγώ ακολουθούσα και τελικά τον ΟΤΕ που έψαχνα σε εκείνη την περιοχή τον βρήκα. Περίεργο έτσι? Μια άλλη φορά, καθώς ήμουν στο χώρο της δουλειάς μου, μία συνάδελφος, απεναντί μου έκανε κάτι μορφαρμούς, νύσταζε και άκουσα να λένε, \"ρε κοίτα εκείνη πως κάθεται\". Οντως είναι μία περίεργη συνάδελφος. Μετά κάτι άλλο που δεν το γράφεις εσύ, ήταν ότι καθώς π.χ. έγραφα ένα κείμενο, ή διάβαζα ένα βιβλίο, διάβαζαν ότι ακριβώς έλεγε το κείμενο. Αλλες φορές έβριζαν εμένα. κλπ να μην σε κουράζω.
Τώρα κάθομαι και σκέφτομαι και εγώ τι μπορεί να συνέβη. Γι αυτό και μπαίνω και εδώ μήπως τίποτα καινούργιο λεχθεί γιαυτήν την υπόθεση. Ημουν καλά όμως ώς προς όλες τις άλλες δραστηριότητες, με συνείδηση απόλυτη, τις δουλειές μου τις έκανα κανονικά, τα πάντα. Οταν αφοσιωνόμουν απόλυτα σε μία δουλειά είχα παρατηρήσει, τότε δεν άκουγα τίποτα.
-
kallia παρόμοια συνέβησαν και μένα, όπως είπες ότι φρόντιζες να μη σε αντιληφθούν κ.α. Βέβαια και πολλά άλλα παράξενα.
Η ουσία της υπόθεσης είναι να σταματήσουν οι φωνές και να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς γίνεται. Με το να ακούς εμπειρίες και βιώματα σου κάνει καλό πιστεύω. Εσύ πήρες φάρμακα, νοσηλεύτηκες;
-
πήρα για 8 μήνες. τα σταμάτησα μόνη μου. Οταν τα πρωτοάρχισα τα φάρμακα ήδη σταμάτησαν οι φωνές σε μία βδομάδα από την στιγμή που άρχισα να τα παίρνω. Τα συνέχισα για 8 μήνες για να μην εμφανιστούν αν και ο γιατρός είπε 9 μήνες έως 12. τα σταμάτησα γιατί είχα κάποιες άτακτες κινήσεις του ποδιού, ξηροστομία και τέτοια. Οταν τα σταμάτησα, εδώ και 3 μήνες τα έχω σταματήσει, στις αρχές είχα διάφορες παρενέργειες όπως κάτι σαν ηλεκτρικά ρεύματα στιγμιαία στο κεφάλι μου, αλλά σιγά σιγά και αυτά σταματάνε τώρα. ελπίζω να μην μου ξανασυμβεί όπως και σε όλους μας αυτό το φαινόμενο που πάντα θα το ψάχνω τι μπορεί να το προκάλεσε. (Θέλω να μάθω αν μπορεί να το προκαλέσει από τίποτα που μπορεί να σου ρίξει κανείς χωρίς να το ξέρεις στο φαγητό σου, ή στο ποτό σου. αν μπορεί να το προκαλέσει δηλαδή τρίτο πρόσωπο, θέλοντας να σου κάνει κακό.) Γιατί κάθομαι και σκέφτομαι, πως είναι δυνατόν οι υπόλοιπες εγκεφαλικές λειτουργίες να λειτουργούν σωστά και να συμβούν αυτές οι φωνές. Γιατί οπωσδήποτε για μένα δεν είναι θέμα ψυχής και ψύχωσης όπως το ονομάζουν το φαινόμενο. Για μένα είναι εγκεφαλική διαταραχή, που είτε προκαλείται στα καλά καθούμενα, είτε εξωγενείς παράγοντες μπορεί να συμβάλλουν στην δημιουργία του).
-
....τι ειναι??? ελα ντε??? ποιος το χει βιωσει και μπορει να πει με ΣΙΓΟΥΡΙΑ???....ο κανενας.....
εγω δεν θα διαφωνησω με την καλλια...που λεει οτι ειναι εγκεφαλικη διαταραχη.....οτι θες ειναι.......αλλα και οτι δεν θες......
ολοι το βλεπουν απο αλλη σκοπια.....για τους Ευρωπαιους ψυχιατρους σχιζοφρενεια(ADHD,ADD,toure syndrome,bipolar disorder) .....για τους Ελληνες παπαδες ο διαολος kai oi μαγειες......στην Ασια σου λενε εσυ εισαι και οι \"ερινυες\"(τα εγω) σου .......και ο νορμαλ ανθρωπος σου δινει την πιο κουφη απαντηση....ελα ρε ξεκολα και γω εχω ακουσει να φωναζει καποιος το ονομα μου ολοι το χουμε παθει....χχχαχχ0αχχχαχαχ το πιο ξεφτιλισμενο πραμα ειναι οτι φαινεσαι και normal(μολις συνηθισεις βεβαια)....παλι καλα.....
ΥΓ για να παθεις τετοια ιστορια καλλια απο κατι που σου ριξανε στο ποτο πρεπει να σου ριξουνε μισο κιλο crystal meth ....σιγουρα θα το καταλαβεις....δες κανα documentary στο ΝΟVA....ΤΙΙΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΙΙΣ ΝΟVAAAAAA???...AKOY DEN EXEI NOVAAAAA !!!! LOOOL:D:D:P
-
πυθαγόρα, πες αναλυτικά τι είναι το crystal meth. δεν μπορούμε να ξέρουμε όλες τις ορολογίες. ούτε έχω νόβα. περιεγράψέ μας με λίγα λόγια και απλά τι λένε αυτά τα ντοκυμαντέρ. μπορεί να κάνουμε και αφελείς ερωτήσεις που μερικές φορές μπορεί να έχουν και κάποια ουσία. συζητάμε τώρα.
μετά τα κινητά π.χ. που λένε τώρα τελευταια εκπέμπουν ακτινοβολίες επικίνδυνες για τον εγκέφαλο. μήπως και αυτά παίζουν το ρόλο τους?
άλλος προβληματισμός. οταν μου συνέβη αυτό που σας περιγράφω, όταν έβαζα το κινητό στο αυτί μου, ακόμα και κλειστό άκουγα κάτι ψιθύρους. Ενας ντεντέκτιβ μου είχε πει όταν βγήκα μαζί του και συζήταγα το πρόβλημά μου, μου έλεγε βγάλε τη μπαταρία από το κινητό σου καθώς μιλάμε. γιατί του λέω? μου λέει μπορεί να υπάρχει πρόγραμμα όπου σε ακούνε και σε βλέπουνε τι λες και σου μιλάνε επίσης. θέτω και τέτοιους προβληματισμούς. :P
-
Δεν θα ελεγα οτι εξωγενεις παραγοντες μπορουν να δημιουργησουν τις φωνες.
Μπορει να ακους ηχους του ψυγειου ή της τηλεορασης και να τους παραφραζεις σε φωνες...αλλα δεν μπορεις να τους πεις εξωγενεις παραγοντες αν αυτο εννοεις.
Δεν νομιζω να μπορει να το προκαλεσει τριτο ατομο ριχνωντας καποια ουσια στο ποτο σου ή το φαγητο σου,δεν ξερω ισως καποιο παραισθησιογονο αλλα προκειται για πολυ ευφανταστο σεναριο,απλως αυτο που ειπες προκειται για μια μαλλον εγκεφαλικη διαταραχη...και αυτο ειναι η ψυχωση συμφωνα με τους περισσοτερους μια διαταραχη του εγκεφαλου.
Α και καπου ειχα διαβασει οτι οι φωνες ειναι συνηθως αντρικες γιατι ο εγκεφαλος τις δημιουργει πιο ευκολα...χρειαζεται περισσοτερη επεξεργαστικη ισχυ να το πουμε ετσι να παραγει γυναικεια φωνη...ετσι το αναφερω το τελευταιο για πλακα γιατι καπου το διαβασα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.
-
τώρα π.χ. ενας που είναι στην εκπομπή του μικρούτσικου, λέει ότι το κινητό ακόμα και όταν βρίσκεται δίπλα στο μαξιλάρι μας καθώς κοιμόμαστε αν είναι ανοιχτό δημιουργεί εγκεφαλική διαταραχή. πρέπει να είναι κλειστό. αυτά που προκαλεί μπορεί να είναι διάφορα είπε. Μήπως λοιπόν οι φωνές μπορεί να δημιουργούνται και από τέτοιους παράγοντες, όταν κάποιος έχει ευαισθησίες?
η τεχνολογία δηλαδή μπορεί να επηρεάζει? εγώ π.χ. έβαζα ακουστικά στα αυτιά αρκετό καιρό όπου άκουγα βίντεο. μπορεί να επηρεάζει και αυτό? λέω τώρα εγώ. όλα τα πιθανα μπορώ να σκέφτομαι που για άλλους είναι απίθανα. ούτε και εγώ τα πιστεύω όλα, απλά προβληματισμούς βάζω. πέρα από τις ιατρικες γνωματεύσεις.
-
Σχετικα με τις ακτινοβολιες που δεχομαστε απο διαφορες συσκευες και πως επηρεαζουν αυτες τον ανθρωπινο οργανισμο νομιζω οτι οι ερευνες βρισκονται ακομα στα σπαργανα και ο καθενας λεει οτι θελει...αλλα καλο ειναι φυσικα να αποφευγονται οσο το δυνατον περισσοτερο.
Στο ερωτημα σου αν αυτες δημιουργησαν τις φωνες θα ελεγα οχι.
-
αυτό που είπες για θορύβους του ψυγείου κλπ. ότι μπορούμε να τις παραφράζουμε σε φωνές, ακριβώς αυτό μου συνέβαινε επίσης. ο θόρυβος του βίντεο επίσης παραφραζόταν σε φωνές. εμένα με αντρική φωνή, ήταν τα περισσότερα, γνωστή μου αλλά και με γυναικεία που ήταν η σύζυγος αυτού του άντρα. καλά μιλάμε ενώ τα γράφω αυτά γελάω κιόλας, γιατί μου φαίνονται πολύ τρελά. εν πάση περιπτώσει όμως.
-
Τωρα πως εισαι?
Σου τυχαινει να περπατας στο δρομο και να ακους καποιον και να νομιζεις οτι απευθυνεται σε σενα ή να ακους μια λεξη απο μια συζητηση καποιον περαστικων και να νομιζεις οτι απευθυνεται σε σενα? Ή ακομα και να δινεις ιδιαιτερη βαρυτητα σε καποια ακουσματα λεξεων ετσι οπως περπατας αμεριμνη στο δρομο και να σου χαλαν τη διαθεση?
Πριν την φαρμακευτικη αγωγη κατι τετοια μου συνεβαιναν.