Και σε site ψυχικης υγειας δε θα κατσουμε να σκασουμε για την ορθογραφια τωρα...κι εμενα μου βγαινει το ματι που και που αλλα το αγνοω γιατι προτεραιοτητα εχει το να αισθανεται ο αλλος ανετα και ασφαλης οχι οτι κρινεται για την ορθογραφια του.
Printable View
Και σε site ψυχικης υγειας δε θα κατσουμε να σκασουμε για την ορθογραφια τωρα...κι εμενα μου βγαινει το ματι που και που αλλα το αγνοω γιατι προτεραιοτητα εχει το να αισθανεται ο αλλος ανετα και ασφαλης οχι οτι κρινεται για την ορθογραφια του.
Μήπως και βοηθηθώ.......
λίγες φορές μπαίνω για να γράψω ένα θέμα και να ακούσω γνώμες και πολλές φορές απλά για να χαλαρώσω και να χαζέψω, να δω αν υπάρχει κάποιο θέμα που να με αντιπροσωπεύει ή να απαντήσω και να δώσω την δική μου ταπεινή συμβουλή..
αλλά όταν υπάρχουν ειρωνίες, αντιπαραθέσεις, "τσακωμοί", ο ένας μιλάει άσχημα στον άλλο κτλ, δυσανασχετώ και δεν μπαίνω καθόλου.. είναι απλά κουραστικό..
επίσης δεν μαρέσει ο ένας να κατακρίνει τον άλλο.. θα πουμε την γνώμη μας, θα συμβουλέψουμε, θ πούμε τις δικές μας εμπειρίες, αλλα μέχρι εκεί.. ο καθένας κουβαλάει τα βιώματά του και αντιλαμβάνεται διαφορετικά κάποια πράγματα.. (αυτά απλά ηθελα να τα πω εδώ και καιρό και βρήκα την αφορμή με το θέμα που άνοιξες). Kαι μπορει να το κανω και γω καμιά φορά, δεν ξέρω, δεν βγάζω την ουρά μου απέξω.
Ρε παιδιά περσινά ξινά σταφύλια, τα πόστ είναι από το 2014, φτάσαμε στο 16 μην γυρνάτε πίσω
Εμ , ναι , περασμενα -ξεχασμενα , παντως πηρατε μια ιδεα πως ηταν παλια το φορουμ , καυγαδες επι καυγαδων , για το τιποτα ..........
Και πολυ καλα εκανες , ο γραπτος λογος , πολυ συχνα παρεξηγειται , μπορει ναχεις τις καλυτερες των προθεσεων , αλλα αμα δεν συμφωνεις με καποιον , μπορει να εκληφθει ως απορριψη , κατακριση .......... οπότε κι εγω αν βλεπω κατι που δεν συμφωνω , απλα δεν συμμετεχω ........ η πιο καλη τακτικη ..... παλια λογομαχουσα , κακως .....
Εγω μπαινω κυριως για να βοηθησω ..και καποιες φορες για να βοηθηθω..επιπλεον , καμια φορα βλεπω τα δικα μου προβληματα οτι ειναι τεραστια και αλυτα...ενω μπαινοντας στο φορουμ βλεπω οτι τα δικα μου δεν ειναι τοσο σημαντικα σε σχεση με καποια αλλων μελων ..
Αρχικά, έγινα μέλος για να κάνω στον εαυτό μου Ανώνυμη Δημόσια Αυτό-Ψυχανάλυση. Να γράψω δηλαδή αυτά που με προβληματίζουν και δεν τα λέω στο κοντινό περιβάλλον μου.
Είναι ωφέλιμο κάτι τέτοιο. Πρώτον γιατί στην διαδικασία της πληκτρολόγησης του κειμένου μου ανακαλύπτω περισσότερα πράγματα για μένα. Και δεύτερον γιατί παρατηρώ ότι στην συνέχεια υπάρχει θετική ανταπόκριση από τα άλλα μέλη, έρχονται ενδιαφέρουσες απαντήσεις, χρήσιμες συμβουλές κτλ.
Ένας άλλος λόγος είναι για να γράψω κι εγώ τις απόψεις μου, να δώσω χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές στα θέματα που καίνε άλλους ανθρώπους!
Από μια καλή ψυχολογία ξεκινάνε όλα τα θετικά πράγματα στη Γη.
Ας αλληλοβοηθηθούμε λοιπόν πνευματικά, δημιουργώντας έτσι ένα καλύτερο μέλλον.
Γιατι περνάω μια δύσκολη περίοδο και νομίζω πως βοηθάει να το συζητάω ή να λέω κ εγω την γνώμη μου πάνω σε θέματα που σε άπασχοκουν σε συνδυασμό με την ανωνυμία..ελπίζω να μην βρίσκεται το φόρουμ στα κατω του.. Γιατι βοηθάει σημερα θα μιλήσω με ψυχολόγο για να κλείσω συνέδρια θελω τόσο πολυ να βοηθηθω γιατι δεν ειμαι καλα