Originally posted by justme
Χωρίς καμία διάθεση να προσβάλλω απλά θέλοντας να συζητήσω είπα να γράψω σε αυτό το θέμα.
Ξεκινώντας από το βασικό ερώτημα θα κάνω μονάχα μία διαπίστωση
Quote:
Originally posted by liberchild
…η ερώτηση όμως εξ αρχής ήταν γιατί οι αρσενικοί σκέφτονται και πράττουν βάσει του σεξ σε κάθε περίπτωση..
ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ (και σόρρυ για τα κεφαλαία)
ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΑ? ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡΗΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΡΕΦΑ....
(και σορρυ για τα κεφαλαια....)
Συνεχίζοντας διαπιστώνω ότι στην ιστορία υπάρχουν αρκετά μπερδέματα.
1) Ο τύπος ήταν ειλικρινής?
ολοι ειμαστε ειλικρινεις η απο την αναποδη λεμε μισες αληθειες, κανεις δεν λεει ακριβως ψεματα....
Γενικοτητες ετσι?
Ας δούμε τα γεγονότα με τη σειρά. Τι έκανε ο τύπος? Μιλούσε με μία γυναίκα στο νετ. Ωραία παρέα, κουβεντούλα κλπ κλπ κλπ.
ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ πρόταση για συνάντηση.
Ωππππππππππ εδώ αλλάζει το τοπίο. Η γυναίκα που το ζητάει προφανώς θέλει κάτι επιπλέον της παρέας.
λες να εχεις δικαιο???
μηπως τα ζηταγε ο κωλος της???
Ειναι και αυτο μια αποψη....
Γιατί μέχρι τώρα παρέα υπήρχε. Ιντερνετική μεν αλλά παρέα φιλική ήταν.
και φυσικα αφου γινεται εξωλης και προωλης και ριχνει την προταση η συνεχεια εχει να κανει με κρεβατι,
ναι η οχι?
Δεν μπορεί εξάλου μόνο μέσα ενός υπολογιστή να υπάρξει κάτι το σεξουαλικό πλην της φαντασίωσης. Από την στιγμή λοιπόν που αλλάζει αυτό το δεδομένο αρχίζει και αυτός και σκέφτεται και κάτι περαιτέρω.
εδω συμφωνω,
και το εχω πει.
Δεν υπαρχει αλλο στορυ μεταξυ ενος αντρα και μιας γυναικας.
Αυτο ομως ρωταγε και η θεματοθετρια, γιατι να υπαρχει κατι περαιτερω.
Ποια η γνωμη επι αυτου?
Μπορεί μεν η θεματοθέτρια να του είπε ότι δεν ζητάει κάτι άλλο πέραν της φιλίας, αλλά του απέκρυψε τι πραγματικά εννοούσε πίσω από αυτό που έλεγε. Αυτό που σε εμάς εκμηστηριεύεται εδώ
Quote:
……… Αν ο τύπος με ξετρέλλαινε νάσαι σίγουρος θα πήγαινα και με τις ευλογίες του δικού μου. …….
Και α) αφού ήδη είναι γνωστό σε αυτόν ότι η θεματοθέτρια έχει ανοιχτή σχέση και μπορεί όποτε θέλει να πηγαίνει ερωτικά και με άλλους πλην της σχέσης της (άμα η ίδια το θέλει) και β) αφού ο ίδιος πλέον έχοντας δει την γυναίκα που τόσο καιρό μόνο συνομιλούσε μαζί της και του άρεσε ΚΑΙ ερωτικά τι κάνει? Το λέει ξεκάθαρα.
Δεν είπε ότι γούσταρε ένα τρίο. Δεν είπε ότι γούσταρε την παρέα της σχέσης της θεματοθέτριας. Δεν είπε ότι έχει διάθεση να εξηγήσει αυτός (τώρα αν αυτό το κάνει η θεματοθέτρια είναι δικό της θέμα) στην σχέση της liber ότι την γουστάρει πλέον και ερωτικά. Ειπε ότι αφού την είδε του άρεσε η θεματοθέτρια και ερωτικά.
Τι να περιμένει? Να την γνωρίσει? Μα μέσω του ιντερνέτ την είχε ήδη γνωρίσει. Και μόλις την είδε του έγινε και ερωτικό το συναίσθημα. Ε το ξεκαθάρισε, δεν το έκρυψε.
αρα η θεματοθετρια ειναι ενα δοχειο αποδοχης σπερματος το οποιο οποιος την βλεπει μπορει να εκσπερματωνει πολυ χαλαρα πανω της.....
ειναι σωστος ο συλλογισμος μου?
Από τα παραπάνω εγώ βλέπω έναν τύπο που αφενός φέρθηκε ειλικρινά. Μπορεί να μην ήταν ο τύπος της θεματοθέτριας,
Μπορεί να μην ήξερε να κάνει καμάκι
Quote:
ακου φίλε μου, όταν είσαι 50 χρονών, και λες τέτοιες μπαρούφες, ναι, κάνεις καμάκι που ούτε ο γιός μου στα 21 δεν θα επέλεγε.
μπορεί να μην ήξερε πώς το να κάνει το κλικ στην liber να της αλλάξει το μυαλό και τελικά να κατεφέρει να τον δει και αυτή ερωτικά, ήταν τόσο απλό
Quote:
…. Αν παραδεχόταν οτι έπαιξε και μπροστά στη σχέση μου με μαγκιά, θα τον εκτιμούσα αλλιώς.
μπορεί χίλια δύο αλλά πάντως ειλικρινής ήταν. Ειλικρινής απέναντι σε αυτό που ήθελε ο ίδιος.
2) Τελικά ο τύπος πήγαινε ή για ένα πήδημα ή για τίποτα?
Ενας τύπος που γνωρίζει ιντερνετικά μία γυναίκα (η οποία ΤΟΝΙΖΩ του ξεκαθαρίζει ότι είναι ανοιχτών σχέσεων και δεν έχει πρόβλημα παρά την σχέση της να έχει επαφές σεξουαλικές και με τρίτους) και δεν ζητάει ο ίδιος να την γνωρίσει από κοντά εμένα δε μου κάνει για λιγούρης που πάει για ένα πήδημα.
Γιατι αλλο σου κανει ενας τυπος ο οποιος λαμβανει μια προσκληση η οποια δεν θα πρεπει να περιεχει ερωτικο περιεχομενο αλλα τελικα αυτο προκυπτει???
Γιατι βαζεις σαν δεδομενο οτι εφοσον η γυναικα στην περιτωση μας ειναι ανοικτων ερωτικων επαφων, αυτο σημαινει οτι οπου παει και αναπνεει ειναι με ανοικτα τα ποδια??
Δεν εχει αναγκη φιλιας κατ εσε?
Μονο στα 4 μπορεις να την δεις???
Αληθεια ποσες ενοχες κουβαλαμε μεσα μας?
Ρητορικο το ερωτημα....
Εγώ είδα έναν τύπος που που τρώει χυλόπιτα ορθά κοφτά, που ενώ τελικά ο ίδιος δέχεται το γεγονός ότι ερωτική ανταπόκριση δεν θα έχει,
Θα επρεπε να αντιληφθεις οτι ΔΕΝ θα επρεπε να προχωρησει σε θεμα χυλοπιτας.
Δεν βγηκε με την πιθανη νεα του γκομενα, βγηκε με μια πιθανη φιλη, αλλα αυτο κατ εσε αποκλειεται ετσι?
εξακολουθεί να στηρίζει (υπό τις νέες συνθήκες) την φιλία που είχε ξεκινήσει
εγω διαβασα οτι ο τυπος εξαφανιζεται, εσυ πως καταλαβες οτι \"εξακολουθει να στηριζει\"?
και τελικά αντί να συνεχισθεί φιλικά η σχέση (όπως είχε ξεκινήσει) γυρνάει στο γιατί ο ίδιος δεν στήριξε τα ερωτικά του αισθήματα. Ε πάλι δε μου φαίνεται για τύπος που πήγαινε ή για πήδημα ή για τίποτα καθώς ο ίδιος είχε μία φιλική σχέση, του βγήκε στην πορεία έρωτας, δέχτηκε την απόρριψη και τελικά θέλησε να συνεχίσει την φιλική σχέση.
Βαστααααααααααααααα βρε αδερφε.....
εσυ δηλαδη αμα βγεις με μια γυναικα και πιεις ενα καφε αμεσως ερωτευεσαι???
Μηπως ειναι χρησιμο να αφησουμε τας υπερβολας??
Λεγω εγω τωρα.....
Ποια πορεια μιλας τωρα?
Την πορεια μιας κουβεντας ενος καφε???
Πλακα κανεις ετσι??
Quote:
…..εκείνος όχι δεν το δέχτηκε, ήθελε να συνεχίσουμε να μιλάμε έστω και φιλικά. στη ροή της κουβέντας και ακριβώς σε αυτό το σημείο, τον ρωτάω αν θα ήθελε να μπει μέσα και ο φίλος μου να τα πούμε όλοι μαζί και συμφώνησε μετά χαράς.
Τα ανωτέρο δύο ερωτήματα (α: η ειλικρίνεια και β: το πήδημα ή τίποτα)
από την μεριά της θεματοθέτριας τώρα:
1) Σε θέλω μόνο για φίλο
Αυτό το «θέλω» κατά παραγγελία ξενίζει μεν αρχικά αλλά τελικά καταλήγει σε ανιλειρκίνεια καθώς ήδη από τα ανωτέρο φαίνεται ότι υπάρχει και το «αν μου κάτσει καλός το ξανασκέφτομαι»
σου βγαινει για ανιειλικρινια γιατι δεν εχεις διαβασει προσεκτικα.
Αλλο το πηδημα και αλλο η συναισθηματικη σχεση.
Δυστυχως εχουμε διαφωνησει σε αλλο θεμα για αυτο και δεν νομιζω να συμφωνησουμε και σε αυτο.
2) Να ξεκόψουμε εντελώς. Δεν σε θεωρώ φίλο μου αφού εσύ με είδες ερωτικά
Τους φίλους, αυτούς που επιλέγουμε τους ξεκόβουμε ξέρω εγώ όταν κάνουν κάτι κακό σε εμάς. Και το να μου πεί κάποιος εμένα σταράτα «σε γουστάρω» δεν το κατατάσω στο κάτι κακό. Στο κάτι που δεν έχω μάθει να διαχειρίζομαι πιθανώς ναι αλλά όχι στο κάτι κακό.
Δηλαδη εσυ αμα γνωρισεις μια κοπελα και δεν την κανεις ερωτικα καθολου μα καθολου κεφι αλλα αυτη το μονο που θελει ειναι να το κανετε, εσυ συνεχιζεις να την εχεις φιλη???
3) Να συνεχίσουμε φιλικά
Αλλά πρώτα «φιλικά πάντα» κάτσε και εξήγησε σε έναν τρίτο (ποτέ ο τύπος και η σχέση της θεματοθέτριας δεν είχαν φιλική σχέση. Ηταν τρίτος ο ένας για τον άλλον) πως σου ήρθε και με είδες ερωτικά. Αν το κάνεις αυτό τότε είσαι φίλος μου. Αν καταφέρεις και γίνεις φίλος με την σχέση μου τότε αξίζεις για φίλος μου ( ή και για κάτι παραπάνω).
Φιλία με προυποθέσεις και όρους δεν είναι φιλία, είναι καταναγκασμός σκέφτομαι εγώ.
σωστο για αυτο το κοβεις...
Κλείνοντας θα ήθελα να δώσω και εγώ κάποιες απαντήσεις στα ερωτήματα (και ομολογώ πως δεν πολυπροβληματίστικα για το αν έπρεπε ή όχι)
Quote:
Προβληματίστικα αν θάπρεπε να βάλω αυτό το ποστ.Ισως επειδή ήξερα από πριν τις απαντήσεις.Για του λόγου το αληθές, δεν ζητώ ακριβώς απάντηση όσο το να κάνω κάποια αρσεινικά της παρέας και μη, να αναρωτηθούν:
1. γιατί οι άντρες έχουν στο μυαλό τους ζωγραφισμένο ένα αιδοίο.
2. γιατί αυτό καθορίζει τις σχέσεις γενικώς.
3. γιατί δεν έχω βρεί μέχρι τώρα δύσκολο άντρα.
1) Επειδή δεν έχεις γνωρίσει άντρες που έμαθαν να ζωγραφίζουν και άλλες ζωγραφιές
ο πλανητης ειναι γεματο ζωγραφους, αυτο ειναι γεγονος...
2) Επειδή είναι πολύ ωραίο να υπάρχουν δύο φύλλα που το ένα αποζητάει το άλλο
ειπες την μαγικη λεξη, δυο φυλλα, οχι ενα στην περιπτωση μας.
3) Έίτε επειδή είσαι πολύ άτυχη είτε επειδή προκαλείς μόνη σου το αντίθετο
δεν εχω γνωμη, ας απαντησει η ιδια.