Δεν θελω να περιαυτολογω αλλα αυτο που περιεγραψες ειμαι!Ειδικα στις αναποδες...Αχ και βαχ!
Printable View
Υποτιθεται οτι μετα τα 40 χρ. , πρπ , γινεσαι πιο πολυ ο ωροσκοπος σου , παρα το ζωδιο σου . Σεμενα το βλεπω .
κριός με ωροσκόπο αχινό
Παρθένος είμαι εγώ
Βρε Lamya , αφου λες βγαζεις συναστριες , ειμα Ζυγος με ωσκοπο Σκορπιο , ωρα γεννησης 10.00 , Αθηνα ,, ερμης - αφροδιτη στο ζυγο , σεληνη στο σκορπιο , αρης στον Καρκινο , τα αλλα δεν τα ξερω , κ να σου πω , δεν εχω καταλαβει τι ειναι συναστρια . Μπορεις να μπεις στον κοπο να μου πεις λιγα πραματα ? αν δεν βαριεσαι .
στις 10 το πρωι γεννηθικα κ γω περιπου πρεπει να εχεις οροσκοπο διδυμο νομιζω
Η συναστρία είναι κατα πόσο ταιρίαζεις με το συντροφό σου! Βαζουμε τις ημερομηνίες γεννησης σας και τις ωρες και βγαινει ενας αστρολογικος χαρτης, τον οποίο αναλύουμε στα σημεία που κάνουν όψεις οι πλανήτες σας.
Το είχα πει στον Αλέξανδρο για τη συναστρία επειδη μου είπε το ζωδιο της κοπέλας του.
παντως τα γενικα που λενε για ποια ζωδια τεριαζουν πολυ γενικα μεταξυ τους δεν ισχιουν η δεν ισχυουν οταν αφορουν βαθυτερα θεματα
Είναι αναλόγως... κάποια ζευγάρια χρόνια παντρεμένα με ενα φαινομενικα ευτυχισμενο γάμο ειναι ταιριαστα κατα κανόνα ζώδια, και άλλα δεν ειναι κι όμως τα βρήκαν. Προς θεου δε μας καθορίζουν τα ζωδια τις σχεσεις μας.
Οταν ο άλλος έχει διάθεση να κατανοήσει και να συζητήσει, κι αν υποχωρήσουν απο λίγο κι οι δύο σε κάποια θέματα, πιστεύω τα περισσότερα προβλήματα λύνονται.
Eρευνα , ποια -ο ειναι το χειροτερα ζωδια , απο την πειρα σας ( εχω υποψη 2-3 ) η τα πιο προβληματικα .