το αντεγραψα... χαχα.. φοβερο.. ξερεισ τι εχω καταλαβει απο ολα αυτα??
οτι μετα απο τισ κρισεισ πανικου γινεσαι καλυτεροσ ανθρωποσ..βλεπεισ τα πραγματα διαφορετικα.. μακαρι να τα καταφερω και να το ξεπερασω συντομα..
Printable View
το αντεγραψα... χαχα.. φοβερο.. ξερεισ τι εχω καταλαβει απο ολα αυτα??
οτι μετα απο τισ κρισεισ πανικου γινεσαι καλυτεροσ ανθρωποσ..βλεπεισ τα πραγματα διαφορετικα.. μακαρι να τα καταφερω και να το ξεπερασω συντομα..
ναι ετσι ακριβως ειναι απο πολυ κακος εγινα πολυ καλος μετα απο ολα αυτα.....
χαχαχα... ειδες? στα λογια μου ερχεσαι... τωρα εισαι ενταξει? εχεις επανελθει τελειως?
ναι αφου δε κραταω τιποτα μεσα μου τα λεω ολα κ τα διχνω ολα (βλεπε χατζην....)
και πως και μπαινεις ακομα εδω??
εχω φιλους.....
σου κανει καλο?? ρωταω απο εκπαιδευτικης αποψης... επειδη το χεις ξεπερασει...
βασικα δε φανταζεσε το τι μπορει να υπαρχει πισω απο τα username των χριστων εδω του φορουμ οτι φανταζεσε η δε φανταζεσε εδω μεσα θα το πετυχεις εχω μιλησει με αρκετες περιπτωσεις εδω κ πραγματικα ειναι πολυ ενδιαφερον ολο το θεμα...
ωχ..τι εννοεις?? για πεσ μερικα.. ειμαι καινουργιο μελος εγω και δε εχω δει τιποτα προς το παρον..
δε μπορω να πω βασικα! δευτερος λογος ειναι οτι επηδη τεριαζω συνεχεια με καταθλιπτικους λογο χαρακτηρα αναγκαζομαι να σκαλιζω 24 ωρες τη ψυχολογια αφου αφου ζω μαζι τους αναγκαστικα παλευω κ τις μαυριλες που τους πιανουν κατα καιρους οπιος εχει τη μυγα μυγιαζετε
υπαρχει παρασκινιο πισω απο οσα βλεπεις αφου υπαρχουν αρκετοι φιλοι εδω που στο δημοσιο φορουμ δεν φαινονται προς τα εξω...
ναι αλλα δε νομιζω να σου κανει καλο να ανακυκλωνεσαι σε προβληματα ... δε σε κρινω.. φιλικα σου μιλαω.. και απο τη μικρη εμπειρια που εχω... κανει καλο να μιλαμε με αλλουσ ανθρωπουσ..και μενα μου κανει καλο... αλλα με οριο.. και φυσικα εσυ που το χεισ ξεπερασει δε νομιζω να το εχεισ αναγκη..
αν δεν ανακυκλονομαι εγω θα με ανακυκλωνουν οι φιλοι που κανω αφου εφοσον ειναι ιδιων πεποιθησεων με εμενα αυτο σημαινει οτι θα εχουν τα ιδια προβληματα που ειχα κ εγω παλιοτερα αρα ετσι δε μπορω να γλιτωσω... προσπαθησα σκληρα να αποφυγω καπιους ανθρωπους κ οσο κ αν το παλεψα δε καταφερα απολυτος τιποτα καθε φορα που σταματαγα να τους κυνηγω με κυνηγαγαν οι ιδιοι μεχρι να ενδωσω..
ετσι... το ιδιο σεναριο again and again.. δε ξερω αν με πιανεις....
να σου πω ενα παραδειγμα για να καταλαβεις τι ενοω καλυτερα περασα 8 χρονια σχεδον με μια κοπελα που μας εδεσε μια σχεση που ηταν στα ορια της τηλεπαθειας μιαζαμε τοσο πολυ σε σημειο να μαντευουμε τι σκεφτετε ο αλλος πριν καν μιλησει μπορει να απολαμβανα την επικοινωνια που ειχαμε αλλα αυτη δεν επαυε να ειναι καταθλιπτικη με το παραμικρο τα εβαφε μαυρα κ καθε λιγο κ λιγακι επρεπε να τη παλευω.. αρα μετα απο ολο αυτο τι να αποφυγω? κ επομενη να γνωρισω ξερω το σεναριο θα σκεφτομαι οτι σκεφτεται κ στο τελος θα μου ξεφουρνησει μια μαυρη καταθλιψη κ μετα θα μου πει οτι με αγαπα επιδη την εβγαλα απο το αδιεξοδο κ θα λιωνει για παρτι μου..
αρα πιος μπορει να με γλιτωσει απο ολο αυτο?????????????????????????
καταλαβαινω απολυτα τι λες.... αυτουσ τουσ φιλουσ τουσ ξερεισ απο μικροσ η απο σχολειο η τουσ εχεισ γνωρισει σε αντιστοιχα forum? σε ρωταω γιατι ολα στο χερι μας ειναι... και εγω ειχα γνωρισει μια κοπελα απο αντιστοιχο φορουμ και καναμε παρεα.. ακομα μιλαμε.. αλλα δεν ανακυκλωνομαστε σε ολα αυτα..λεμε και αλλα πραγματα.. για τισ κρισεις εχουμε παψει σχεδον να μιλαμε.. και μια παιδικη φιλη που ηταν καταθλιπτικια τωρα ειμαστε πολυ απομακρυσμενεσ.. τα εφερε ετσι η ζωη που καναμε να μιλησουμε πολλουσ μηνεσ.. ειχε τα δικασ τησ ειχα τα δικα μου και δεν.. και πριν λιγο καιρο που ξαναηρθε στο προσκηνιο κραταω τισ αποστασεισ γιατι ξερω οτι θα με κανει πιο χαλια απο οτι ειμαι... δε ειναι εγωιστικο ολο αυτο... αλλα εγω δε ειμαι ψυχιατρος ουτε ψυχολογος..μπορω να ακουσω τα παντα και να βοηθησω...το χω κανει παρα πολλεσ φορεσ στη ζωη μου χωρισ να ζητησω ανταλαγματα.. αλλα ωσ εδω.. δε θα καταστρεφομαι εγω για να ειναι καλα ολοι οι αλλοι.. το λεω τωρα μπασ και το εμπεδωσω και εγω...
τους γνωρισα πριν καν μπω εδω χρονια πριν
ολα στο χερι μας ειναι αλλα οταν απαιτεις απο καπιον να μιαζεις απολυπα μαζι του οπως κανω εγω δε θα μιαζεις μονο σε αυτα που θες θα μιαζεις κ στις μαυριλες του γιατι μπορει να κατεβασα διακοπτη σε ολα αυτα τα ψυχολογικα που ειχα αλλα δε παυουν να ειναι ενα μερος του εαυτου μου εστω κ ανενεργο κ αυτο δεν εχει σχεση αν συζητας για κρισεις η οχι εχει σχεση με τον αν κρατας αποθημενα συναισθηματα μεσα σου
-> https://www.youtube.com/watch?v=jpjlcQI4Qc4&feature=kp που δεν τα εξωτερικευεις η γενικοτερα δεν εχεις φιλους που να ειναι φιλοι κ εχει να εχεις κρατησει απο αυτους 1000 μυστικα γιατι ετσι ειναι φιλοι στα χαρτια μονο.