Μπας και μενει στο Κατω Παρταλι? :D
Printable View
Μπας και μενει στο Κατω Παρταλι? :D
Θεσσαλονίκη μένω και είμαι παλαιοημερολογήτισσα. Στην πόλη μου έχει μόνο μια εκκλησία με την παράταξή μας.
Δηλαδή δε γίνεται ρε παιδί μου να πάρεις ένα παλιό σου ημερολόγιο και να πας σε μία από τις εκκλησίες που πηγαίνουν οι κοινοί θνητοί ;;
Δεν ξέρω αν απαγορεύεται, γι'αυτό σε ρωτάω...
Το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω παντρευτεί ακόμη και είμαι 39 χρονών και νομίζω ότι έχω τελιώσει ως άτομο δεν θα κάνω τίποτα στην ζωή μου .....ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑ. 'Οχι επειδή έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου. Άσχετο είναι αυτό.
ολγα ξεκινα ψυχοθεραπειες.. δε εισαι καλα κοριτσι μου..κριμα να καταστρεφεσαι... ολα θα γινουν στη ωρα τουσ..οσο το κυνηγας τοσο δε θα ερθει..
Το θέμα είναι μήπως έχει περάσει η ώρα μου, έχω "διώξει" πολλούς που ήθελαν να με παντρευτούνε . Ψυχοθεραπείες έκανα και δεν πιστεύω σε αυτά, δεν πιστεύω δηλαδή ότι μου χρειάζονται.
Ο γαμος πιστευεις θα σε εσωζε??Μια συμβαση ειναι ο γαμος...Βγες εξω ερωτευσου κοπελα μου και χεσε τα κιλα σου,υπαρχουν και αντρες που γουσταρουν τις παχουλοκομψες!!Ελα αντε τελειωνε!!
oλγα υπαρχει προβλημα.. κακωσ δε πιστευεις στισ ψυχοθεραπειεσ γιατι μονο αυτες θα σε σωσουν.. και υπαρχει προβλημα αλλιωσ δε ησουν εδω... επισης δε εχει περασει η ωρα σου.. η ωρα σου θα περασει οπωσ και σε ολουσ μεχρι να δουμε να κυπαρισσια αναποδα.. μεχρι τοτε γιατι θα αργησει αυτο θεου θελοντος βεβαια ζησεεεεεεεεε... ειναι κριμα για τον εαυτο σου ολο αυτο.. υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα προβληματα στο κοσμο και ομωσ ολοι παλευουμε..παλεψε και εσυ..
Σας ευχαριστώ παιδιά αλλά δεν ξέρω τι με πιάνει ώρες ώρες και σκέφτομαι τους παλαιοημερολογήτες και θέλω να έχουν καλή γνώμη για μένα και να μην θυμούνται τις γκάφες μου που με μειώνουνε σαν προσωποικότητα και έτσι όπως είμαι εγώ και το έχω αποδείξει τα τελευταία χρόνια δεν βλέπω να παντρεύομαι.
mhn εισαι γαμομανης.. ολα θα ερθουν σου ειπα.. ξεκολλα και συνεχισε τη ζωη σου..και οπωσδηποτε ψυχοθεραπειες..εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου...
Εγώ πάντως έχω παραιτηθεί από την ζωή και περιμένω πότε θα έρθει η ώρα να πεθάνω γιατί έβαλα και αρκετά κιλά και δεν έγιναν τα πράγματα όπως τα περίμενα ώστε να βρω σύντροφο.