Ολη η υποκρισια μαζεμενη σε τουτο το θεμα..Διαλεξτε αυτα τα 2-3 μελη που ειναι ηθικολογοι και καντε μια βολτα στα γραπτα τους!Να δειτε επιπεδο!χαχαχαχα!
Printable View
Ολη η υποκρισια μαζεμενη σε τουτο το θεμα..Διαλεξτε αυτα τα 2-3 μελη που ειναι ηθικολογοι και καντε μια βολτα στα γραπτα τους!Να δειτε επιπεδο!χαχαχαχα!
πως οριζεις το επιπεδο δε μπορω να καταλαβω αξιολογοντας το κειμενο κ το πως γραφει καπιοιος?
μα αυτο δε λεγετε επιπεδο λεγετε συγγραφεας αν δε το χεις καταλαβει.
ελα βρε μνημονιο τωρα καθεσαι κι ασχολεισαι με λουκουμαδες. αυτοι οι ανθρωποι αν κανουν σεξ θα τα λενε με ιατρικους ορους. ξενερωτα πραγματα κρυβονται πισω απ'το δαχτυλο τους.
εγω θα εβαζα στοιχημα οτι αν εμφανιζοταν ο πιο χαζος κ αφελης ανθρωπος που υπαρχει κ ειχε προσλαβει ενα αραπη να γραφει αρθρα αντι για κειμενα θα ηταν αποδεκτος απο ολους αυτο ομως δε λεγετε επιπεδο λεγετε πονηρια εγωισμος κ πανουργια
Κι εγώ πάω στοίχημα, ότι ο αράπης θα ήταν πιο κατανοητός από σένα, ακόμη κι αν έγραφε κογκολέζικα.
Αλήθεια όμως, αράπη συνήθως προσλαμβάνουμε για να μας κάνει αέρα. Για τα άρθρα δεν το γνώριζα!
Πάντως, για αρχή ένας αυτόματος διορθωτής θα σου βγει πιο φτηνά (τσάμπα είναι).
Το νέγρο (αυτό το αράπης λίγο ρατσιστικό μου ακούγεται), άφησέ τον γι' αργότερα.
ε βεβαια αμα εισαι ασχετη με τη περιπτωση μου γι αυτο δε προκειται να καταλαβεις τιποτα φυσικα.... κ μετα αναρωτιεσαι γιατι ολοι γραφουν προσωπικα τους στο ιντερνετ αν μπορεις βγαλε ακρη κ αν τα καταφερεις σφυρα μου....Quote:
Κι εγώ πάω στοίχημα, ότι ο αράπης θα ήταν πιο κατανοητός από σένα, ακόμη κι αν έγραφε κογκολέζικα.
Φανταζομαι τον φλουφλη.. ''βασιλισσα μου θα ηθελες να συνουσιαστουμε''?
φιλε υπαρχαει καποιο σημειο στην ερωτηση μου που σε δυσκολευει?
σε τι δεν ημουν ξεκαθαρος ωστε να μου δινεις αλλες απαντησεις?
εγω παντως δεν ειμαι απο αυτους που μπαινουν στην θεση τους με τον καλο τροπο
αντιθετως επειδη μου αρεσουν πολυ αυτα τα παιχνιδια αν δεν με εκνευρισεις η δεν αγγιξεις καποιο ευαισθητο μου σημειο δεν προκειτε να βγαλεις ακρη μαζι μου ποτε
το ακριβως αντιθετο δε με εχει επειρεασει καθολου ηταν το ακριβως αντιθετο μου χαζος νευροσπαστο κ σωματαρας περασαν χιλιες γκομενες απο τη ζωη του κ αυτος δε κρατησε ουτε μια
αυτος ειναι η αυτου εξοχοτης βλεπεις δε μπορει να ριξει το εγω του για καμια εκτος απο μια που ηταν σαν φωτομοντελο που οταν τον παρατησε που εμεινε με τη φωτογραφια της ανα χειρας κ το επαιζε στεναχωριμενος
κ τελικα εμινε μονος παρεα με τον εαυτο του... κ ησυχασε... (πολυ το ευχαριστηθηκα...)
η ζωη ειναι ενας τροχος γι αυτο χαμογελα αν εισαι φτωχος οπως εγραφε σε ενα τοιχο στο κεντρο....
κ οταν λεω οτι το ευχαριστηθηκα ενοω οτι μια ζωη με κοροιδευε κ μου το επαιζε ανωτερος κ δεν εβλεπε προς τα που πηγαινει...