παιδια απο εχθες νιωθω μια περιεργη ανατριχιλα στην δεξια γαμπα μου και πολυ κουραση στα ματια εχει κανεις νιωσει κατι αντιστοιχο?
Printable View
παιδια απο εχθες νιωθω μια περιεργη ανατριχιλα στην δεξια γαμπα μου και πολυ κουραση στα ματια εχει κανεις νιωσει κατι αντιστοιχο?
κούραση έχω κι εγώ στα μάτια αλλά δν ξέρω αν είναι απο αυτό.. και γενικά κάποιες φορές βλέπω περίεργα και ζαλίζομαι.. το άλλο όχι..
κ εγω.. αλλα νομιζω οτι απο το στρεεσ μασ..απο ολη αυτη την ενταση...
εχω κανει μαγνητικη εγκεφαλου και αυχενα και βρηκαν μια μικρη γλοιωση κ εκανα και επαναληπτικη μετα απο 5 μηνες κ ηταν ιδια μου ειπαν δν ειναι τιποτα την ειδαν νευρολογος ρευματολογος και νευροχειρουργος και μου ειπαν δεν ειναι τιποτα λογικα αυτο το εχεις πολλα χρονια και οι περισσοτεροι που κανουν εχουν.τωρα ξερω γω τι να σου πω.....
κοιτα..γενικα τα ψυχοσωματικα τα εχω σχεδον ολη μερα... με τα ματια οταν στρεσαρομαι απιστευτα .. ανατριχιλεσ λιγοτερο.. ισωσ λιγο πριν τη κριση πανικου κ λιγο πιο μετα.. αναλογα βεβαια.. εχει τυχει να ξαπλωσω να ανατριχιαζω σα να κρυωνω στο καπακι να νιωθω οτι καιγομαι..
δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω με αυτά που ζούμε!! πραγματικα! πάντως νιώθω καλύτερα που βλέπω πως δεν είμαι μόνη μου, γιατί πριν λίγο καιρό νόμιζα μόνο εγω έχω τέτοια κολλήματα και θα με κλεισουν σε κανενα ψυχιατρείο!!! αχ ...