ρε παιδια αναλογα τι εννοειται προκλητικο... απλα ενα στενο φορεμο η να ειναι ντυμενη η αλλη λες και θα την βαλω πανω σε αρμα στις αποκριες στο ριο ντε τζανειρο?
ρε παιδια αναλογα τι εννοειται προκλητικο... απλα ενα στενο φορεμο η να ειναι ντυμενη η αλλη λες και θα την βαλω πανω σε αρμα στις αποκριες στο ριο ντε τζανειρο?
Κ για 1 στενό φόρεμα βλέπεις τόση διαφορά στην αντιμετώπιση από τις φίλες σου.....?
Δε λέω, μπορεί οι κοπέλες να έχουν τα "θεματάκια" τους, αλλά μου φαίνεται λιγάκι απίθανο να σε κάνανε πέρα για τα στενά ρουχαλάκια...... Μήπως δεν είναι ακριβώς έτσι? Τέσπα, εσύ ξέρεις.....
Γενικά είναι πολύ σύνηθες οι γυναίκες να ζηλεύονται μεταξύ τους για διάφορους λόγους-είναι μία αιτία που έχω ξεκόψει από αρκετό κόσμο.
Ακριβως! Οι 3 κοπελες που εκανα παρεα ηταν ολες τους παχυσαρκες και δεν εβρισκαν γκομενο ουτε με κιαλια. Εγω ειχα ταιριαξει μαζι τους στην αρχη γιατι ειχα και εγω 15 κιλα παραπανω. Όταν λοιπον τα χασα και αρχισα να ντύνομαι με στενα φορεματα να φοραω τακουνι και να αναδεικνύω το στηθος μου τοτε σιγα σιγα με ξεκοψαν! Οι σκρόφες! Που να μην σταυρωσουν γκομενο ουτε σε δεκα χρονια. Νοιώθω ότι με χρησιμοποιησαν γτ εφερνα κοσμο στο σπιτι που μαζευόμασταν. Η mariposa7 εχει δικιο. Σιγουρα αυτό και μονο δεν είναι πρόβλημα αλλα όταν μου παιξαν πουστια ξαφνικα εμεινα χωρις φιλες και αρχισα να αμφισβητω τον εαυτο μου και στο τελος να ντρεπομαι ακομα και να μιλησω στις άλλες κοπελες . Μετα που γνωρισα μια άλλη κοπελα και αρχισα να κανω παρεα μαζι της για ένα χρονο κ επειδή ο τυπος που γουσταρε μου την επεσε με ξεκοψε και εκεινη.. αλλα δεν αρνουμε ότι μετα από όλα αυτά εχω αρχισει να βλεπω πολύ ανταγωνιστικα τις συνομιληκες μου..
οι παχουλουλες κανουν το καλυτερο σεξ! αρκει τα κιλα τους να μην ξεπερνανε τα ορια.
Αυτό ξαναπές το.......
Εν πάσει περιπτώσει Oedipus σου έγραψα αρκετά πιο πάνω μερικές οδηγίες προς ναυτιλομένους, το πώς ντύνεσαι το ξέρεις εσύ κ μόνο. Εγώ σου λέω απλά καλό είναι να σέβεσαι το dress code κάθε χώρου για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις κ εσφαλμένες εντυπώσεις, που μόνο εσένα επιβαρύνουν. Κατά τα άλλα, αν όντως ντύνεσαι προκλητικά μόνο εκεί που το σηκώνει ο χώρος κ ο χρόνος, αν δε τα β(γ)άλεις τώρα, πότε θα τα β(γ)άλεις...? Όταν φτάσεις στην ηλικία μου.....?