μην του δίνεις σημασία και θα περάσει.. εγώ όταν στρέφω αλλού τη προσοχή μου τότε νιώθω καλύτερα.. δοκίμασε το! προσπάθησε να μη το σκέφτεσαι συνέχεια και να μην επικεντρώνεις τη προσοχή σου στη δύσπνοια...
μην του δίνεις σημασία και θα περάσει.. εγώ όταν στρέφω αλλού τη προσοχή μου τότε νιώθω καλύτερα.. δοκίμασε το! προσπάθησε να μη το σκέφτεσαι συνέχεια και να μην επικεντρώνεις τη προσοχή σου στη δύσπνοια...
καλημερα και σημερα!παλι δυσπνοια σημερα καλα παμε! :/
καμια κορτιζονη εισπνεομενη δεν σου δωσε?
νιωθω οτι ο αερας δεν κατεβαινει κατω,νιωθω το βαρος στο στηθος κομπο στο λαιμο...και αποτομες ζαλαδες....αυτο ειναι που μου χαλαει την γμνη την ζωη μου αυτο εδω και ενα χρονο......και με αναγκαζει για ταχυπνοια να ανασαινω γρηγορα....
πηγαινε σε ενα φαρμακειο κ παρε μια χαρτινη σακουλιτσα..κ κανε αυτο που σου ειπα με τη σακουλα.θα δεις οτι θα ανακουφιστεις.
επισης στανταρ ειναι απο τα ακροαστικα.εσυ νιωθεις κ αλλα συμπτωματα?νιωθεις ρε παιδι μου να εχεις αγχος?
BOOM δν νιωθω να εχω αγχος και ειδικα πρωι που δν νιωθω και καμια φοβια γτ ολες με πιανουν το βραδυ.....νιωθω βαρος στο στηθος την μυτη μπουκωμενη να κατεβαζει φλεματα....και μια ζαλαδα απο την δυσκολια της αναπνοης....αν ειχα αγχος ή κριση πανικου δν θα επρεπε να εχω στην ξεφτιλα 80-85 παλμους?εγω ομως εχω 60-65.....
και το γαμω κρατος με ολους τους μαλακες που πληρωνουμε δεν εχει κανενα συμβεβλημενο ουτε ωριλα ουτε πνευμονολογο και στο νοσοκομειο το πρωτο ραντεβου ειναι αρχες Σεπτεβριου......
μηπως εκτος απο τα ακροαστικα σε πειραζει κ το κλιματιστικο?
η δυσπνοια που περιγραφεις μοιαζει με αγχωδη....
μηπως η βουλωμενη μυτη σε ενοχλει ακομα παραπανω? σου εδωσε κατι για να ανακουφιστεις απο τη βουλωμενη μυτη???
το κλιματιστικο το εχουμε εδω ολο το καλοκαιρι δν με ενοχλησε δν ξερω τωρα επειδη ειμαι ψιλοκρυωμενος να μ εενοχλει παντως το εκλεισα για καλο και για κακο και νομιζω(μπορει να ειναι και ιδεα μου) νιωθω καλυτερα ισα ισα βεβαια...ξερω γω ειναι λες και καθεται καποιος πανω μου και βαριανασαινω.....και αν κανω και καμια κινηση παραπανο εκει θα νιωσω λιγη ζαλη...τι γνωμη εχεις?
αν εχεις κ μπουκωμενη μυτη εισαι τιγκα κρυωμενος...