απο τους πιο σιχαμενους αντρικους τροπους σκεψης.
Printable View
Για τον χριστιανισμο,καθε σχεση εκτος γαμου ειναι πορνεια,ανεξαρτητα απο την διαφορα ηλικιας.
Εγω πιστευω ηταν το λιγοτερο το θρησκευτικο κομματι (αλλωστε και το διαζυγιο με το ζορι το αποδεχεται η εκκλησια,αλλα παρ'ολα αυτα χωρισε) σε σχεση με τις αλλες πιεσεις που εχει,αλλα μιλαμε για μια γυναικα που μαντρωθηκε απο τα 20 τουλαχιστον (αφου εχει 30 χρονων γιο στα 50) σε μια κλειστη κοινωνια.Λογικο μου φαινεται να ειναι θρησκευομενη.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
η καλυτερη λυση ειναι να βρεις καμια αλλη μπορει κ να ζηλεψει κ ολας που ξερεις. το πολυ δεδομενο δεν εκτιματε ξερεις.
δεν εχω καταλαβει ποιος ειναι ο λογος που σου ειπε να χωρισετε;κανεις δε σταματαει μια σχεση ποσο μαλλον χωρις καποιο λογο ειτε σοβαρο ειτε ασημαντο αν οπως λες ειναι κ ερωτευμενη μαζι σου
Remedy ναι θα ηθελα να τα κανω ολα αυτα μαζι της. Μακαρι να μπορουσα! Θα ηθελα να ζησω μαζι της κανονικα. Πριν 3-4 μερες εγινα πιτα υστερα απο μπιρες και πηγα σπιτι της. Με ανοιξε και την κολλησα στον τοιχο. Τυην φιλουσα συνεχεια κι εκεινη ανταπεδιδε. Δεν προχωρησε ομως. Πηγα να φυγω και εμεινα για λιγο στην πορτα να την κοιταω και σε καποια φαση χαθηκε μεσα στα ματια μου. Χαμογελασε και την λεω "πεστο" και μεσα σε δευτερολεπτα σοβαρεψε παλι και με λεει "οχι, οχι τιποτα". Την λεω "μιλα μου" και με λεει καληνυχτα και σκυβει να με φιλησει στο στομα. Εγω ψιλοτραβηχτηκα και δεν με αφησε να φυγω χωρις να με φιλησει. Το θεμα ειναι οτι οσο ειμαστε χωριστα χανεται. Αυτο συνεβαινε και μεσα στη σχεση. Οταν βρισκομασταν ερχοταν παλι κοντα μου. Μετα χανεται στα πρεπει της και στον κοσμο της.
Αν ερχοσουν στην δικη μου πορτα μεθυσμενος , ακομα και φουλ ερωτευμενη να ημουν θα ξενερωνα απιστευτα .
marian_m
Λες να ξαναγυρισει?? Πως ομως αν δεν την βλεπω?? Θα με ξεχασει. "Πρεπει" λεει να με ξεχασει. Μηπως μου τα κανει ολα αυτα γιατι με λυπαται? Με ειπε "Συγνωμη για το κακο που σου εκανα. Ημουν ενα λαθος στη ζωη σου. Το μεγαλυτερο." Εγω παντως θα την κυνηγησω μεχρι τελους. Δεν μπορω να παραιτηθω ετσι. Οχι..ξερεις τι αγωνα εκανα μεχρι να την κερδισω?? Και το 1ο βημα το εκανε εκεινη. Αφου με ειχε απορριψει ακομη μια φορα μετα απο πολλες φορες που την ειπα τι νιωθω και μολις λεω τερμα δεν προκειται να γινει κατι με ειχε παρει τηλ. στο ξεκαρφωτο ενα Σαββατοβραδο και με ειπε να παω σπιτι της. Πηγα και καταλαθος την ακουμπησα και την λεω συγνωμη αυτο δεν το κανουν οι φιλοι... και επιασε το χερι μου και με φιλησε.
betelgeuse
ειχα πιει πολυ αλλα καταλαβαινα τι κανω.. απλα ζαλιζομουν..γυρνουσαν ολα!
Μνιμονιο
ειμαι 30 χρονων σε λεω και δεν εχω νιωσει ξανα ετσι.. και ενταξει δεν μπορω να πω οτι ημουν και ησυχο παιδι.. καποια στιγμη στη ζωη μας ειναι μαλλον γραμμενο να την παταμε ολοι γερα!!