Ευγε Λιλιουμ..Το πιο σωστο ποστ που εχεις γραψει εδω μεσα.
Printable View
Ευγε Λιλιουμ..Το πιο σωστο ποστ που εχεις γραψει εδω μεσα.
Καταρχην να πω τον πονο μου :(
Πόσο σας ζηλεύω που έχετε τόσο χρόνο και ασχολείστε όλη μέρα με το φόρουμ, (μου έχει λείψει αυτό)
Όλα είναι υποκειμενικά και ναι, συμφωνω.
Πρώτα απ όλα η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας, η καλιέργεια κλπ.
Αν όμως όλα αυτά κρύβονται πίσω από έναν άνθρωπο που δεν σέβεται πρώτα απ όλα τον ίδιο του τον εαυτό?
Δεν μιλάω φυσικά για τα πέντε κιλά της θεματοθέτριας, αλλα έχω παραδείγματα και αντρών και γυναικών που αφέθηκαν να γίνουν χάλια και μετά παραπονιούνται ότι οι άλλοι κοιτάζουν το περιτύλιγμα και όχι την ουσία.
Γιατί οι άνθρωποι να μη προσπαθούν να έχουν όλο το πακέτο, πρώτα απ όλα για τον εαυτό τους και υστερα για τους άλλους?
η προσπαθεια για το πακετο που λες ακουγεται πιο πολυ τελειοθηρικη, ψυχαναγκαστικη, κοινωνιοτροπη, παρα εσωτερικη αναγκη γαληνης, υγειας και ευτυχιας.
Ετσι ακριβως..Και φυσικα το νημα μιλαει για τα 5 κιλα και οχι για την πληρη αφεση που λεει η Θεοφανια με το οποιο κανεις δεν συνηγορησε , δεν μιλαμε για τα ακρα!
Τωρα το πακετο..Και αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα αλλα οταν καποιος κανει φοκους στα +5 κιλα μαλλον του περιτυλιγματος και της επιφανειας ειναι..Σαν να βλεπουν ενα κομματι κρεας.
...απαντώ και στη μημονιο.
Δεν μιλώ για την τελειότητα, (το ξεκαθάρισα λέγοντας για τα +5 κιλά της θεματοθέτριας)
Μιλώ για το σεβασμό που μπορεί να έχει ο καθένας στον εαυτό του.
Αν έχεις τα πάντα και +20, 30, 40 κιλά, σόρι, αλλά δεν θεωρώ πως είσαι η ολοκληρωμένη προσωπικότητα που θες να με πείσεις ότι είσαι.
Πάντα μιλάω για μένα και τις δικές μου απόψεις.
Περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα.
τελειοθηρια. μπραβο λιλιουμ! αυτη ειναι η καταληλη λεξη για να περιγραψουμε τους σημερινους ηλιθιους που κυνηγανε παντα το δηθεν καλυτερο σε οποιοδηποτε τομεα.
το βλεπουμε κι εδω μεσα με οσους πλασαρονται σαν κατι σπουδαιο και υπερανω, με επιπεδο/παιδεια/μορφωση/πτυχια/younameit, που απο τη πολλη τελειοτητα τους ξεχασαν το βασικοτερο, να ειναι ανθρωποι. με αποτελεσμα στο τελος να καταντανε οι ιδιοι πιο επιφανειακοι κι ανεγκεφαλοι, βλεπωντας μονο κομματια κρεατος οπως λεει και το μνημονιο.
πλασαρουν και τα θελω τους σαν τη μοναδικη αληθεια. αφου αυτοι θελουν χτικιαρικα μοντελα πχ, ετσι πρεπει να γινουν ολες. αλλιως δεν θα ειναι αποδεκτες και κινδυνευουν με αποκλεισμο απο την ομορφη τους κοινωνια, λες και ειναι ολοι οι αντρες ιδιοι. και το αντιθετο φυσικα.
για ολους αυτους κι αυτες λοιπον μια λυση υπαρχει. να κουβαλαν ζυγαρια και μεζουρα μαζι τους, ετσι ωστε πρωτου ερωτευτουν να τσεκαρουν αν ο/η συντροφος ειναι οπως θελουν. διαφορετικα τι κριμα, χασαν το κελεπουρι.
100% ρεαλισμος στο κοσμοφαντασυ φορουμ μας. κλαπ κλαπ.
Εαν εισαι ομορφος - αδυνατος τοτε συμβαδιζεις με τα προτυπα των ΜΜΕ και εισαι ρηχος.
Εαν εισαι χοντρουλης τοτε δεν προσεχεις αρκετα τον εαυτο σου
Εαν εχεις μορφωση που απεκτησες με κοπο , ουδεποτε πρεπει να μιλησεις για αυτη γιατι θα σε περασουν για ψωνιο
Εαν δεν εχεις μορφωση εισαι ξυλο απελεκητο.
Η λιστα δεν εχει τελος.
Εν ολιγοις παντα θα υπαρχει καποιος να σε μειωσει , αναλογα με το τι εχει φτιαξει ο καθενας στο κεφαλι του και πως τον βολευει να ειναι τα πραγματα.
Ηθικο διδαγμα: Προχωραμε με σθενος , ζουμε τη ζωη μας ... ακουμε και τους αλλους με κριτικη ικανοτητα μηπως εχουν να προσφερουν κατι και απλως συνεχιζουμε. Σαμπως ξερω και εγω , πιασε το αυγο και κουρευτο.
Λιγο εκτος θεματος , αλλα την αποψη μου ηδη την ειπα πανω στο θεμα.
Σε ενδιαφερει να με μειωσεις γιατι ειναι προφανες οτι εξυσα πολλες πληγες αποκαλωντας την τσουπωτη στην πρωτη σελιδα.
Κανεις βασικο λαθος,προυποθετεις οτι οι αντρες κρινουν με γυναικεια κριτηρια.Ειναι οπως πολλοι αντρες νομιζουν οτι η αλλη θα εντυπωσιαστει επειδη εχουν μεγαλα μπρατσα,οπως οι ιδιοι εντυπωσιαζονται απο τα μεγαλα βυζια πχ.
Οτι οι ομορφες συχνα δεν ασχολουνται με τιποτα αλλο εκτος απο την εικονα τους,ισχυει,αλλα τους αντρες και ειδικα στις ηλικιες που κινεται η νηματοθετρια,δεν τους καιγεται καρφι για αυτο.Ουτε η λιγοτερο εμφανισιμη ειναι απαραιτητα πιο εξυπνη.
Αν καποια λογω εμφανισης εχει 100 επιλογες,προφανως εχει περισσοτερες πιθανοτητες να βρει καποιον καλυτερο,απο καποια που εχει 10 επιλογες ή 1.
Απο κει και περα,δε μιλησα ουτε για πλαστικες,ουτε για τελεια προτυπα ομορφιας.Το να εισαι στα φυσιολογικα σου κιλα,ειναι κατι αυτονοητο,δεν της προτεινα να γινει Κειτ Μος,ουτε κατι τετοιο θα ηταν ωραιο ή υγιες εξαλλου.
να σου πω κατι, μπορει εσυ να εισαι αντρας, αλλα και εγω 30 χρονια τωρα ειμαι γυναικα, και μπλεκω με αντρες, σχεσεις με αντρες, φιλους κολλητους αντρες, κοκ. Ο αντρας ειναι οπτικο ον. Μπορει να μην εχει τα γυναικεια κριτηρια που λες, δεν ειπα ποτε οτι τα εχει ουτως η αλλως. Αλλα, ειναι οπτικο ον, και εχει δεχτει πλυση εγκεφαλου απο τα μιντια. Αυτα ειπα. τα γυναικεια κριτηρια ειναι διακ σου. Αυτα να η γυναικα τα εχει γαι τον εαυτο της και για το συναγωνισμο της με αλλες γυναικες.
Αλλα εχει πλυθει το κεφαλι σας στην πλειοψηφια σας, οπως και το δικο μας. Εξ ου και το παραδειγμα με τον "ανοιχτομυαλο" γνωστο μου. Η αληθεια ειναι, οτι μια γυναικα μπορει να ειναι ομορφη εξυπνη σα μοντελο, αλλα ο αντραςς να την απορριψει επειδη δεν εχει βυζι. ΕΠισης μπορει να ειναι καλη χρυση, αλλα ο αντρας να την απορριψει γιατι δε βαφεται και δεν πηγαινει κομμωτηρια.
Η πλειοψηφια των Ελληνων... γαμπρων, θελουν τη γυναικα να βαφεται να εχει το μανικιουρ της να φοραει τα αξεσουαρ της, να εχει και το βυζι της, να αρεσει σε εκεινους να αρεσει και στο κοινωνικο συνολο οσο γινεται και να ανταποκρινεται οσο το δυνατον περισσοτερο στις παρουσιαστριες της τιβι. Νομιζεις υπερβαλλω? Και αυτα δεν ειναι γυναικεια κριτηρια. Αυτα ειναι αντρικα. Τωρα ποιος τα εβαλε μες στο καφαλι των αντρων, αυτο ειναι αααααλλο θεμα.
Καθολου δεν υπερβαλλεις,και απ' οτι βλεπω λεμε πανω κατω τα ιδια,αρα δεν υπαρχει σημειο διαφωνιας.
Σιγουρα υπαρχει πλυση εγκεφαλου στους αντρες,οπως και στις γυναικες για αλλα πραγματα.
Το θεμα ειναι οτι σε αυτην την κοινωνια ζουμε,με αυτους τους αντρες εχετε να κανετε(και μεις με τις αντιστοιχες γυναικες) και πρεπει να προσαρμοστουμε οσο γινεται.
Μπορουμε ολη μερα να παραπονιομαστε για το ποσο σκληρες και αδικες ειναι οι ανθρωπινες σχεσεις(που ειναι,και εχουμε ολοι ευθυνη σε αυτο),αλλα εν τελει ή κολυμπας ή πνιγεσαι και κανεις δε θα δωσει δεκαρα.
Εγώ θα ήθελα να μάθω τα εξης: Πώς νοιώθεις γενικά για τη ζωή σου?? Εισαι χαρούμενη ,αισιόδοξη? Με άτομα που σε κάνουν ευτυχισμένη πώς περνάς? Εκτός από τα κιλά υπάρχει κάτι άλλο που σε απασχολεί αυτόν τον καιρό?? Και αν ναι τί είναι αυτό? Γενικά πώς περνάς στη ζωή σου? Φιλικά, Serenity.
[QUOTE=λιλιουμ;507040]
Μια κοπελα που ειναι 10 κιλα πιο παχουλη, εχει περισσοτερες πιθανοτητες να αναπτυξει πιο ενδαιφερουσα προσωπικοτητα και χιουμορ κτλ. Εγω τουλαχιστον ενδιαφερουσα γκομεναρα ή ενδιαφεροντα γυμνασμενο φετες κουκλο δεν εχω γνωρισει ποτε. Δεν εχουν χρονο ισως να ασχοληθουν με κατι αλλο περα απο την εικονα τους, δεν τους χρειαστηκε να χρησιμοποιησουν ενα αλλο οπλο περα απο την ομορφια τους. Καταρα η ομορφια, οχι αστεια. Θελει πολυ ταπεινοτητα για να την διαχειριστεις σωστα.
Μια κοπελα λοιπον δεκα κιλα πιο παχουλη, εχει περισσοτερες πιθανοτητες να βρει ΣΩΣΤΟ συντροφο και να κανει ΩΡΑΙΑ σχεση, απο ενα κοριτσι σα μοντελο.
\
Λιλιουμ , απο τις λιγες φορες που θα διαφωνησω μαζι σου . Υπαρχει αυτος ο ρατσισμος οντως , οτι οι ωραιες κοπελες η οι ελκυστικοι αντρες , στερουνται προσωπικοτητας . Ποσο λαθος . Γνωρισα αντικειμενικως ωραιες κοπελες , που ειχαν και παραειχαν προσωπικοτητα . Και δυο φιλους κουκλους που αυτοι και αν εχουν προσωπικοτητα ( θα στους γνωριζα , αλλα ο ενας ειναι παντρεμενος , και ο αλλος ' παει ' στα 44 του ) . Μια ωραια κοπελα εχει τις ιδιες πιθανοτητες να αναπτυξει μια ενδιαφερουσα προσωπικοτητα με μια οχι ωραια .
Αυτη η θεωρια για την ελλειψη προσωπικοτητας των ωραιων γυναικων παει στο οσα δεν φτανει η αλεπου........................
μμμμ ναι... dream on...
η πραγματικοτητα ειναι οτι συνηθως ατομα με καθολου τελεια ζωη, και ειδικα επιπεδο/ομορφια/παιδεια/πτυχια , γραπωνονται απο τα τελευταια 5 τους κιλα που τους εχουν μπει στο ματι, για να "αποδειξουν" στους αλλους και στους εαυτους τους την αξια τους.
(μην μου πειτε οτι μια ασχημη γυναικα, θα γινει ομορφη γιατι εχασε τα 5 τελευταια κιλα) απλα γραπωνονται απο αυτο που κουτσα στραβα μπορουν να ελεγξουν , το βαρος τους και γυρνανε την πλατη σε ολες τις υπολοιπες ελλειψεις τους, και εμφανισης και περιεχομενου και μετα μιλανε για πακετο..
εχεις δει καμια αξιολογη και ομορφη γυναικα , να μιλαει για τα 5 κιλα της αλληνης?
το κακο ειναι οτι περιφερουν την λυσσα τους για τα 5 τους κιλα και στους αλλους για να καταστρεψουν και τα δικα τους μυαλα.
το προβλημα τους ειναι, οτι απο το περιβοητο πακετο, λειπει ΟΛΟ το πακετο, και κατι ψιλα... μαζι με την ζωαρα που τους ειχε υποσχεθει η προηγουμενη, που λυσσουσε για 5 κιλα...
βλεπεις στην λυσσα τους να αποδειξουν οτι με τα 5 κιλα εφτασαν καπου, τον φθονο τους για καθε φυσιολογικη γυναικα που ειτε με 5 παραπανω κιλα ειτε χωρις αυτα, μπορει να ειναι χαρουμενη και να αγαπιεται.
(τα περι 30 40 50 κιλων που μερικοι θυμηθηκαν ξαφνικα, ειναι αστειοτητες. το θεμα ειναι ξεκαθαρο απ την αρχη)
αυτα που ελεγες στην πρωτη σελιδα τα ακυρωσες μονος σου με το λινκ που εβαλες.
μιλουσες για φυσιολογικοτατο βαρος απ οτι απεδειξαν οι υπολογισμοι σου, αποκαλωντας την κοπελα τσουπωτη... (το 65/1.70)
περα απο αυτο, μονος σου μειωνεις τον εαυτο σου.
οι ανδρες που αγαπανε τις γυναικες, δεν μιλανε σαν κατινιτσες που ζηλευουν την διπλανη, για τα κιλα των γυναικων.
κι οπως ειδες κανενας αλλος ανδρας δεν μιλησε απαξιωτικα για τα 5 κιλα της κοπελας. οποτε ασε το τι θελουν οι ανδρες να το πουν οι ανδρες...
μονο μια κατινα θα πετιοταν να απαξιωσει το βαρος της για να φανει καλυτερη (που???), ενω λεει οτι ηδη εχει προβλημα η κοπελα..
αν δεν σου αρεσουν οι γυναικες, η αν σε απορριπτουν δεν θα την πληρωσει η κοπελα που ειναι και ηδη προβληματισμενη, βρες τι σου φταιει σε σενα αντι να κανεις σαν ζηλοφθονη γυναικουλα..
μ αρεσει που μιλας εξ ονοματος των ανδρων.
εγω δεν ξερω ανδρες που μιλανε για 5 κιλα, αλλα πισω απο μιαν οθονη, μπορει καποιος να ειναι και αντρας και αδυνατος και ομορφος και τα παντα...