Γιάννη πάντα τόσο επιθετικός ήσουν ή απλώς σου την έχει δώσει;
Printable View
Γιάννη πάντα τόσο επιθετικός ήσουν ή απλώς σου την έχει δώσει;
Μπορεί να γίνομαι επιθετικός επειδή κάποιοι μου την έχουν δώσει, σίγουρα όχι ο θεματοθέτης. Γενικά δεν είμαι επιθετικός. Με ενόχλησε το ότι αφορούσε ιερέα, γι αυτο μπήκα έντονα στο θέμα, λεγοντας του να τον αφησει ήσυχο. Κατα τα λοιπα, δεν φταιει ο θεματοθέτης για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του. Ουτε γεννήθηκε με τετοιο προσανατολισμό. Καποιοι επιτηδειοι θα του τον φόρτωσαν. Καποιοι επιτηδειοι, που αυτοί αξίζουν επίθεσης (και σ αυτο είμαι άδικος με το θεματοθέτη) που τον οδήγησαν εκεί. Ειναι αυτοι που τον χλευάζουν γι αυτο που έγινε που οι ίδιοι καμαρώνουν για τα κατορθώματα τους. Εγω θελω να επιτεθώ σε άλλους, όχι στο θεματοθέτη.
το στεμα του πατριαρχη παντως θα το ζηλευε κ ο βασιλιας καρολος στο παλατι που ειχα επισκευτει στη ρουμανια στα σινα'ι'α ηταν νομιζω
εκει δε πηγα δε μου αρεσε εκατσα στη πολη που ηταν ακριβως διπλα σε ενα εστιατοριο που εχει εκει κοντα κ ειχα φαει μια μακαροναδα σπεσιαλ.Quote:
στον πύργο του δράκουλα επίσης,
δεν συμβουλεύω κανέναν καλό μου παιδί... επειδή με λένε mama δεν σημαίνει οτι είμαι η μαμα σας εδωμέσα... την άποψη μου λέω
και άκου τώρα τι θα σου πω, με τις ελλειπείς γνώσεις μου:
ο συγκεκριμένος ιερέας, το μόνο -σίγουρα- κοινό που έχει με τους άλλους ιερείς είναι η ιερωσύνη... κατα τα άλλα μπορεί να διαφέρουν... άλλος θα είναι σπουδαγμένος, άλλος οχι... άλλος ψηλός κι αδύνατος κι άλλος κοντός και χοντρός... άλλος ίσως να είναι φτωχός ενώ άλλος να έχει περιουσία... άλλος μπορεί να είναι γκέι ενώ άλλος οχι... ποιός ξέρει? από έναν δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για όλους...
με την ίδια λογική λοιπόν, ο συγκεκριμένος γκέι (Griego) το μόνο κοινό που έχει με τους άλλους γκέι, είναι η ομοφυλοφιλία... κατά τα λοιπά μπορεί να διαφέρουν... να τα ξαναπώ? (άλλος θα είναι σπουδαγμένος, άλλος οχι... άλλος ψηλός κι αδύνατος κι άλλος κοντός και χοντρός... άλλος ίσως να είναι φτωχός ενώ άλλος να έχει περιουσία)... άλλος να είναι παπάς ενώ άλλος να μην είναι χαχαχα... πόσο όμοιος λοιπόν μπορεί να είναι με τους "όμοιους" του?
πάντως εσύ, δείχνεις να το παίρνεις πολύ επί πόνου, ηρέμησε... την προσωπική του ιστορία μας είπε ο άνθρωπος, δεν έκανε γενικές κρίσεις (αυτό μόνο εσύ το έκανες)
Καλησπέρα σε όλους...
Ioannis2 αν είσαι θρησκευόμενος το σέβομαι απόλυτα... Μπορώ να σεβαστώ και την ενόχληση σου... μιλάω σοβαρά!
Αλλά όπως είπα και νωρίτερα, δεν έγινε επί σκοπού... δεν είπα ''μωρέ με παπά δε πήγα, για να το κάνω να δω πως είναι'' δεν μιλάω για επιθυμία μιας απλάς ''ζωόδους πράξης'' να στο θέσω έτσι... Δεν μ'ενοχλεί που ενοχλήθηκες... όταν καταθέτω μία άποψη λογικό είναι να μην αρέσει σε όλους... εδώ άλλοι μου ανέβαζαν βιντεάκια και γελούσα... τι θα λεγα;; Σας απαγορεύω να σχολιάσετε;;; Έλεος είμαστε μεγάλα παιδιά...
Όσο για τη συμβουλή που μου δωσες να του μιλήσω... ειλικρινά δεν το σκέφτηκα και σ'ευχαριστώ πολύ! Αλλά δε νομίζω ότι έχω τη δύναμη... Θα μου πεις ''έχεις τη δύναμη να τον φλερτάρεις και δεν έχεις τη δύναμη να του μιλήσεις;'' Κι όμως... είναι πολύ ιδιόμορφη η δυσκολία!
Τώρα ειλικρινά για το σεξουαλικό μου προσανατολισμό μιας και αναφέρθηκε... ειλικρινά δεν ξέρω ν'απαντήσω... πάντως θα μπορούσα να κάνω τον υποκριτή... να χω μια βιτρίνα (μια κοπέλλα εννοώ) να την δουλεύω ψιλό γαζί ότι τάχα τη θέλω και συνάμα να γουστάρουμε τους ίδιους άνδρες... Αλλά δόξα τω Θεώ υποκριτής ακόμη δεν έγινα...
εγω πιστευω οτι θα ηταν προτιμοτερο να παρεις τον πατερ κ τη κοπελα κ να πατε ολοι μαζι διακοπες στις μπαχαμες :) δε καταλαβαινω γιατι αποκλειεις το να κανεις σχεση με κοπελα
Ηρεμησε φιλε μου προκεται για ενθουσιασμο πιστευω με τον καιρο θα τον βγαλεις απο το μυαλο σου μην ξαναπας εκει αντι να σε βοηθαει θα σε τρελανει περισσοτερο
[QUOTE=αλεξανδρος_77;512127]εγω πιστευω οτι θα ηταν προτιμοτερο να παρεις τον πατερ κ τη κοπελα κ να πατε ολοι μαζι διακοπες στις μπαχαμες :)
Kαλη ιδεα , Αλεξ , αν και με τετοια κριση μεχρι Μπραχαμες τους βλεπω ....
χαχααχαχααχαχαχαχαχαχα Μπαχάμες Μπραχάμες... καλό...
Μυσπ ίσως να χεις δίκιο αλλά στη παρούσα φάση... δεν μπορώ να το ελέγξω... Ακόμη πάντως δε παραμιλάω... χαχαχαχαχαχα