αυτο!
και να βρω ηρεμια και γαληνη στο μυαλο, αλλα δε προκειται να συμβει οσο ειμαι ζωντανος και υπαρχουν ανθρωποι.
Printable View
Για ριξε μια ματια εδω:http://www.tovima.gr/society/article/?aid=412537
Καλα μιλαμε εχω χασει επεισοδια... Κλειστα απο 1η σεπτεμβριου ?? Κ για ποσο ?? Επλιζω να μην το κρατησουνε πολυ, γιατι οσοι χρωσταμε μαθηματα τι θα κανουμε, θα παμε κι αλλο εξαμηνο πισω ?? Κ μου τη σπαει που το κανουν αυτο οι προεδροι κ οι πρυτανεις, λενε οτι δεν θα αφησουν να περασει το νομοσχεδιο, οκ αλλα οχι πηγαινοντας πισω εμας... αλλο να χανουμε απο καταληψεις κ αλλο απο αυτους τους μαλακες που στην τελικη βολεμενη την εχουν τη θεσουλα τους κ δουλευουν τον κοσμο οτι κατι κανουν........
να παω για κουρεμα
Ριζικη αλλαγη στο lifestyle : Διαιτα ,γυμναστικη , ελλατωση τσιγαρου , μελετη , ευρεση εαν μπορω εργασιας....μεθοδικα , να τιναξω την σκουρια απο πανω μου και τις δυναμεις που με οδηγουν σε αδρανεια . Θελω οταν τελειωσει το καλοκαιρι να ειμαι ενα καινουριος "Εγω" . Δεν ειναι μικρος στοχος , αλλα νιωθω οτι δεν παει αλλο με τους ρυθμους που εχω και η ζωη γινεται πολυ απαιτητικη. FIGHT
Κάποια στιγμή το ξερό μου το κεφάλι να μήν με εμποδίσει να την πάρω τηλέφωνο.
Να διορθωσω αυτο, να διορθωσω και το αλλο, να τελειωσω εκεινο, και να αρχισω αυτο, α και να συνεχισω και εκεινο. Αυτα.... Ημουν κατατοπιστικη :P
χεχεχεχε :P
να λιωσω κυριολεκτικα στη θαλασσα, χανωντας πανω απο 10 κιλα. να βρω δουλεια απο σεπτεμβριο ή νωριτερα για να εξασφαλισω τη νεα στεγη (που την εχω σιγουρη αμα βρω δουλεια). το εξωτερικο το αφηνω κι ο θεος βοηθος.