Originally Posted by
Breath
Καλημέρα Δημήτρη, ίσως δεν θα έπρεπε να πούμε του mspasan ta neura έχεις αυτό ή εκείνο, καθένας ίσως κρίνει λίγο και με τα δικά του βιώματα, κριτήρια ή από τα όσα αποσπασματικά μας αναφέρει. Εμένα πιο πολύ ιδψ μου φάνηκε λόγω εμμονών, ιδεοληψιών, φοβίας, αλλά και πάλι λέμε τη δική μας θεωρία, δεν μπορούμε να κάνουμε διαγνώσεις. Ας πούμε μπορεί να έχει δημιουργηθεί και μια σύγχυση στο μυαλό του και λόγω κάποιας λήψης φαρμάκων ή κάποιου άλλου γεγονότος που μετά από λίγο χρόνο να περάσει. Το σημαντικότερο είναι να γίνει καλύτερα, όχι να βρει την καλύτερη ταμπέλα, παρ' ότι να βοηθήσουμε θέλουμε και εσύ και όλοι, όχι να δημιουργήσουμε στον άνθρωπο περισσότερο άγχος.
Κάποια συγκεκριμένη δόση φαρμάκου μπορεί να καταλαγιάσει το παρόν πρόβλημα, μαζί με ψυχοθεραπεία.
Το νούμερο 3 σου, ακούγεται κάπως σαν να θεωρείς τις δραστηριότητες υποδεέστερες, αλλά πολλές δραστηριότητες απαιτούν σύνθετες σκέψεις και σωστή συγκέντρωση και οργάνωση μυαλού/σκέψης. Και είναι μια πολύ ζεστή, ζωντανή κατάσταση! Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς σκέψεις πάνω σε σκέψεις? Μια πιο γρήγορη ίσως, δημιουργική κατάσταση, ροή σκέψεων? Μόνο σε μια πολύ θεωρητική και επιστημονική δραστηριότητα όπου πρέπει να αναπτύξεις θεωρήματα κλπ ή κάτι παρόμοιο που χρειάζεται εξαιρετική σύνθεση, το καταλαβαίνω. Διαφορετικά, καθαρότητα σκέψης, για μένα τουλάχιστον, είναι επικεντρώνω σε ένα πράγμα τη φορά και το κάνω καλά και με διαύγεια.
Επίσης εσένα συγκεκριμένα η σκέψη σου μια χαρά μου φαίνεται από τα όσα γράφεις και διαβάζω εδώ κατά καιρούς.
Για το 4 σου, ΣΩΣΤΟ!! μην το ξεχνάμε και αυτό!! (εννοώ το δεύτερο σκέλος της φράσης)