εννοεις πως ειναι ''προβληματικοσ'' μελισσα?
Printable View
εννοεις πως ειναι ''προβληματικοσ'' μελισσα?
Όλοι μας "προβληματικοί" είμαστε. Αλλά όπως εσύ έχεις προσπαθήσει να εξηγήσεις την προβληματική συμπεριφορά σου που είναι η κακομεταχείριση του συντρόφου σου υπάρχει και κάποια εξήγηση για τη δική του προβληματική συμπεριφορά που είναι ότι μένει με μια κοπέλα που του συμπεριφέρεται άσχημα. Και με βάση αυτά που είπες αλλά και να μην τα έλεγες εγώ θα υπέθετα ότι δεν είχε και την καλύτερη μεταχείριση από το οικογενειακό του περιβάλλον. Και πιστεύω ότι αυτά τα θέματα και των δύο είναι που σας κρατάνε μαζί και όχι η αγάπη ή οτιδήποτε άλλο. Γι αυτό σου είπα ότι για μένα φαινεται ότι δεν τραβάει. Όχι γιατί το αγόρι σου είναι προβληματικό αλλά γιατί έχετε και οι δύο προβληματικές συμπεριφορές που δεν έχετε δουλέψει.
Επίσης κοίτα λίγο το θέμα ότι του ρίχνεις το φταίξιμο ή ψάχνεις τρόπο να του ρίξεις το φταίξιμο συνεχώς. Ψάχνεις να βρεις αν σε κεράτωσε για να τον κατηγορήσεις, ρωτάς εμένα αν είναι προβληματικός (για να δικαιολογήσεις αυτόν ή ίσως εσένα?), πριν είπες ότι τον έβαλες μπροστά γιατί αυτός ήθελε λες και εσύ δεν μπορούσες να πεις σ'ευχαριστώ για την προσφορά σου να πάρεις το φταίξιμο αλλά όχι θα πω την αλήθεια. Μια συνεχής ανάγκη να μας πεις ότι δεν είσαι κακιά. Κανείς δεν είναι κακός, αλλά αυτό δεν μειώνει τις όποιες προβληματικές συμπεριφορές κουβαλάει. Το θέμα είναι να τις αναγνωρίσει και να τις δουλέψει.
πηρε το φταιξιμο γιατι ηξερε οτι μονο αυτο με νοιαζει να μην εκτεθω στους γονεις..κ προκειμενου να ''ξεμπερδεψει''το κανε.νομιζω πως αυτο δν ηταν κατι το προβληματικο.αλλα ηταν αναμενομενο εφοσον ηξερε την αδυναμια μου
οχι γτ ειμαι δειλη αλλα γιατι θα χαναν πασα ιδεα για εμενα.η μανα μ μονο καταλαβε εξαρχησ γτ εφυγε το παιδι αυτο.ηξερε κ ειχε ζησει καβγαδεσ που απο τ ανευρα τ ο φιλος μ για να μην φερθει ακραια εφευγε απ το σπιτι κ πολλες φορεσ απο τα νευρα τ ειχε κλαψει
επισης 2 φορες στα 5 χρονια ειχε χρειαστει να με υπερασπιστει λεγοντας την πρωτη φορα στην αδερφη μ οτι δν θελει να μου μιλαει ασχημα οταν ειναι εκεινος μπροστα γιατι ερχεται σε δυσκολη θεση και την δευτερη οταν ηθελα να αλλαξω αμαξι π ελεγε ο πατερασ μ οτι δεν θα μπορω να το οδηγησω οτι ειναι βαρυ αμαξι δεν ειμαι καλη κ εμπειρη και τ λεει ο φιλος μου οτι δεν ειναι ετσι οτι η μινα ξερει να οδηγει κ πως αυτα π λεει δεν ειναι σωστα ,εκει λοιπον σε αυτα τα δυο γεγονοτα τον βγαλανε π@@@στη και οτι θελει να με χωρισει απο τους δικους μου.οτι να ναι δηλαδη
μινα 2014 μηπωσ εισαι η παλια η μινα με το ναυτικο?
Μινα! τωρα,,εσυ ,, κι καλα κανεις ! θες να βγαλεις από μεσασου όλα αυτά που σε βασανιζουν! τις τυψεις διοτι τον εδιωξες,,κι γραφεις πραματα τελειως δευτερα,, λεπτομέρειες κι αναμνήσεις ,,αυτό που κανεις τωρα είναι ξεκάθαρα η μεταφορα σε γραπτο λογο τα οσα σε πικραναν!!
Δε πρεπει όμως να ξεχασεις πως εισαι απολυτα εσυ υπευθυνη που ο ανθρωπος πλεον είναι ερωτευμενος με άλλη κοπελα!! μια άλλη αγγαλια των ζεσταινει τωρα!!όπως μας ειπες εχει βρει άλλη κοπελα ετσι δεν είναι??
Αν λοιπον ισχυει ότι είναι με άλλη ,πιστευω ότι θα πρεπει να μπεις στην θεση της κοπελίτσας που είναι με τον δικοσου!! θα ηθελες εσυ να εισαι στις "γλυκες" στις αρχες μιας σχεσης με ένα αγορι! οπου η προιν του κοπελα να αναπολει! να μετανοιωνει που τα χαλασαν κι να ψαχνει τον λογο που τα σπασαν με τον φοβο λοιπον αυριο-μεθαυριο να επιδιωξει επανασυνδεση τους ?Ε?
Καλέ έχουν χωρίσει
Αν γίνεται διαβασε τα μηνυματα
κανει πλακα αλλα λεει αληθειες μεγαλες με τη μορφη αστειουQuote:
Όλοι μας "προβληματικοί" είμαστε.
https://www.youtube.com/watch?v=IsgqjlqWo5o
Ασ σοβαρεύουν βρε παιδια
μα νομιζω οτι σου απαντησε η μελισσα δε νομιζω οτι θα μπορουσε να τοποθετιθει καλυτερα καπιος κ εκτος αυτου σου μιλησε κ πολυ σοβαρα κ ολας.
Μπορεί να σε θέλει πραγματικά και να νιώθει υπεύθυνος γι'αυτό και να είναι μαζί σου
Mα δεν γυρισαμε πισω λογω των κοινων μας βιωματων ,σιγα θα μπορουσα να βρω αλλον να του μεταφερω ολα αυτα τα απωθημενα παρα να τα λυσω