Originally Posted by
marian_m
Δεν μ' ενδιαφέρει να φανώ καλύτερη ή χειρότερη από κάποιον άλλον, αλλά να πω την άποψή μου, πότε ήρεμα και πότε λιγότερο ήρεμα.
Στη nikii έχω απαντήσει στο θέμα της αρχικά προσπαθώντας να της πω κάποια πράγματα από τη δική μου σκοπιά, απαντώντας στα ερωτήματα που έθεσε.
Από ένα σημείο και μετά κατάλαβα ότι είναι άστοχο να ασχοληθώ, γιατί δεν είναι σε θέση να καταλάβει για την ώρα και εγώ δεν είμαι ψυχολόγος για να την αντιμετωπίσω με την ανάλογη υπομονή.
Το να βλέπω όμως, ότι ένα άτομο που ανέχεται εξευτελισμούς, κατά τη δική μου γνώμη, μιλάει με τόσο εξευτελιστικό τρόπο για κάτι που θεωρώ ότι είναι λάθος, με εξοργίζει.
Και απαντώ ανάλογα.
Δεν απαιτώ κανένα βραβείο καλής συμπεριφοράς και άψογων τρόπων από το φόρουμ, ούτε μ' ενδιαφέρει αν φαίνομαι καλή ή πονόψυχη.
Την άποψή μου λέω και είναι λογικό σε κάποιους να αρέσει και σε κάποιους όχι, το ίδιο και ο τρόπος μου.
Το ίδιο κάνω και στην πραγματική ζωή, λέω πάντα με ειλικρίνεια την άποψή μου, απλά εκεί μπορεί να την φιλτράρω κάπως, αναλόγως ποιον έχω απεναντί μου και πόσο τον συμπαθώ ή όχι. Εδώ μέσα όμως, δυστυχώς ή ευτυχώς, δε νιώθω καμιά ιδιαίτερη συμπάθεια ή αντιπάθεια για κάποιον, άρα ίσως ακούγομαι και πιο σκληρή πολλές φορές.
Αν κάποιος είναι αρκετά ευαίσθητος, ας το έχει υπ' όψιν του!