Originally Posted by
Παιδί Μάλαμα
Φίλε δεν είναι έτσι...ήταν ευτυχισμένες ετσι μου δείχνανε τουλαχιστον...ωσπου η πρώτη με απατα και η δεύτερη με σηκωφαντουσε απο πισω μου...και η τριτη πρωτα μου δοθηκε και μετα αδιαφορουσε για μενα...τιποτα δεν μου εμεινε σε ολα αυτα οι σχεσεις δεν μου εχουν παει και πολυ καλα...σύνολο 6 χρόνια σταθερες χέσεις...θελω κατι να ευχαριστηθω σαν ανθρωπος να νιωσω οτι μια είναι για μένα και θα μεινει οχι να ταλαιπωρουμε νιωθω χασιμο χρονου..πολλες αλλες σεξ χωρις σχεση...τωρα για την τελευταια πως σου φαινεται εαν εσενα σου εδεινε τοσα δειγματα μεσα σε καποιο χρονικο διαστημα που βγαινετε μια κοπελα που γουσταρεις και σε γουσταρει και νιωθει αμηχανια το πας λιγο αργα αλλα οταν ανοιγει η υποθεση και προχωραει λιγο πριν το σεξ (δηλαδη ολα τα παντα κανεις εκτος απο το σεξ χουφτωματα παθιασμενα φιλια κλπ οχι απλα φιλια δηλαδη) σου λεει ποσο θελει να το κανει μαζι σου αλλα δεν γινετε τωρα που φτιαχτικαμε λογο ανωτερας βιας...απο μερους της...και μετα παγωμα...τα βλεπω υποχωρηση απο μερους της σαν να φοβαται να αφεθει μαζι μου...σκεφτεται τον αλλον...μετανιωσα που της εδωσα τοσο παθος την τρελλανα αλλα δεν επρεπε, θελω να μου δωσει την ιδια ανταποκρυση να μην φοβαται και να κρυβεται καποια να με γουστάρρειι πως το λενε παθος και ορεξη να ζησει, μετανιωσα...σας το δηλωνω...περιμενω γιαννη την απαντηση σου...πριν λιγο μου εστειλε "τι κάνεις??" μετα απο 15 μερες...