-
rea αρχικα να πω την αληθεια,ποτε δεν ανοιγομουν σε κανεναν,ουτε καν στους γονεις μου,ξερω ηταν μεγα λαθος αυτο,αλλα ο χαρακτηρας μου ειναι ετσι..περσι τετοια εποχη,ιανουαριο δηλαδη,συνεβη κατι το οποιο με πειραξε απιστευτα,και ημουν χαλια για κανα 3-4 μηνο,χωρις οι γονεις μου να εχουν καταλαβει χριστο γιατι πολυ απλα εκανα σαν να μην συνεβη τιποτεε..πεθαναν επισης και 2 μου γιαγιαδες...καποια στιγμη,εκει τον ιουνιο πρεπει να ηταν,τα πραγματα ηρεμησαν λιγο,χαρηκα πολυ...τον ιουλιο ομως ξανα τα ιδια...εμαθα κατι το οποιο με εξεπληξε πολυ ασχημα,ημουν χαλια για 2-3 βδομαδες...στο τελος,τον αυγουστο,εμαθα και κατι για τις φιλες μου,αρκετα απογοητευτικο,και εκεινη την στιγμη λεω "εεε αντε στα κομματια,πρεπει να βρω βοηθεια,δεν γινεται να συνεχιστει αυτο το βιολι αλλο"..βρηκα το φορουμ εδω,ειπα μονο για τις φιλες μου,οχι για τα προηγουμενα,ελαβα αρκετα βοηθητικες απαντησεις για εκεινο το θεμα,αλλα δεν εβρισκα λυση για τα αλλα ζητηματα που με εκαιγαν...ετσι λοιπον τον σεπτεμβρη,και τον οκτωβρη ημουν σε μια πληρη ανησυχια,δεν ειχα ορεξη να φαω,εκλαιγα με το παραμικρο,και ειχα και ταση για εμετο..εε τοτε εγινε εμφανες λοιπον απο τους γονεις μου οτι δεν ειμαι καλα,απο εκεινη την εποχη και μετα με ρωτουσαν σε καθημερινη βαση "βρε εισαι καλα βρε κοριτσι μου?τι εχεις?γιατι δεν μας λες?" εεε και καποια στιγμη τους τα ειπα και μου ειπαν να παω ψυχολογο οπου μου βρηκε ΓΑΔ...τι να πειτε...για αυτο το λογο τη σιχαινομαι την προηγουμενη χρονια..εγιναν τοσα πολλα..
-
συλλυπητηρια για τις γιαγιουλες σου.. καταλαβαινω πως πέρασες πολλά .. συνεχισε τις συνεδριες σχολαστικά και με πολύ επιμέλεια για να βγεις όσο το δυνατον πιο γρήγορα απο όλο αυτο, δεν ειναι δικαιο να στερησε αυτην την υπέροχη εφηβεια. και λογω της καταστασης σου και τυ τρυφερου της ηλικίας σου , ισως σε επιβαρυνει αρνητικα το φορουμ και σου δινει νεες ιδεες για νεες ασθενειες... δεν ξερω αν υσχυει αλλα θελω να το σκεφτεις σοβαρα αυτο και να το συζητησεις και με τον γιατρο σου. :)
-
rea προσπαθω να πηγαίνω όσο πιο συχνα μπορω αλλά το οικονομικό όσο και η απόσταση είναι παράγοντες που με δυσκολεύουν..ευτυχώς ο γιατρός είναι πολύ καλός..εγώ προσωπικά πιστεύω οτι δεν με πειράζει το φόρουμ,βέβαια έτσι μπορεί να νομιζω..εγώ βρίσκομαι εδώ οχι τόσο για να ανοίγω θέματα(αν και τον τελευταιο καιρό εκανα πολλά) αλλά περισσότερο για να βοηθω οπου μπορω ατομα που βρίσκονται στην ίδια ηλικία με εμένα ή έχουν παρόμοιο πρόβλημα..θα το συζητησω βέβαια με το γιατρό μου δεν έχω τίποτε να χάσω..
-
Καλημέρα σας, είμαι βουτηγμένη μέσα στην ΓΑΔ, πάλι..ξεκίνησα ladose,έγιναν κάποια πράγματα κ την πυροδότησαν πάλι την ΓΑΔ..ειδικά τα πρωινά είμαι σε άθλια κατάσταση..έχω συνεχές στρες κ θλίψη..είμαι στην 6η μέρα θεραπείας κ ενώ ξέρω ότι κάποια στιγμή θα ηρεμησω λόγω του αντικαταθλιπτικο,παρ αυτά ζω μια κόλαση..δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά κ φοβαμαι πολύ.. Κ είμαι τοσο έμπειρη..χρειάζομαι ενθαρρυντικα μνμτα..
-
καλημερα μπουμ... κανε λίγη υπομονη, αλλη μια βδομαδα ακομα και μετα θα αρχισεις ν βλέπεις διαφορά... μην το βαζεις κατω τωρα που εχεις κανει τοσες υπερβασεις!... δυναμη κοριτσι μου..ολα μεσα στο κωλοκεφάλι μας ειναι...τιποτα απο αυτα που νιωθουμε δδεν υπάρχει!!
-
Έναι δύναμη...κάνω υπομονή..ευχαριστώ πολύ!
-
Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους!!! Ειθε το 2016 να γινει η χρονια μας και να γλιτωσουμε απο οτι βαραινει τις ψυχουλες μας!! Boom λυπαμαι πολυ που βρεθηκε κατι να σε ταραξει και να σε γυρισει σε αυτον τον αγωνα που κανεις αλλα ευχομαι να βγεις πολυ δυνατη μεσα απο αυτο κ μαλιστα πολυ συντομα! Ας ειναι αυτη η τελευταια σου δοκιμασια!! Ολη εχουμε πισωγυρισματα αλλα σκοπος ειναι να μη το βαζουμε κατω για κανενα λογο!!!!
-
ευχαριστω πολυ για την στηριξη..ολους σας..
νιωθω τοσο ευαλωτη αυτον τον καιρο..ο.τι κ να συμβει δεν μπορω με τιποτα να το διαχειριστω..πως βλεπεις σε κατι ταινιες που οταν καποιος ακουει κατι κακο..ανοιγει το κουτι κ χαπακωνεται..ετσι ακριβως ειμαι αυτον τον καιρο..ο.τι κ να ακουω..με ριχνει κ με καταβαλλει τοσο πολυ.
μου πε ο γιατρος υπομονη μεχρι να δρασει το ladose..τωρα θα ειμαι πολυ ευαισθητη.
-
Υπομονη και καλη δυναμη σου ευχομαι! Μην απογοητευεσαι γτ ολοι εχουμε ευαλωτες περιοδους στη ζωη μας...μην το βαζεις κατω κ ολα θα πανε καλα!!!