Λες κ ειμαι 2 ανθρωποι που τον ενα δε τον ξερω, κ αυτο με κανει να νιωθω αβολα με μενα.. μπερδεμα ε?..
Printable View
Λες κ ειμαι 2 ανθρωποι που τον ενα δε τον ξερω, κ αυτο με κανει να νιωθω αβολα με μενα.. μπερδεμα ε?..
μονο μπερδεμα;;νιωθω σαν η ψυχη μου να βρισκεται εξω απο το σωμα μου! και αυτο μου προκαλει τρομερο αγχος
Με τις κινησεις σου τρομαζεις?επειδη τις αντιλαμβανεσαι οταν συμβαινουν,σαν να παρατηρεις τον εαυτο σου σε οτι κι αν κανεις?
ναι τρομαζω! εννοειται! ειναι γαμησετα η κατασταση! θελει πολυ αγωνα για να ξεφυγεις αλλα τελικα τα καταφερνεις!
Σου εχει ξανασυμβει lawer? Εμενα ειναι η τριτη φορα,αλλα κ η πιο δυνατη απ ολες!φοβαμαι τον ιδιο μου τον εαυτο επειδη τον αντιλαμβανομαι κ τον νιωθω ξενο συγχρονως,απλα αυτα που με τρομαζουν σε μενα προβαλλονται κ στους αλλους
μου εχει ξανασυμβει ναι! τι εννοεις προβαλλονται και στους αλλους;
Πρεπει να κανεις ψυχοθεραπεία...οπωσδήποτε. Εγώ το μονο που εχωχειναι μια κώλο αποπραγματοποίηση η οποία με κανει να νιώθω ανάπηρη συναισθημάτων κ κατα διαστήματα μέσα στην μέρα τρελλό στρες...η μονη μου εμμονή είναι "/μήπως είμαι μουρλη".. Αυτό...κ ανησυχία για το ποτε θα ξανά γίνω καλά.
ε αυτο το βιωνω και γω ΒΟΟΜ! παρεπιπτοντως εχετε καμια ελλειψη βιταμινης;
τι εννοεις εξηγησε μου!
Ok,πχ. Μπορει να δω καποιον να ξυνεται και να τρομαξω επειδη κανει αυτη τη κινηση, σαν να την εκανα εγω κι επειδη το αντιλαμβανομαι την ωρα που συμβαινει τρομαζω, για αυτο μιλησα για υπερεπιγνωση του εαυτου μου και φοβο της υπαρξης μου.
Μπορω να σου στειλω μερικα λινκς σε ξενα σαιτ για να καταλαβεις τι μου συμβαινει
στειλε αν κ νομιζω καταλαβα τι λες!