Β-αναστολείς και ελαφρώς αντιπηκτικά.
Printable View
Β-αναστολείς και ελαφρώς αντιπηκτικά.
Λάθος όχι αντιπηκτικά.Αγγειοδιασταλ� �ικά.
Στον ηλεκτροφυσιολόγο θα πας τλκ? μπορώ να σου κάνω ακόμα 1ερώτηση?
Θα πάω 6 του μηνός.Ναι κάνε όσες θέλεις.
Είχες αναφέρει κάτι για τον αδερφό σου αλλά τελικα δε κατάλαβα τι έγινε και πως το αντιμετώπισε..
Επίσης ο καρδιολόγος σου για την πρόπτωση που έχεις τι σου λέει? Εμένα μου λένε να πάρω xanax και τέτοια και όχι β-αναστολείς..
Ο αδερφός μου παλιότερα είχε εμφανίσει πρόπτωση και ανεπάρκεια μιτροειδούς βαλβίδας.Τελικά ο γιατρός του είπε πως το έπαθε απο τα πολλά βάρη στο γυμναστήριο.Οταν σταμάτησε τα βάρη ο υπέρηχος δεν έδειξε τίποτα.Το πρόβλημα είχε εξαφανιστεί.
Πλάκα κάνεις... αυτό πάλι πως γίνεται? συνήθως αυτό είναι εκ γενετής.. πραγματικά ώρες ώρες μετανοιώνω που ήμουν αθλήτρια... αν και μου είπαν πως λόγω σχολίωσης έχω πρόπτωση γεννήθηκα και με τα 2.. επίσης με τη γαστρίτιδα τι γίνεταί? Έκανα χθες γαστροσκόπηση και περιμένω αποτελέσματα αν και μου είπε δεν πρέπει να έχω κάτι εκτός του ότι είναι λίγο χαλαρός ο κος και κάποια σημεία ήταν ερεθισμένα..
Δεν ξέρω !!! Τί να σου πώ!.Το στομάχι χάλια.Το πρωί ξυπνάω και είναι λές και έχω φάει τσιμέντο.Γενικά φουσκώματα καούρες κάποιες φορές αναγούλα και εμετό.Η θεραπεία δεν έκανε τίποτα.
Τι χάπια σου έδωσε? Και μένα χάλια το στομάχι.. νιώθω λες και ανεβαίνει στο στίμα ιδίως όταν ξαπλώνω. Ανεύρισμα στην αορτή ποιος είχες πει οτι είχε?
O θείος μου.Ο γιατρός μου είχε δώσει pantium και ένα άλλο που δεν το θυμάμαι τώρα.
Πάντως αν θες καλό γαστρεντερολόγο μπορω να σου προτείνω.. είχα πάει σε έναν πριν κανα μήνα δεν έμεινα ευχαριστημένη μου έδωσε laprazole που μου ξεκίνησαν για κάποιο λόγο τις πρώτες έκτακτες (είναι στις αντενδείξεις) και τώρα που πήγα σε αυτόν χθες είδα διαφορά μου φάνηκε πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Σε ζάλισα βραδιάτικα:o
Τι με ζάλισες ρε πλάκα κάνεις.Εδώ είμαστε για να λέμε τα προβλήματά μας σε άτομα που μπορούν να μας καταλάβουν οπότε μίλα μου όποτε θέλεις.Ο γιατρός που πήγα καλός είναι.Οι δικές μου αρρυθμίες δεν έχουν σχέση με χάπια.Τις έχω απο παλιά.
Μωρέ εντάξει για τη γαστρίτιδα λέω για να μην ταλαιπωρείσαι και με αυτό.. Οι έκτακτες που είχα/έχω δε ξέρω πότε θα φύγουν τελείως.. να πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα απο τι είναι, πρώτη φορά με έπιασαν πριν ξεκινήσουν όλα τα άλλα την ώρα που έπεφτα για ύπνο αλλά δεν καταλάβαινα τι έιναι και διήρκησε κανά 2-3βράδια μετά τις είχα όσες μέρες έπαιρνα τα laprazole και ξανα την προηγούμενη βδομάδα που ήμουν άρρωστη.. βγάλε άκρη τώρα. Επίσης άσχετο αλλά νομίζω έχεις αναφέρει ότι έχεις σπουδάσει σε 2-3σχολές??
Ναι έχω περάσει απο 2 σχολές(δεν τελείωσα ακόμη,χρωστάω μαθήματα) και τώρα πήγα σε μία 3η.Οι έκτακτες κατα κανόνα είναι χωρίς κίνδυνο.Πάνε σε έναν καρδιολόγο εαν θέλεις για να σου φύγει το άγχος.