Originally Posted by
Macgyver
Σου ειπε αρκετα η ρεμεντυ , αλλα επειδη ασχολουμαι με την ' αθλητικη ' διατροφη , ο οργανισμος πρωτα θα καψει μυς , και μετα λιπος . Επειδη ειμαι σε διαιτα , και προσπαθω να μην χασω τους μυς , που με τοσο κοπο απεκτησα , τρωω μπολικη πρωτεινη στα γευματα μου , τα οποια συνοδευω με χορταρικα η σαλατες . Πινε 6 ποτηρια νερο/ημερα , οπωσδηποτε , τα λιπαρα δεν παχαινουν τοσο , ιδιως τα καλα ( λιπαρα ψαρια , ξηροι καρποι ) οσο οι υδατανθρακες , οι οποιοι προσδιδουν ενεργεια , αλλα να την κανεις τι ? αφου δεν την χρειαζεσαι . Αμα αρχισεις και ψαχουλευεις το ιντερνετ , απλως θα μπερδευτης . Τρωγε απλως λιγοτερο , και ασε τις ' περιπλοκες ' και ' εξωτικες ' διαιτες , ειναι μονο για γνωστες του αντικειμενου , και δεν ανηκεις σε αυτους . Ο πατερας μου , που ειναι ασχετιδης , ενω συνεχισε να τρωει παχυντικα , μειωσε πολυ τις ποσοτητες , και εχασε κανα 10αρι κιλα /χρονο , ειναι και 90 χρ. , που χανεις παρα πολυ δυσκολα κιλα , λογω του απελπιστικα αργου μεταβολισμου . Αντε , μην περιμενεις να χασεις κιλα ' αυριο ' . Θελει υπομονη . Και αυτην την ζυγαρια , αμα ηξερα που μενεις , θα στην εσπαγα . Ε, μα , καθε τρεις και μια ζυγιζεσαι , εχω να ζυγιστω κανα διμηνο .