Τα έχει, απλά δεν αντί λαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης Πάνω σε αυτό το θέμα.
Printable View
εγω κατεληξα στο συμπερασμα οτι ο αντρας σου εχει υπομονη να κατεβαινει κατω κ να μαγειρευει ενω εσυ δεν εχεις την υπομονη να ασχοληθεις περισσοτερο με κατι ετσι οτι σου κλεινει το δρομο το κατεδαφιζεις.
αυτο το κουζινακι του υπογειου, τι ακριβως περιλαμβανει?
απ οτι διαβασα, το βασικο σου προβλημα ειναι η σκαλα, αλλα υπαρχει πολυς κοσμος μια χαρα βολεμενος που μενει σε μαιζονετα και εχει μονιμα 1-2 σκαλες στην καθημερινοτητα του, χωρις να το θεωρει αυτο σοβαρο προβλημα.
Περιλαμβάνει ένα νεροχύτη, μια κουζίνα και 2 τραπέζια για να ακουμπάω πράγματα, λίγο πιο πέρα έχω μέσα σε ένα δωμάτιο τα "κουζινικα" μου χύμα. Κοίτα στις μαίζονετες, υπάρχει εκεί κάπου και ένας καναπές, και όχι εξαρτήματα, κούτες απλό τσιμέντο, και διάφορα άλλα πράγματα, που σου επιτρέπει να πάρεις το παιδί σου και να πας εκεί να κάθεσαι με τις ώρες. Εμένα έχει πολλούς κινδύνους ειδικά για τωρα που σηκώνεται και πάει να περπατήσει. Ότανήταν πολυ μωρό ακόμα τον πήρα μείνω μου κάποιες φορές. .. αλλά δεν ήταν λύση. Εκεί κάθομαι γύρω στις 2 ώρες να μαγειρεψω και να συμμαζέψω και εκείνος άρχιζε και γκρινιάζε δε μπορούσα να κάνω και πολλά πράγματα.
πολυ ωραια λοιπον.
εφοσον θελεις να κανεις την κουζινα που επελεξες και εχεις βεβαιωθει οτι θα σου κοστισει 20000 και γιαυτο αναβαλλεται επ αοριστον,
δωσε αμεσα 1-2χ και κανε στο υπογειο ενα πιο βοηθητικο κουζινακι, οχι αισθητικα αρτιο, αλλα πιο λειτουργικο.
παρε τον καναπε που θελεις (ικεα), παρε μερικα ΦΘΗΝΑ ντουλαπια (η ακομα καποια παλια απο φιλικο σπιτι που ειναι για πεταμα)να οργανωσεις τα κουζινικα, εχε τον χωρο καθαρο για το παιδι κι ασε τον συζυγο να μαζευει λεφτα για την κουζινα που φανταζεστε...
προφανος εχει προβλημα με τη σκαλα γιατι χρειαζετε λιγο υπομονη για να τη κατεβει ενω αυτη θελει να τη κατεβει αμεσως πες.παντως αν ηθελες κουζινα τοσο καιρο κατι θα ειχες τωρα εστω κ ενα ματι απλο μαλον δεν εχεις την υπομονη να μαγειρεψεις σε αυτη για αυτο κ το αφησες καπως το θεμα..
παντως κατι απλο μπορεις ευκολα να φτιαξεις οπως ελιες με ψωμι πχ