Πολύ ωραία, @venom! Σε ευχαριστώ πολύ για τις μουσικές προτάσεις :- )
Να είσαι καλά!
Printable View
Παρακαλω. Θα ηθελα και επι της ευκαιριας να σας ρωτησω: οποιος ξερει, κανετε κατι για την αποπρωσοποιηση; την ψιλο-χοντρο αντιμετωπιζεται;
Καλημέρα!Εγώ έχω πιο πολύ αυτό το χάσιμο...δεν ξέρω εάν με καταλαβαίνεις.Σαν να μην ξέρω πού βρίσκομαι ένα πράγμα. Δεν έχω αυτό που περιγράφουν πολλοί σαν να τα βλέπω όλα σαν ταινία. Βασικά ο τρόπος που χρησιμοποιώ είναι να το αγνοώ παντελώς. Δεν παθαίνουμε κάτι από αυτό. Κοινώς λέω σε αυτό που με πιάνει: Άντε χάσου εσύ!
Τα εχω γραψει ξανα , σε πολλα θεματα παρομοια ,και νομιζω οτι επαναλαμβανομαι αλλα οκ.........
Η αποπροσωποποιηση σε εμενα κρατησε ενα χρονο ΧΩΡΙΣ διακοπη. Δεν με εβλεπα στον καθρεφτη , κοιταζα φωτογραφιες μου και ελεγα δεν ειμαι εγω,ακουγα την φωνη μου και αναρωτιομουν αν οντως μιλαω, ολα εμοιαζαν σαν να ειναι σε βιντεοπαιχνιδι , ακομα και η μανα μου μου φαινοταν ξενη.
Οταν αρχισε να υποχωρει η καταθλιψη , υποχωρησε και αυτο αλλα ακομα υπαρχουν στιγμες που επανερχεται, ευτυχως για λιγο.
Αυτο που περιγραφει η/o Frozen ειναι μαλλον ελαφριας μορφης αποπροσωποποιηση , σε εμενα ηταν αρκετα σοβαρης μορφης δεν γινοταν να το αγνοησω οσο και να προσπαθουσα.
[QUOTE=venom;545965]Ακριβως τα ιδια συμπτωματα. Ειδικα αυτο με τη φωνη μου[/QUOT
Καλημέρα!
Πώς είσαι σήμερα?
Μηπως ειναι και κατι απο το νευρικο συστημα; Γιατι οταν κουραζομαι η αργω να κοιμηθω τα συμπτωματα γινονται δυνατοτερα