Χαχαχα θα μου την έκανες;
Printable View
ειπαμε ειναι μπερδεμενο το θεμα αλλα μ κανει εντυπωση πωσ βγαζαμε καψουρα χωρισ να τ ξερουμε σε δυσκολεσ καταστασεισ
και εγω εκανα ενα καρο βλακειεσ κι αυτεσ μ φεροτανε καλα και τωρα καταλαβα οτι ειμαι βλακασ κι εχουνε δικιο αυτεσ
δεν τισ παρεξηγω ασ κανουν οτι θελουνε εχουμε ζησει τισ πιο μαγικεσ στιγμεσ χωρισ να μασ πει κανεισ οτι αυτο ειναι μαγεια
και μεισ το ζουσαμε φυσιολογικα σαν να μην τρεχει τιποτα και ειμασταν μικρα και δε ξεραμε οτι αυτεσ οι στιγμεσ ειναι οτι καλυτερο μπορει να σ τυχει τουλαχιστον για μενα μιλαω οι αλλεσ δε ξερω τι κανανε μετα απλα λεω δεν υπαρχει ομορφοτερο πραγμα απο την καψουρα
στα δυσκολα τεσπα ημουνα βλακασ οποτε αστο να παει αστο
Αγαπητη pillow , σεναν ιδανικο κοσμο , αυτο θα συνεβαινε . Αλλα δεν ζουμε σεναν τετοιο ,. Οι σχεσεις ειναι μια μαχη , οσο κι αν ακουγομαι δυσαρεστος . Τον αλλον δεν τον ενδιαφερει γιατι η αλλη εχει καταληξει σε αυτη την κατασταση , αλλα το αποτελεσμα . Δεν ειναι οι σχεσεις φιλανθρωπικο ιδρυμα , δυστυχως . Στον ερωτα και στον πολεμο ολα επιτρεπονται , λεει μια ρηση , και ειναι σωστη . Μου φαινεται οτι εισαι πολυ ρομαντικη , δεν το θεωρω κακο , αντιθετως , σε τιμαει , αλλα ειναι κακο για τον εαυτο σου .
Πάλι καλά που το κατάλαβες έστω κι αργά. Μερικοί δεν το καταλαβαίνουνε ποτέ.
Ε, δεν ξέρω βρε έλις, άστις καντάδες τώρα, με το ζόρι δεν θέλω να μου κάνει κανείς! Κοίτα να μη χάσεις την επόμενη μόνο και έρχεσαι εδώ και κλαίγεσαι ότι έχασες κι άλλον έρωτα τη ζωή σου. Φιλικά που λες κι εσύ.
Καιτυ εσυ δεν ησουν αυτη που της αρεσαν οι ζορικοι και σκληροι τυποι,ή σε μπερδευω με αλλη?
Κοίτα, εξαρτάται τι σχέση θέλεις να κάνεις. Άμα είναι μία σχέση μόνο για το σεξ, συμφωνώ, είναι μια μάχη εντυπώσεων. Αν όμως σε ενδιαφέρει κάτι πιο ουσιαστικό παρόλη τη σαπίλα της εποχής μας και ίσως και παλαιότερων εποχών, σε ενδιαφέρει η ψυχολογία του/της συντρόφου σου και θες να τον/την κάνεις να νιώσει καλύτερα, δεν κατακρίνεις για κάτι που της έτυχε. Και να σου κάνω μια ερώτηση, θα ήθελες να είχες περάσει πολλά και να σε λέγανε αδύναμο; Πολύ τυπικά όλα αυτά και πολύ επιφανειακά για μένα.
Οχι προσωπικα,αλλα απο αυτα που χεις γραψει εδω.
Εκτος και αν σε μπερδευω με αλλη.
εχω δηλωσει κατι τετοιο δηλαδη?