τη στιγμη που θα ακουμπησει τις ροδες του στο διαδρομο προσγειωσης μπορει να ακουστει κανενα ντουπ αναλογα με τη περιπτωση.
Printable View
Θ ήθελα να μάθω χορό.Βοηθά πολύ στη ψυχολογία λένε.
Θα ήθελα για αρχή να ξεκινήσω το γυμναστήριο,να πάρω το δίπλωμα αυτοκινήτου γιατί το άφησα κ πέρασαν τα χρόνια....Επίσης θα ήθελα κάποια στιγμή να μάθω ηλ.κιθάρα,φωτογραφία,ισπαν� �κά και να κάνω που και που εξορμήσεις στη φύση με κάποιον ορειβατικό σύλλογο ίσως.Αν τα κατάφερνα όλα αυτά πιστεύω θα ήμουν ευχαριστημένος.Να προσθέσω και το πτυχίο μαγειρικής που θα ήθελα να πάρω τώρα που άφησα την σχολή μου.
Πως ειναι η αισθηση ? ειναι μεσα στα πραματα που θελω να δοκιμασω . Αν εχεις μηχανη , εχω μια γρηγορη , και συχνα πιανω 300km/h , στις αρχες μου φαινοντουσαν πολλα , αλλα ταχω συνηθησει πλεον , ποσο σχεση εχουν τα 300 με μοτο , με τα 200km/h της ελευθερης πτωσης ? ξερω οτι η ταχυτητα πτωσης ειναι 200 αν εισαι οριζοντια , και 300 αν εισαι κατακορυφα .
τι θα θέλαμε να μάθουμε να κάνουμε?ή τι θα θέλαμε να μάθουμε γενικά?
γενικά εγώ θα ήθελα να μάθω γιατί στην ευχή βρίσκομαι σε αυτόν τον κόσμο..γιατί είμαι έτσι κι όχι γιουβέτσι πχ και για ποιο λόγο τέλος πάντων φτιάχτηκε ο κόσμος..
αλήθεια θα διαφωτιζόμουνα πολύ,δε θα άλλαζε τίποτα στη ζωή μου βέβαια απλά θα συνέχιζα να ζω χωρίς απορίες..
ειδικά τώρα και στα πλαίσια του εφικτού θα ήθελα να μάθω να οδηγώ επιτέλους μιας και δεν ξέρω..
και στα πλαίσια του ανέφικτου θα ήθελα να μάθω τα πάντα δλδ όλες τις επιστήμες,να γίνω πανεπιστήμων για να καταλάβω περισσότερο τι παίζει με τον κόσμο μας..
μακάρι να είχα άπειρες ζωές να μπορώ να διαβάζω κάθε μέρα από μία ώρα μόνο-τόσο μπορώ-ώστε σε άπειρα χρόνια να τελειώσω τα άπειρα βιβλία που υπάρχουν..
δυστυχώς θα φύγω με πολλές απορίες απ'αυτόν τον κόσμο..
Aυτες οι αποριες favvel , δεν εχουν συγκεκριμενη απαντηση , ο καθεις δινει την δικη του ερμηνεια . Τοτε πρεπει ναναρωτηθουμε ποιος εφτιαξε το συμπαν , και γιατι το εφτιαξε . Ζησε την ζωη σου οσο μπορεις καλυτερα , και οι αποριες σου , πιθανον ναπαντηθουν οταν μεταβεις στον αλλον κοσμο .
Να ζει κανεις η να μην ζει , αυτη ειναι η απορια σου , και δεν απαντηθηκε ποτε .
ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥ Τ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΤΡΩΓΑΝΕ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΡΟΓΩΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ
ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΓΕΝΗΘΗΚΑΜΕ
ΤΩΡΑ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΠΟΥ ΔΙΗΡΚΗΣΑΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΕΣ ΑΟΠΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΔΕΝ ΔΙΗΡΚΗΣΑΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ
ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Πολύ διαφορετική γιατί νοιώθεις αλλιώς την ταχύτητα και την βαρύτητα. Η ταχύτητα εξαρτάται από τη στάση του σώματος και λίγο από τα ρούχα σου. Με head down στάση μπορεί να φτάσει τα 250-320 χλμ την ώρα και οριζόντια είναι λίγο πάνω 200 χλμ. Σου λέω για ελεύθερη πτώση βέβαια και με ram air αλεξίπτωτο. Γιατί δεν δοκιμάζεις ένα άλμα tandem που δε χρειάζεται και εκπαίδευση γιατί είσαι δεμένος με τον εκπαιδευτή να δεις άμα σου ταιριάζει?
ωραία... τότε σου αφιερώνω τον αγαπημένο σου συνθέτη, από τον αγαπημένο μου πιανίστα... καλή ακρόαση... https://www.youtube.com/watch?v=ZbJtHzaFpBQ