Ναι νοιωθω βελτίωση κ δεν παχαινω δεν έχω βέβαια ευδιαθεσία κ οι άσχημες σκέψεις δεν έχουν εντελώς φύγει όπως με το σολιαν αλλα δεν μπορώ να πω ότι ταλαιπωρούμαι.ομως φοβάμαι για μακροχρόνιες συνέπειες επειδή δεν ειναι απο τα καινουργια
Printable View
Ναι νοιωθω βελτίωση κ δεν παχαινω δεν έχω βέβαια ευδιαθεσία κ οι άσχημες σκέψεις δεν έχουν εντελώς φύγει όπως με το σολιαν αλλα δεν μπορώ να πω ότι ταλαιπωρούμαι.ομως φοβάμαι για μακροχρόνιες συνέπειες επειδή δεν ειναι απο τα καινουργια
@κατ δεν νομιζω να προκαλει τα προβληματα που προκαλουν αλλα οπως πχ αλοπεριντιν τωρα για τη διαθεση και μενα πεσμενη ειναι... δεν ξερω κατα ποσο τα αντιψυχωσικα βελτιωνουν τη διαθεση
σου ειπα το εχω παρει εγω ειναι παλιο φαρμακο παρε κανα καινουργιο ρωτα τον γιατρο σου
Ειναι φθηνό δεν παχαίνει!γιατι δεν το προτιμούν οι ψυχίατροι;πως γίνεται να μη το παίρνει κανεις
Μη περιμένεις το μαγικό χαπάκι για την διάθεση...η διάθεση δεν είναι κάτι που μας το προσφέρει ένα φάρμακο.Είναι η σχέση μας με τον εαυτό μας ,οι ισορροπίες που έχουμε, πως αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα, τα καθημερινά προβλήματα και πως τα αντιμετωπίζουμε και οι προσπάθειες που καταβάλλουμε.
Είσαι μετά από υποτροπή από ότι κατάλαβα.Αυτό σημαίνει ότι ίσως έγινες ακόμα χειρότερα από το προηγούμενο επεισόδιο και ίσως πάρει περισσότερο να επανέλθεις σε ένα καλό σημείο.Δώσε χρόνο να δράσει το φάρμακο και να επανέλθεις σταδιακά.Αν υπήρχε το χάπι της ευτυχίας θα το έπαιρνε όλος ο κόσμος.
Για το λεπονέξ θα έλεγα να πήγαινες σε έναν άλλο ψυχίατρο αν αυτός επιμένει.Στις περιπτώσεις που δίνεται είναι για ανθεκτικές μορφές σχιζοφρένειας κ δίνεται ως τελευταία επιλογή.
@σειριε και μενα μου ειπαν για το λεπονεξ οτι ειναι το τελευταιο τους χαρτι και μου καναν την καρδια περιβολι
το λεπονεξ ειναι παλιο φαρμακο
ναι ειναι αλλα το μονο που μεχρι στιγμης εχει αποτελεσμα
Τελικά το κλοπιξολ ειναι βαρύ η ελαφρύ φάρμακο;λόγω γιατρός λέει εξαρτάται απο το ατομο εγω δεν μπορώ να θυμηθώ η να το συγκρίνω με το σολιαν
γενικα για να το δινουν συνηθως συμπληρωματικο δεν παιζει να ειναι και πολυ βαρυ..
@κατερινακι σημασια εχει εσυ πως το νιωθεις!
Kala νοιωθω αλλα φοβάμαι επειδή ειναι πρώτης γενιάς για εμφάνιση όψιμος δυσκηνησιας
ειναι παλιο μην το παιρνεις συζητησε με τον γιατρο σου να σου δωσει κατι πιο καινουργιο