Μη μου γκαντεμιάζετε το θέμα!
Καλημέρα κυκνάκο και καλή Κυριακή. Τί κάνεις σήμερα;
Καλημέρα Κασσάνδρα! :)
Δεν νιώθω και πολύ καλά αλλά δεν έχει πολλή ώρα που ξύπνησα κι ίσως να χρειάζομαι χρόνο για να ισορροπήσω...αλλά θέλω να το συζητήσω, νιώθω αδυναμία και δεν μου αρέσει αυτό...γι' αυτό και σήμερα λέω να εκμεταλλευτώ τη μέρα που είναι ελεύθερη και να ξεκουραστώ γιατί για την ώρα όταν σκέφτομαι τη δουλειά αύριο δεν νιώθω ότι μπορώ ν' αντεπεξέλθω...το βράδυ ίσως δω μια ταινία που έχω νοικιάσει...
Χρειάζεται η ξεκούραση. Μην σκέφτεσαι για αύριο, σκέψου που σήμερα θα χαλαρώσεις και θα ξεκουραστείς. Εγώ έχω μια εβδομάδα φρίκη μπροστά μου αλλά τώρα έφτιαξα το καφεδάκι μου και σκέφτομαι μόνο τί καλά που είναι Κυριακή!
Καλά, αυτό με το καφεδάκι εννοείται, είναι βασικό για το πρωινό ξύπνημα...και το ότι είναι Κυριακή μιας και δεν μου έφτασε η χθεσινή μέρα για να ξεκουραστώ...οπότε όντως ευτυχώς που είναι Κυριακή...
Αργότερα πρέπει να κάνω και μπάνιο να καθαρίσω καλά καλά...αλλά για την ώρα μόνο ξεκούραση, είναι νωρίς ακόμα...ελπίζω να είναι κι ήρεμη η σημερινή μέρα χωρίς δυσάρεστες "επισκέψεις"...απλά με ενοχλεί αυτή η αναστάτωση που νιώθω πρωί πρωί, δεν ξέρω τι μ' έχει πιάσει...
Θα είναι ήρεμη ημέρα. Σκέψου όμορφα πράγματα, όλη η μέρα είναι δική σου, μην αφήσεις τίποτα να στη χαλάσει.Εγώ θα πάω να δω τις εφημερίδες, σήμερα έχουν ένθετα. Θα πάρω καμία με cd.
Τα φαρμακα μη ξεχνας κυκνε και ασε εδω να λενε οτι θελουνε ειμαστε ασθενεις και χρειαζομαστε φαρμακα επαναλαμβανω εδω ειναι το νημα των ψυχωσεων οι ασθενεις που πασχουν απο ψυχωση χρειαζονται φαρμακα κανεις δεν εχει το δικαιωμα να αποπροσανατολιζει τον κοσμο
Σήμερα θα πάρω την REAL γιατί έχει 2 cd με μουσική που μάλλον θα μου αρέσει. Λέγεται emotions ο τίτλος των cd.
Η Ιζαμπέλ Αλιέντε πρέπει να είναι πολύ καλή συγγραφέας. Είχα δει σε ταινία "το σπίτι των πνευμάτων" και μου άρεσε πάρα πολύ. Σχεδόν αποτυπώθηκε μέσα μου αυτή η ταινία. Παλιότερα διάβαζα πολύ αλλά τώρα το αμελώ. Ποιό βιβλίο της Ιζαμπέλ Αλιέντε σου άρεσε περισσότερο; Θα πάω να το πάρω να ξεκινήσω πάλι να διαβάζω που τόσο μου άρεσε παλιά!
Και γιατι αγαπητη κασσανδρα μας γραφεις για το σπιτι των πνευματων σε ενα νημα καθαρα για ψυχωσεις τη στιγμη που το μελος που ανοιξε αυτο το θεμα εχει θεμα με φαντασματα δαιμονες κλπ
Κυριακη σημερα αν δε κανω λαθος εχει εκκλησια μηπως θα μας πεις να παμε να εκκλησιαστουμε κιολας?
Άρη, ηρέμησε σε παρακαλώ, με κουράζει να κάνω τον διαιτητή και στο τέλος όντως θα κλειδωθεί το θέμα έτσι όπως πάει αν τσακώνεστε (σε όλους πάει αυτό και δεν το λέω ειδικά για σένα)...το έχω διαβάσει "το σπίτι των πνευμάτων" κι είναι ένα πολύ ωραίο βιβλίο, έχω δει και την ταινία...τώρα πάω ν΄απαντήσω στην Κασσάνδρα αλλά για τελευταία φορά σας παρακαλώ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ, εκνευρίζομαι και δεν μου κάνει καλό αυτό, το αντίθετο μάλιστα...
Ρε Κυκνάκι δεν σε πειράζει κανείς είμαι εγώ εδώ μην φοβάσαι... σταμάτα να φοβάσαι, όταν σου έρχεται φόβος κλείνε τα μάτια και κάνε εισπνοές μεγάλες και εκπνοές αντίστοιχες από τη μύτη...
Το "Φωτογραφία σε σέπια" μου άρεσε πιο πολύ που είναι το τελευταίο μέρος της τριλογίας που ξεκινάει με "το σπίτι των πνευμάτων" κι ακολουθείται από το "κόρη της μοίρας"...θα ήταν καλύτερο να τα διαβάσεις με τη σειρά για ν' αποκτήσεις καλύτερη εικόνα της ιστορίας...αν το κάνεις, περιμένω εντυπώσεις...
Καλημέρα, γύρισες;
Είχες εξαφανιστεί τόσες μέρες...
Πού να τολμήσω να κλείσω τα μάτια όταν έρχονται τα φαντάσματα; Θα βρουν ακόμα πιο εύκαιρο έδαφος για να κάνουν τα δικά τους...τώρα θέλω να κλάψω, στεναχωρήθηκα... :( Γιατί όλοι καταλήγουν να μαλώνουν στο θέμα μου; Δεν το βλέπω να πηγαίνει καλά...
Ε αποσύρομαι από το φόρουμ σιγά σιγά γιατί στο τέλος στην επόμενη έκδοση το DSM για εξώφυλλο θα έχει τη φώτο μου... Τώρα είμαι διπολικός στον επόμενο ψυχίατρο που θα πάω θα είμαι σχιζοφρενής με παρανοϊκές τάσεις, παιδόφιλος και άκρως επικίνδυνος για την κοινωνία. Ίσως να γίνει χορηγία στη περίπτωση μου, one-way εισιτήριο προς το Γκουαντάναμο όπου θα είμαι τρόφιμος εφόρου ζωής!