Originally Posted by
louloudaki1
Γεια κι από μένα... Εγώ θα σου γράψω από την οπτική της κοπέλας, μιας και εγώ χώρισα πρόσφατα και μοιάζουν αρκετά οι ιστορίες μας... Αρχικά, θα σου πω ότι κατά τη γνώμη μου, η πορεία με την πρώην σου έχει τελειώσει γιαρί και να τα ξαναβρείτε το αίμα νερό δε γίνται, δηλαδή η κοπέλα πάλι μπορει να τα φτιαξει μαζι σου επειδη θα μεινει μονη επειδη της προσφέρεις πολλά (περισσότερα κι απ'ο σα της αναλογούν) και θα'χει στο πίσω μέρος του μυαλου της να βρει κπαοιον αλλον για να σε ξαναχωρισει.... Λοιπον, θα σου πω κι εγω την ιστορια μου...
Τα ιδια σχεδον περνουσαμε κι εμεις, ημασταν 2,5 χρονια μαζι απο φοιτητες. Για εμενα ηταν η πρωτη μου μεγαλη σχεση το ιδιο και γι αυτον...Απο το καλοκαιρι, εμενα κατι με χαλουσε, ειχα αρχισει αν βαριεμαι αλλα δε το ελεγα στον εαυτο μου, αλλα ενιωθα ενα κενο παρ ολα που μου προσφερεε τα παντα ο πρωην μου και ηταν διατεθειμενος να μου προσφερει κι αλλα.Το καλοκαρι ειχαμε επισης αποσταση, οποτε εγω εκανα τη στραβη μου. Πηγα για μια φορα με αλλον, κατι το οποιο δε θα το φανταζομουν ουτε στα τρελα μου ονειρα, το κατεκρινα κιολας! Εκεινη τη φαησ ομως, δεν εβλεπα καθαρα, δε μπρουσα να ξυπνησω να πω τελος, δε μπορουσα να του το πω. Ειχα συνηθισει μαζι του, ειχα ασφαλεια και δνε ηξερα πώς να του το πω. Παρ ολα αυτα, ημουν νευρικη, ηξερα οτι μου χε τελειωσει κ.λπ. Μη στα πολυλογω, με ταλανιζε κανα 2μηνο στο μυαλο, οποτε ναι εγω το σκεφτομουν, το επεξεργαζομουν στο μυαλο για να μη μου ρει κεραμιδα. Οπως και η κοπελα σου, ο σκεφτοταν αυτη, οποτε δε της "κοστισε" οσο εσενα...Στην ουσια, εψαχνε την αφορμη, ισως και τον επομενο για να νιωσει σιγουρη και να σε χωρισει...Απο την αλλη με τη λογικη, δε μπορουσε να στο πει, ηξερε οτι αξιζεις σαν ατομο, αλλα δυστυχως βαρεθηκεεε, οσο και να το παραβλεπε.
Σε μενα, σχεδον παραλληλα με το χωρισμο που εμενα δε μου κοστισε, γτ το χα φιλσοσφησει, μετα συνειδητοποιησα τι εκανα... βρηκα εναν αλλο αλλα ημουν τοσοοο επιρρεπης και ευαλωτη που εκανα βλακειες. Ηθελα απο καπου να πιαστω και αυτος ηθελε μονο σεξ. Δεν ηταν οτι δε μου αρεσε αλλα σε ντε τε χρονο κι υστερα απο λιγες μερες χωρισμου δε μπορεις να σαι σε φαση να ξεκινησεις ωριμα μια σχεση... Εν τελει, ο πρωην με ενοχλουσε, με μηνυματα κ.λπ, εγω αρχισα να κολλαω με τον καινουριο.... Εχει περασει λιγος καιρος, αυτος οπως σου πα ηθελε μονο να περασει καλα, εγω τον ικανοποιουσα, δεθηκα μαζι του, δε συνειδητοποιουσα τι εκανα, ημουν σε συγχυση!!! Και αυτο δυστυχως ισχυει, ο αλλος εκμεταλλευτηκ την αδυναμια μου... Και'γω πηγα εκ του πονηρου, δηλαδη ηθελα να βρω αλλον και μετα να χωρισω τον πρωην, ειναι μαλλον στη γυναικεια φυση αυτο... Αλλα ειναι θεμα ανασφαλειας... Κατα πασα πιθανοτητα, η πρωην κοπελα σου δε θα εχει μελλον με τη νεα της σχεση, ποιος ξερει βεβαια... Το σιγουρο εναι οτι κι αυτη ψαχνεται, κι αυτη κανει δευτερες σκεψεις, νιωθει μπερδεμενη και προσπαθει να καλψει το δικο σου το κενο με καποιον αλλον, ο οποιος μποεει να ναι και ο πρωτος τυχοντας...
Παντως, αν ειναι οπως και στη δικη μου περιπτωση, εσενα σε εχει βαρεθει, ειχε κατσει και το χε φιλοσοφησει οπως και'γω... Δεν ειναι οτι δε σ αγαπαει, αλλα μαλλον πλεον ερωτικα οχι... Σιγουρα ζυγιασε οτι εισαι ενα πολυ καλο παιδι που της εκανες τα χατιρια και την ειχες στα οπα οπα, οπως και γω το ειχα σκεφτει, αλλα πελον μετα μετη λογικη σκεφτηκε οτι ερωτικα δε σε ποθει κι οτι θα σε κοροιδευε πλεον εσενα αλλα και τον εαυτο της!
Γνωμη μου, ξεπερασέ την...Δε θα βγει παλι αλλου η ιστορια αν το συνεχισετε... Και να τα ξαναφτιαξετε, θεωρω οτι παλι θα γινει καποια στραβη! Οσον αφορα εμενα, αν θες να μαθεις τωτα την ψυχολογια μου, τωρα ερχομαι καπως στα συγκαλα μου... Σχετικα με τον πρωην ειμαι ξεκαθαρη, δεν το θελω αλλο (τον νοιαζομαι σαν ανθρωπο), ουτε΄γω του απανταω στα μηνυματα, μα τι να του πω;; Του τα χω πει ολα και σχετικα με αυτον τον τελευταιο, δε το μετανιωνω, στενοχωηθηκα πολυ αλλα ειναι δυνατον να υπαρξει μια ομαλη σχεση με καποιον που αποτ ην αρχη δνε ειναι ξεκαθαρος και σε θελει μονο για σεξ; Και ναι, καπως τωρα αρχιζω να ανακτω δυναμεις, να ξερω τι θελω και να μην πηγαινω στο μπλουμ γιατι πολυ απλα καταφερνω να πληγωνω τον εαυτο μου.. Και δε μου αξιζει...
ΕΠισης, θα ηθελα να σου πω, οτι και η κοπελα σου δε σημαινει οτι ειναι κακια, περισσοτερο ανασφαλης ειναι και εκανε λαθος χειρισμο οπως και γω... Ισως να μην ηξερε τον τροπο. Θα μου πεις σε πληγωσε και φυσικα, οπως και γω τον πρωην μου, αλλα κι αυτη πληγωνεται μη νομιζεις, μπορει και με τον καινουριο της να μη νιωθει σιγουρια, ακομαειναι σε δυσκολη φαση κο αυτη. Δε μπορει απο τη μια στιγμη στην αλλη να ειναι ολα καλα!!.. Απλα κι αυτη ψαχνεται...
Παντως, αποτ η δικια μου εμπειρια,εσυ μη της στελνεις αλλα, προσπαθησ ενα ξεκολλησεις γιατι αφου ο ιδιος το λες, οτι θες καποια που πλεον δε σε θελει, ριξε ενα χαστουκι στον εαυτο σου και συνεχισε..
Σχετικα με τη νεα κοπελα που γνωρισες,ουδεις γνωριζει τι θα γινει, παντως κοιτα και αλλου, μπορει αστην αρχη να φαινονται ολα καλα αλλα εμενα καπως μου ξενιζει που σου λεει θα σε βοηθησω κ.λπ. Ή ειναι πολυ καλος ανθρωπος που οντως μπορει να΄ναι ή δεν ξέρω τι εχει στο μυαλο της...
Μια γνωμη σου ειπα, μπορει να'ναι και λαθος, ευχομαι εστω και λιγο να σε βοηθησα...Παντως, αυτα που διαβασα για σενα συμπιπτουν πολυ με τη δικια μου ιστορια. Επισης, το τι θα γινει κανενας δε το ξερει, εικασιες κανουμε ολοι.. Κι εγω ακομα τραβαζω ζορι και προσπαθω να βαλω τη λογικη πανω απ'ολα!!!
ΕΧΩ βασανισεει και αβσανιζω απειρα τον εαυτο μουυυυ, εχω αφησει πισω σπουδες γτ δε μπορω να συγκεντρωθω, αληθεια αξιζει ολο αυτο;;;