Καλησπέρα Lisa,σήμερα δυστυχώς αισθάνομαι πολύ άσχημα και αυτό γιατί μιλήσαμε χθες, είδα μια κλήση του και μετά από τόσο καιρό πίστεψα ότι με πήρε για να μιλήσουμε, έστω να δει τι κάνω. όταν τον πήρα πίσω δεν απάντησε και μου έστειλε μήνυμα ότι με πήρε κατά λάθος...φαντάζεσαι πως ένιωσα, ένα μήνα περίμενα μια κίνηση του και αυτή κατά λάθος...ανταλάξαμε δυο μηνύματα που μου είπε ότι όλα πάνε καλά και με ρώτησε τι κάνω, ευγενικός αλλά και πάλι τυπικός και το έκοψε μετά από δυο μηνύματα. Απ΄την ώρα που έγινε αισθάνομαι όπως την μέρα που χωρίσαμε, σφίχτηκε το στομάχι μου και τον σκέφτομαι διαρκώς.Νιώθω ότι πάλι έκανα 10 βήματα πίσω,κάθε φορά που μου απαντάει μια χαρά είμαι... τρελένομαι, και φυσικά θέλω να είναι καλά όσο τίποτα αλλά η τόση άνεση με τσακίζει. Μου υπενθυμίζει το πόσο δεν τον νοιάζει ενώ εγώ ακόμα προσπαθώ να νιώσω καλά, σκέφτηκα στις γιορτές αν μιλήσουμε να του πω να βρεθούμε αλλά και παλι λέω τι θα αλλάξει? Ακόμη και να βρεθούμε χειρότερα θα γίνω, αυτός θα είναι άνετος, εγώ όμως? Λεω καλύτερα να μην υπάρχει καμία επαφή....για μένα είναι ακόμα νωρίς...Εσύ είχες κάποιο νεότερο?