Ελα , ρεα , σεχουμε αναλαβει η C.C. που ειναι οξυνους , κι εγω που εχω ξεπερασει σε μεγαλο βαθμοτην κτθλψη , ποιος στην χαρη σου !!!!
Printable View
Ελα , ρεα , σεχουμε αναλαβει η C.C. που ειναι οξυνους , κι εγω που εχω ξεπερασει σε μεγαλο βαθμοτην κτθλψη , ποιος στην χαρη σου !!!!
Προσωπικα ακομα ψαχνω να βγαλω ακρη, δεν ξερω κατα ποσο μπορω να παρεχω λυσεις.
Απλα ολα ειναι ντομινο και ξεκινανε απο μικρη ηλικεια. Πως καθοριζουμε ποιοι ειμαστε ? Τι θελουμε ? Τι ανεχομαστε ? Τι προσδοκιες εχουμε απο τον εαυτο και τον κοσμο ?
Πως αντιδρουμε στα σοβαρα και δυστροπα συν-αισθηματα ? ΘΥΜΟ ΝΤΡΟΠΗ ΖΗΛΙΑ...
Ποσο καταπιεζομαστε... Πότε εν τελει ανασαινουμε ? Και πως το κανουμε αυτο ? Με ουσιες ? Με ερωτικες σχεσεις ? Με παθη,λαθη και δε συμαζευεται ?
Και ομως ολα αυτα ειναι η ζωη ... οταν καπου το χουμε ρημαξει εμφανιζουμε ψυχο σωματικα - διαταραχες- και δε συμμαζευεται.
Γιατι ? Επειδη δεν μας ειπαν το -Πως ειναι σε αυτην την ζωη να αλλαζεις
οτι δεν ειναι κακο να αλλαζεις, να σαι αταλαντος σε καποιους τομεις, να τα κανεις μπαχαλο. Να μην ξερεις τι σου γινετε ρε αδερφε...
Δεν ειναι αιωνιο αλλά ολο αυτο το στημενο για να βελαζεις μαζι με τους ομοιους σου καποια στιγμη σε λυγιζει.
Και επειδη γενικευσα κ εβγαλα το φιλοσοφικο ανταρτικο μου, ντεμεκ ανταρτικο η πορεια να βρουμε τον εαυτο μας εχει μεσα πολλες ανηφορες,κατηφορες, χτυπηματα, σκουπιδια αλλα οποιος δεν το φαει το ζορι δεν θα θεραπευτει.
Ειναι αλλιως να ξερεις οτι η πηγη της θλιψης σου εισαι εσυ και μπορεις Ναι μπορεις να το αλλαξεις, ειναι αλλιως να σε εχει πλακωσει η καταθλιψη και με το ζορι να ψελλιζεις ενα γεια, ειναι αλλιως καθε φορα να βλεπεις τον εαυτο σου με νεο τροπο.
Ειναι ομως και η μαγεια.
αυτομομφη (εγω διαβασα αυτομορφη) και μεταμφιεσμενες αρνητικες σκεψεις ειχα ΠΑΝΤΑ και οι περισσοτεροι ανθρωποι που ξερω εχουν... για να μη πω ολοι και ακουστω απολυτη... γινετε να αλλαξει αυτο και να γινω τι?...ζεν??? τετοια δυναμη πνευματος...ποιος το χει καταφερει αυτο ρε παιδια? που ειναι αυτοι οι ανθρωποι...εγω δεν εχω συναντησει τετοιο πλασμα στη ζωη μου..