Originally Posted by
Macgyver
Γουαι , για αλλη μια φορα θα πω , οτι δεν ισχυει αυτο για τα ' κακα παιδια ' παρα σε μια μεριδα γυναικων , με χαμηλη αυτοπεποιθηση , μια κοπελα με αυτσεβασμο , δεν θα κοιταγε ποτε εναν τετοιο αντρα . Αλλωστε , σου ξαναλεω , μπορεις να κρινεις και αποο τις φωτο που σουστειλα , για να σε πεισω , οτι ειμαι μετριας εμφανισης . Δεν εχω καμμια σχεση με κακα παιδια , ειμαι καλοπροαιρετος , δεν εχω κακια μεσα μου , χιουμοριστας , ευγενης , συμπαθης , προσηνης και ευπροσηγορος , τρυφερος , ποτε δεν τσακωνομαι , τυπικο ' καλο παιδι ' , οχι θυμα , και ομως , οι σχεσεις μου με το αλλο φυλο , ειναι παρα πολυ καλες , οπως διαπιστωσες , διοτι ειμαι επικοινωνιακος , οχι παρτακιας , νοιαζομαι για τον αλλον , εχω φιλους που νοιαζομαι με αυτους , μπορει να εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου , αλλα αλαζων δεν ειμαι , μαλλον σεμνος και χαμηλων τονων , ουτε και μαρεσουν αυτοι οι ανθρωποι..................τους αποφευγω ..............................οπως αποφευγω και τις ' σκυλες ' οπως τις αποκαλεις , μαρεσουν τα καλα κοριτσια .................